e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tomcio draniu... nie chwialiles sie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: piekna Agrafcia i jej ...:hmmmm: amant:evil_lol: :grin: Quote
LAZY Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Agrafka jak zwykle piękna! Dobrze, że te dzieci Ela wyjaśniła, bo już zaczynałam sie bać:diabloti: Quote
XXL Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 LAZY napisał(a):Agrafka jak zwykle piękna! Dobrze, że te dzieci Ela wyjaśniła, bo już zaczynałam sie bać:diabloti: hahaha paulinko jak mial bym ukryc przed toba taka dwojeczke;) pozdrawiam:) Quote
elapieczus1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 najlepsze życzenia urodzinowe Tomku widzę że ty też bliźniak ja mam w sobotę urodzinki oblewać je będę w sobotę na wystawie:) Quote
XXL Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 elapieczus1 napisał(a):najlepsze życzenia urodzinowe Tomku widzę że ty też bliźniak ja mam w sobotę urodzinki oblewać je będę w sobotę na wystawie:) dzienkuje za zyczonka ja niestety w sobote bede w pracy .:/ Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial];)wow TOMCIU....100LATEK ŻYCZYMY:p[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale piękna Agrafka:mdleje::mdleje: wstawaj mała i zabieraj stąd swoje zabawki:cool1: ino chyżo ino żwawo:cool1: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):wstawaj mała i zabieraj stąd swoje zabawki:cool1: ino chyżo ino żwawo:cool1: Też się cieszę, że kolejna wspólna galeria:multi::multi::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Też się cieszę, że kolejna wspólna galeria:multi::multi::loveu::diabloti: jupi jupi :cool1: Tomus no zrob no porzadek z nia:placz: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):jupi jupi :cool1: Tomus no zrob no porzadek z nia:placz: :lol!::lol!::lol!::lol!: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::lol!::lol!::lol!::lol!: Tomusiuu:placz::placz::placz::placz: ona tu straszy:placz::placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):Tomusiuu:placz::placz::placz::placz: ona tu straszy:placz::placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu:Zawsze ciem odnajdę mła luba:loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Zawsze ciem odnajdę mła luba:loveu: :grab:co ja ci zrobiłam??:placz: Quote
XXL Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 a wam co? prosze o nie zasmiecanie watku w ktorym jestem zbyt leniwy aby zamiescic fotki :) :angryy::mad: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 XXL napisał(a):a wam co? prosze o nie zasmiecanie watku w ktorym jestem zbyt leniwy aby zamiescic fotki :) :angryy::mad: moj Tomus z wielka pałą:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a)::grab:co ja ci zrobiłam??:placz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: XXL napisał(a):a wam co? prosze o nie zasmiecanie watku w ktorym jestem zbyt leniwy aby zamiescic fotki :) :angryy::mad: Słyszałaś Ewka:mad::mad: :mad:Nie zaśmiecaj:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 XXL napisał(a):czubki dwa no i co teraz ? i teraz idziemy na jednego ..:megagrin::drink1: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 XXL napisał(a):czubki dwa no i co teraz ? evaxon napisał(a):i teraz idziemy na jednego ..:megagrin::drink1: I teraz idziemy wódkę pić:knajpa::knajpa: Quote
XXL Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):I teraz idziemy wódkę pić:knajpa::knajpa: a fuj ! to sio stad :) :angryy:tu sie nie pije !:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 XXL napisał(a):a fuj ! to sio stad :) :angryy:tu sie nie pije !:diabloti: no wlasnie Magda pijaku jeden sio sio :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 XXL napisał(a):a fuj ! to sio stad :) :angryy:tu sie nie pije !:diabloti: To się zacznie:diabloti::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):no wlasnie Magda pijaku jeden sio sio :diabloti: Nie opuszczę ciem:loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']To się zacznie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Nie opuszczę ciem:loveu: ojj bo Tomus cie nie polubi:diabloti: prawda Tomus???prawda???( podlizuje sie) jupi jupi:cool1: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']ojj bo Tomus cie nie polubi:diabloti: prawda Tomus???prawda???( podlizuje sie) jupi jupi:cool1: Achh tam gadasz, mnie się nie da nie lubieć:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts