Teba Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko czemu tak mało zdjęć :angryy: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Tomuś , no nie AŻ TYLE FOTEK /:evil_lol:/;) Agrafeczko , głodzą , smaczków nie dają :shake:oj niedobry pańcio :cool3: Quote
XXL Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Tomuś , no nie AŻ TYLE FOTEK /:evil_lol:/;) Agrafeczko , głodzą , smaczków nie dają :shake:oj niedobry pańcio :cool3: oj alu a tu sie mylisz ona sporo je itd ale czubek cos nie tyje hahahah swietnie 3 ma linie :D :eviltong: Quote
Alojzyna Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Agrafka - śliczna. Może byś ją pokazał na wystawie w Szczecinie - jest krajowa terrierów i międzynarodowa:lol: Quote
XXL Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Alojzyna napisał(a):Agrafka - śliczna. Może byś ją pokazał na wystawie w Szczecinie - jest krajowa terrierów i międzynarodowa:lol: ala hm widzisz mnie biegajacego z nia ? ja tego nigdy nie robilem hahahah wiec to bedzie smiech na sali :D Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 nareszcie sie doczekalam :):) ale chwila tyle czekania i tak malo fotek hmmm cos jest nie tak :( :):):) Quote
XXL Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 basiulka22tychy napisał(a):nareszcie sie doczekalam :):) ale chwila tyle czekania i tak malo fotek hmmm cos jest nie tak :( :):):) nie jest nic nie tak :) poprostu was niebede rospieszczac :) Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 rospieszczac hmmm Ty tak nawet nie zartuj tylko fotki wklejaj :):):) Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='XXL']oj alu a tu sie mylisz ona sporo je itd ale czubek cos nie tyje hahahah swietnie 3 ma linie :D :eviltong::cool1:Tomciu , ale mi nie chodziło o linię :razz:ale o to że ona tak błagalnie ;)patrzy Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 wreszcie foteczki:loveu: szkoda ze tak malo:shake: [quote name='XXL']ala hm widzisz mnie biegajacego z nia ? ja tego nigdy nie robilem hahahah wiec to bedzie smiech na sali :D :lol: napewno nieprzegapila bym takiego widoku:lol: :evil_lol: :loveu: Tomciu wiecej Agrafki:angryy: :mad: Quote
XXL Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='evaxon']wreszcie foteczki:loveu: szkoda ze tak malo:shake: :lol: napewno nieprzegapila bym takiego widoku:lol: :evil_lol: :loveu: Tomciu wiecej Agrafki:angryy: :mad: hahaha tak tak sadzisz ze bieganie po ringu z agrafka cieszaca sie do kazdego psa :) bylo by fajne hahahha ja polemizowal bym :D Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 XXL napisał(a):hahaha tak tak sadzisz ze bieganie po ringu z agrafka cieszaca sie do kazdego psa :) bylo by fajne hahahha ja polemizowal bym :D :D no jasne ze fajne by bylo :D mi by sie podobalo :eviltong: Quote
XXL Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 fotki agrafki :) Udaje zolwia haha:) co sie tak gapisz ? widzicie co ja mam na sobie :D pobawia sie zemna ? zolwik ktory gryzije:D Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:niech mnie ktoś uszczypnie :razz: Tomuś dał foty Agrafeczki :-oale święto :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 łaaaaa staffcia Agraffcia :loveu: :multi: Tomus ale niespodzianka :D:D:multi: Quote
XXL Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='evaxon']łaaaaa staffcia Agraffcia :loveu: :multi: Tomus ale niespodzianka :D:D:multi: :);* spoko to program spelniamy marzenia :):lol: Quote
Patka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no nie to musi byc sen agrafka Tomuś fotki ja chyba śnie ;) Pięknosci :loveu: Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nooo, dawno malutkiej nie bylo :diabloti: Jesli dobrze widze :lol: to do gory kolami jest ekstra :lol: Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='XXL']:);* spoko to program spelniamy marzenia :):lol: haha Tomcio :D to jak juz tak spelniasz to dawaj wiecej fotkow:evil_lol: :mad: :evil_lol: Quote
XXL Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 skoro mnie tak chwalicie to daje ... http://img103.imageshack.us/img103/555/s50004783sy.jpg http://img103.imageshack.us/img103/7346/s50004778qv.jpg pozdrawiamy Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Tomuś :razz:a już myślałam że to omamy :p Agrafeczka jak zawsze przeurocza mordzia :loveu:, tylko czemu pańcio nie zmniejszył fotek a dał linki:mad: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 XXL napisał(a):bo jestem leniem :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to chociaż się przyznałeś :razz: Quote
Recommended Posts