XXL Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 LAZY napisał(a): Ta ciemniejsza czyli lezaca u góry to Alfa:) tak tak to jest alfa :D Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Lazy ale ty szybka jesteś , ja to musiałam się poprzyglądać 8) :wink: Quote
Agga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ale śliczności. To ja czekam na więcej.. Quote
asiunia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Hej!! Sliczne!!! :angel: Więcej fotek :angel: Quote
XXL Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Sliczne!!! :angel: Więcej fotek :angel: thx zonka :* :) Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Slodki ryyjek http://img219.imageshack.us/img219/2654/09825vp.jpg :loveu: Quote
asiunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hej!! Będą dzisiaj jakies fotki? :roll: Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 XXL napisał(a):tak jak jackx wruci z meczu... :-? coś długgo nie wraca 8) Quote
asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej!! A fotek z Alfą juz nie ma>? :roll: Quote
XXL Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! A fotek z Alfą juz nie ma>? :roll: na fotki musz poczekac az zostana mi dostarczone :) wtedy je zamieszcze :D Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 oj dziadku , a długo trzeba czekać :wink: :lol: Quote
XXL Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj dziadku , a długo trzeba czekać :wink: :lol: nom troszke :D jak lazy wrzuci fotki malej to beda fotki agrafki a ja wiczorem bede mial fotki ayki i alfy:D :wink: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj dziadku , a długo trzeba czekać :wink: :lol: nom troszke :D jak lazy wrzuci fotki malej to beda fotki agrafki a ja wiczorem bede mial fotki ayki i alfy:D :wink:to do wieczorka poczekam :wink: Quote
Alojzyna Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Tomku, bardzo proszę o dokonanie pewnych strostowań: 1. W temacie zmień słowo staffka na Stawka. To bardzo ważne, ponieważ isnieje hodowla staffików Staff-Ka i nie chciałabym, by właścicielka pomyślała, że się pod nią podszywam. 2. Wykreśl z tematu Alfę, ponieważ jej przydomek to Skordatura. Niektórzy hodowcy są bardzo czuli na punkcie swoich przydomków. :wink: Najwłascieiwj byłoby pozostawienie dawnego tematu "Agrafka Stawka Wieksza niż Życie", ponieważ odgrzebałam stary temat i tam będą się pojawiać zdjęcia Alfy i Ayki. Quote
XXL Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Alojzyna napisał(a):Tomku, bardzo proszę o dokonanie pewnych strostowań: 1. W temacie zmień słowo staffka na Stawka. To bardzo ważne, ponieważ isnieje hodowla staffików Staff-Ka i nie chciałabym, by właścicielka pomyślała, że się pod nią podszywam. 2. Wykreśl z tematu Alfę, ponieważ jej przydomek to Skordatura. Niektórzy hodowcy są bardzo czuli na punkcie swoich przydomków. :wink: Najwłascieiwj byłoby pozostawienie dawnego tematu "Agrafka Stawka Wieksza niż Życie", ponieważ odgrzebałam stary temat i tam będą się pojawiać zdjęcia Alfy i Ayki. ok :) Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj dziadku , a długo trzeba czekać :wink: :lol: nom troszke :D jak lazy wrzuci fotki malej to beda fotki agrafki a ja wiczorem bede mial fotki ayki i alfy:D :wink:to do wieczorka poczekam :wink: hop , hop i co z foteczkami? czekamy.... :wink: :D Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Obiecane przez XXL fotki , wprawdzie nie Agrafki ale małej pitbulki :wink: Jest przesłodka :wink: Mała ma na imię ABRA Quote
XXL Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 thx za fotki :) ta na czerwonei sofie jest moja ulubiona fotka :D :) Quote
Recommended Posts