Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Super fotki , Agrafka jak typowa dziewczyna :lol: sprawdziła kuchnię i łóżko :wink: :lol: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Tekila jest baardzo goscinny!A Agrafka jak widac niczym sie nie krepuje;) Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentow ile sie nawinie Cukierkow skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
XXL Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 thx bardzo za zyczonka i pozdrawiam i przepraszam za moja nieobecnosc :) ale moze byc jeszcze dlusza ... Quote
Alicja Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 XXL napisał(a):thx bardzo za zyczonka i pozdrawiam i przepraszam za moja nieobecnosc :) ale moze byc jeszcze dlusza ...czyżbyś się ukrywał 8) Quote
XXL Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):czyżbyś się ukrywał 8) nie nie nie prowadze tylko wyscig z czasem ... :) i nie mam go zaduzo :) pozdrawiam usciskai ozzulca :):ylsuper: Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 XXL - własnie się dowiedziałam, że moja Ciocia planuje nabyć od Alojzyny przyrodnią siostrzyczkę (a jak nie będzie to pewnie braciszka) Twojej Agrafki :laola: tzn nie wiem jak tam pokrewieństwo ale też będzie mała Stawka :ylsuper: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 malawaszka napisał(a):XXL - własnie się dowiedziałam, że moja Ciocia planuje nabyć od Alojzyny przyrodnią siostrzyczkę (a jak nie będzie to pewnie braciszka) Twojej Agrafki :laola: tzn nie wiem jak tam pokrewieństwo ale też będzie mała Stawka :ylsuper:Waszko to wy teraz z Tomkiem będziecie jak rodzina :ylsuper: Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 hahaha szkoda tylko, że ciocia mieszka w Niemczech więc psiuni zbyt często nie będę oglądać, ale oby jak najczęściej :ylsuper: ahh ależ ten świat mały :-) już sprawdziłam, że maluszek będzie siostrzenicą Agrafki :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
LAZY Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha szkoda tylko, że ciocia mieszka w Niemczech więc psiuni zbyt często nie będę oglądać, ale oby jak najczęściej :ylsuper: ahh ależ ten świat mały :-) już sprawdziłam, że maluszek będzie siostrzenicą Agrafki :multi: :multi: :multi: :multi: Jupii!! Jakie dobre wiesci! Oczywiscie czekam na zdjęcia! Quote
XXL Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 malawaszka napisał(a):XXL - własnie się dowiedziałam, że moja Ciocia planuje nabyć od Alojzyny przyrodnią siostrzyczkę (a jak nie będzie to pewnie braciszka) Twojej Agrafki :laola: tzn nie wiem jak tam pokrewieństwo ale też będzie mała Stawka :ylsuper: bardzo mnie cieszy ta wiadomosc:laola: ;) szkoda ze to twoja ciocia a nie ty nabeda staff-swinke :) z moich zrudel maluszki poznaia swiatlo dziene w wtorek ...:) pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts