Agga Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 XXL ty masz chopie szczescie:P XXL jak cytujesz to nie dajesz tylko tekst Quote
XXL Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Agga napisał(a):XXL ty masz chopie szczescie:P wiem mamciu ja ciebie tez ;) Agga napisał(a):XXL jak cytujesz to nie dajesz tylko tekst spox to tylko roskojarzenie :) Quote
Agga Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ahhah to sa te dwie najlepsze fumfelki :lol: widac kto dominuje w tym zwiazku :lol: Jak nie z LAZY to z Tekila Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 zaba14 napisał(a):no wreszcie wiecej zdjec... :angel: XXL za to mi sie nalezy cały pojemnik FAWORKÓW :lol: Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Blizniaczki...Vrida i Agrafka CO wy robicie z biednym psem :evilbat: Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Wiesz kochana cos ci powiem na uszko :wink: Dziewczynki no wstydziłybyście sie Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 bez komentarza .... po prostu BOSKA!!!!!!!!!!!!!!! Quote
XXL Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL napisał(a):Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć Quote
XXL Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Agga napisał(a):XXL napisał(a):Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć e tam mamciu ty sobie z tym swietnie poradzilas :D :wink: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Agguś to wszystkie :wink: :lol: czuję niedosyt Agrafki :wink: XXL Agrafka strzela fantastyczne miny 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agga napisał(a):XXL napisał(a):Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć a kiedy te faworki :o to ja może przyskoczę do Opola / mam bezpośredni pociąg :wink: / :D Quote
XXL Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):XXL napisał(a):Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć a kiedy te faworki :o to ja może przyskoczę do Opola / mam bezpośredni pociąg :wink: / :D hahah przy jakies okazi napewno bende :D a jak narazie mozesz sie wstrzymac z tym pociagiem :d agga widzisz i teras juz inni chca :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):XXL napisał(a):Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć a kiedy te faworki :o to ja może przyskoczę do Opola / mam bezpośredni pociąg :wink: / :D hahah przy jakies okazi napewno bende :D a jak narazie mozesz sie wstrzymac z tym pociagiem :d agga widzisz i teras juz inni chca :D a co myślałeś Agga będzie jadła a my ślinki łykać :evil: :wink: Quote
XXL Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):XXL napisał(a):Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć a kiedy te faworki :o to ja może przyskoczę do Opola / mam bezpośredni pociąg :wink: / :D hahah przy jakies okazi napewno bende :D a jak narazie mozesz sie wstrzymac z tym pociagiem :d agga widzisz i teras juz inni chca :D a co myślałeś Agga będzie jadła a my ślinki łykać :evil: :wink: haha nok ok dla ciebie tez sie znaidzie :) :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):[quote name='XXL']Aggus jasne caly pojemniczek ? czy pojemnik ? hahahah thx :D za wrzucenie fotek :D cały duzy pojemnik faworków... widzisz to nie było trudne wrzucenie zdjęć a kiedy te faworki :o to ja może przyskoczę do Opola / mam bezpośredni pociąg :wink: / :D hahah przy jakies okazi napewno bende :D a jak narazie mozesz sie wstrzymac z tym pociagiem :d agga widzisz i teras juz inni chca :D a co myślałeś Agga będzie jadła a my ślinki łykać :evil: :wink: haha nok ok dla ciebie tez sie znaidzie :) :D :kciuki: :wink: dzięki Quote
XXL Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 ;) ok ale wiesz to tylko dla naj lepszych bo to daje niezwykle wielka moc :d :lol: Quote
asiunia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Hej!! Ile MOJEJAgrafci :o Jak zwykle piekna :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 XXL napisał(a):;) ok ale wiesz to tylko dla naj lepszych bo to daje niezwykle wielka moc :d :lol: czyli coś z serii NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ 8) lubię faworki :wink: ale jeść :lol: Quote
XXL Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Ile MOJEJAgrafci :o Jak zwykle piekna :angel: :angel: :angel: :angel: czesc zonka :) widzisz jak wnuczka mnie tu toturuie o faworki hahah :P :lol: Quote
LAZY Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Widzę, ze tą galeryjkę to cioteczka Agga prowadzi...Ile bierzesz siostra? :lol: Quote
Recommended Posts