XXL Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Aga&Bafi napisał(a):No spacerek nam sie udał :D . Pogoda nawet dopisała 8) . Tomek odezwij sie do mnie na gg 4000571 ( w sprawie hodowli staffików :wink: ) ok juz :) Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Patka napisał(a):czekamy zatem na fotki :Doj tak tak :wink: Quote
XXL Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 ;] hm fotki bede dopiero jutro bo dzis raczej nie bede mial czasu... a tak to zapraszam do hej szcz... bodz tez do galeri lazy :D Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 XXL napisał(a):;] hm fotki bede dopiero jutro bo dzis raczej nie bede mial czasu... a tak to zapraszam do hej szcz... bodz tez do galeri lazy :Dok tuptamy do Lazy :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):;] hm fotki bede dopiero jutro bo dzis raczej nie bede mial czasu... a tak to zapraszam do hej szcz... bodz tez do galeri lazy :Dok tuptamy do Lazy :wink: ja też :) ja też :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 To ja się zmiłuje nad Agrafką i wkleje te zdjęcia. Oczywiscie zdjęcia są dzieki Paulince :) Agrawka i mój niewychowany TEKI :oops: :-? Agrawka chodź to łatwe Szalone zabawy Nowe znajomości Ja latam ;) Buzi buzi Quote
sylwiaskalska Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 I przedstawiam takze przyjaciół Agrawki :) PODRYWACZ TEKILA DOSTOJNA LAZY OSTROŻNY BAFI :) SAMA SŁODYCZ- ABRA Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 wow, niezła gormadka ! w takim towarzystwie psiaki pewnie wyszalały się do woli :D :D Quote
Inez Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sylwiaskalska napisał(a): OSTROŻNY BUCK Buck powiadasz.... :lol: :wink: Quote
sylwiaskalska Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Aga&Bafi napisał(a):sylwiaskalska napisał(a): OSTROŻNY BUCK Buck powiadasz.... :lol: :wink: No tak ale gafe strzeliłam :lol: :oops: juz się poprawiam Bafi :) Quote
XXL Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Aga&Bafi napisał(a):sylwiaskalska napisał(a): OSTROŻNY BUCK Buck powiadasz.... :lol: :wink: aga ty tu sie niesmeij z sylwi tylko powiedz czy dostalas moja widomosc na gg jak nie to 4087591 :) to moje ;p Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Quote
LAZY Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol:no tak wam co słodkie to zaraz z XXL się kojarzy 8) to zrozumiałe :wink: :lol: :lol: Quote
XXL Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol:no tak wam co słodkie to zaraz z XXL się kojarzy 8) to zrozumiałe :wink: :lol: :lol: wow bo sie zawstydze :) Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol:no tak wam co słodkie to zaraz z XXL się kojarzy 8) to zrozumiałe :wink: :lol: :lol: wow bo sie zawstydze :) :wink: nie stydaj majestatu 8) Quote
LAZY Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol:no tak wam co słodkie to zaraz z XXL się kojarzy 8) to zrozumiałe :wink: :lol: :lol: wow bo sie zawstydze :) :wink: nie stydaj majestatu 8) Nie stydaj tylko dawaj faworki! :evilbat: Quote
XXL Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol:no tak wam co słodkie to zaraz z XXL się kojarzy 8) to zrozumiałe :wink: :lol: :lol: wow bo sie zawstydze :) :wink: nie stydaj majestatu 8) Nie stydaj tylko dawaj faworki! :evilbat: faworki wyszly a placki z smiatanko tez juz na wykoczeniu ... :) Quote
asiunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No no , znowu ciocie prowadzą Agrafeczce Galeryjkę 8) , ale jak tu odmówić takiemu słodkiemu mordulcowi :wink: Rozumiem, że o XXLu piszesz :lol: Hej!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
XXL Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 :) witka przes pare dni nie bede wpadal na dgm musz troche pokuc .itd . pozdrawiam Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 XXL napisał(a)::) witka przes pare dni nie bede wpadal na dgm musz troche pokuc .itd . pozdrawiamno to kuj ale efektywnie :wink: Quote
Recommended Posts