Alojzyna Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a)::) witka przes pare dni nie bede wpadal na dgm musz troche pokuc .itd . pozdrawiamno to kuj ale efektywnie :wink: Popieram. Kuj, a nie siedź na gadu-gadu z wiadomo kim :evilbat: Quote
XXL Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 tak jest ucz sie ucze...:) 8) :wink: Quote
XXL Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 a Wlasnie zapomnialem sie pochwalic ze moja sucza ma juz 2 latka :) 1 grudnia to juz dosc dawmo ale i tak wam sie chwale mam juz psice dorosla pelna para :) Quote
Alojzyna Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 :new-bday: :laola: Na mojej stronie już od tygonia są dla niej życzenia. Ale jeżeli jeszcze ich nie zauważyłeś, to jeszcze indywidualne życzę Wam obojgu wielu wspaniałych chwil. Ucałuj ode mnie Agrafkę w pychola. :buzi: Quote
XXL Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):STO LAT DLA AGRAFECZKI thx alu agrafka sle buziaczki i za taka kosc to by cie chyba zalizala z radosc :) Quote
Alicja Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):STO LAT DLA AGRAFECZKI thx alu agrafka sle buziaczki i za taka kosc to by cie chyba zalizala z radosc :) :wink: cała przyjemność po Mojej stronie :D Quote
XXL Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: Quote
LAZY Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: U mnie ten Pan nie zawitał...Zapomniałas o Lazy Alicjo... :( Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 LAZY napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: U mnie ten Pan nie zawitał...Zapomniałas o Lazy Alicjo... :( http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=20820&start=1395 Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: :wink: zboczeniec :lol: Quote
XXL Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: :wink: zboczeniec :lol: hahha ala no wiesz starych zbokow mi tu na psice nasylasz hahah;) Quote
Alicja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska']Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: :wink: zboczeniec :lol: hahha ala no wiesz starych zbokow mi tu na psice nasylasz hahah;)miałam napisać Transwestyta :wink: Quote
XXL Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska']Halo ala a ten pan z broda to kto ? :lol: :roll: :wink: zboczeniec :lol: hahha ala no wiesz starych zbokow mi tu na psice nasylasz hahah;)miałam napisać Transwestyta :wink: buhahahahah :lol: jeszcze gorzej :evilbat: Quote
XXL Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 jutro bede nowe fotki sta--foka :) dzis zlorzylismy wizyte tekiemu i jego pani bylo przezabawnie :) teki jest zamocny :) Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Wczoraj mielismy odwiedziny Tomka i Agraweczki- troche było zamieszania agrawka poczuła się jak u siebie w domu leżała na posłaniu Tekilii bawiła się zabaweczkami i miała wszystkich gdzieś No a mój Teki bawił się z Tomkiem . A to skrót wydarzeń Pierwsze zwiedzanie oczywiście blisko miski Agwaka zwiedza a Tekila kroczy za nią Agrwaka pod stołem :) Może znajde jakies okruszki ;) Ulubiona piłeczka Agrawki :) Moja Piłeczka :) Oczywiście Agrwaka czuła się jak u siebie w domu :) Bardzo polubiła Tekiego posłanie Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Zwiedzania dalszy ciąg :) Wole jednak piłeczke No gdzie jest piłka ? A kuku :) Buszowanie na posłaniu :) Szczęśliwa minka :) I na koniec Sesja Tomka i Tekilii jest w mojej galerii - zapraszam :) Quote
Alka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 fajna relacja ze spotkanka :D Agrawka czuła się bardzo swobodnie ,a Tekila to super gościnny piesio. :D :D Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No Mój Teki to wpuszcza każdego z psów (które zna) nie wiem jakby było z obcymi ale co małe to mile widziane :) a jak suczki to wogóle jest w niebiosach . Jak Lazy była u nas od Paulinki to też się cieszył i nawet się bawił z Lazy :) a raczej Lazy zaczepiała Tekilkę 8) a Tekila dawał buzi :) A taki jest gościnny :) Quote
Patka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Sylwia On jest boski ten jęzorek oj tez bym tak chciałą byc ucałowana ;) Lilith bardzo lubi boksie :wink: Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Patka a co powiesz na ten jęzorek ;) Patka mój Teki to specjalista w całowaniu i lizaniu po rękach bo buzi :) Agrawke to całuje po uszkach i sam pyszczek :) Ale wczoraj Agrawka wolała pilnować cały czas piłeczki albo moich kanapek :) Quote
XXL Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 troszke ciemne fotki ale i tak super :) nom sylwia nie tylko pilki pilnowala pilnowala tez twoich kanapek :P :lol: :lol: Quote
Recommended Posts