Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Gratuluję nowego nabytku! A gdzie fotka szczurka???:mad:

spokoinie postaram sie w jeszcze dzis zrobic jakos :D

Posted

Alojzyna napisał(a):
Bo gdyby nie ciocia Sylwia, to zapomnielibyśmy jak Agrafka wyglada :shake: :loveu: :loveu:
:cool3:o tak Alicjo masz rację , bo Tomuś to LENIUCH;), a Agrafcia sliczna dziewczynka:loveu:

Posted

fotki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Tomus powinieneś sobie sprawic takiego Lalusia bo slodko wygladacie:loveu: :evil_lol:
a Agrafcia jak zwykle piekna dama:loveu:

a gdzie mały Elmo :mad:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='XXL']

nie szczurek ale tez chyba czas sie pokazac bzidal w wlasnej osobie:)
hehe jak sie stanie na głowie przymknie lewe oko spojrzy sie prawym w gore to mozna pomyslec ze widzi sie Elma:hmmmm:

• 1 month later...
Posted

poniewarz ze dawno sie tu nic nie dzialo a to sie nie zmieni bo niedlugo wyjezdzam na pol roku to wrzuce cos z innej troszeczke beczki bede to fotki mojego partnera trenigowego (wrocilem do kultustyki) rafal jest hardcorowcem ale tymi fotkami pokaze wam wielkoludy tez moga fajnie wygladac ;)

ok tyle wystarczy fotki byly robione na jednei z polskich plarz ciekawe czy zgadnieciena ktorej :)

Posted

[quote name='XXL']poniewarz ze dawno sie tu nic nie dzialo a to sie nie zmieni bo niedlugo wyjezdzam na pol roku to wrzuce cos z innej troszeczke beczki bede to fotki mojego partnera trenigowego (wrocilem do kultustyki) rafal jest hardcorowcem ale tymi fotkami pokaze wam wielkoludy tez moga fajnie wygladac ;)

ok tyle wystarczy fotki byly robione na jednei z polskich plarz ciekawe czy zgadnieciena ktorej :)
:lying: :mdleje: :iloveyou:

Posted

Tomek ty wstręciuchu to twój kumpel i ja go nie znam wstydź się :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a on wie że jest na dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: \

Evaxon

Schowaj język :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Tomek ty wstręciuchu to twój kumpel i ja go nie znam wstydź się :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a on wie że jest na dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: \

Evaxon

Schowaj język :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
okiii