Alojzyna Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='XXL'][na pierwszei pozowalej foce dalem tylka bo glowa powina byc wyrzej :( (ale dopier sie ucze haha) Owszem, głowa powinna być nieco wyżej. Na ringówce nie bardzo można to zrobić, więc możesz podtrzymać ręką. Poza tym jest za bardzo rozciągnięta - wogóle nie widać kątowania. Stopy tylnych łap powinny być ustawione prostopadle do ziemi. To samo z przednimi łapami. Quote
Patka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Alojzyna super na Agrace nauczę sie spor żeczy bo juz miłosć do stafików mam we krwi dzięki :buzi: Quote
XXL Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='Alojzyna'][quote name='XXL'][na pierwszei pozowalej foce dalem tylka bo glowa powina byc wyrzej :( (ale dopier sie ucze haha) Owszem, głowa powinna być nieco wyżej. Na ringówce nie bardzo można to zrobić, więc możesz podtrzymać ręką. Poza tym jest za bardzo rozciągnięta - wogóle nie widać kątowania. Stopy tylnych łap powinny być ustawione prostopadle do ziemi. To samo z przednimi łapami. alu thx napewno bende czwiczyc z mala :) :wink: Quote
asiunia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Hej!! Najsliczniejsze z miotu są Agrafcia i Ayka :angel: -mala Agrafcia miodzio :iloveyou: Quote
XXL Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Najsliczniejsze z miotu są Agrafcia i Ayka :angel: -mala Agrafcia miodzio :iloveyou: hahah nie podlizui sie :) nom ale agrafka wyrozniala sie z miotu najwiencej bialego ma :) Quote
asiunia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 XXL napisał(a): hahah nie podlizui sie :) nom ale agrafka wyrozniala sie z miotu najwiencej bialego ma :) Hej!! Wyrazisz wlasne zdanie a mowią Ci ze lizus jestes :roll: Quote
XXL Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 asiunia napisał(a):XXL napisał(a): hahah nie podlizui sie :) nom ale agrafka wyrozniala sie z miotu najwiencej bialego ma :) Hej!! Wyrazisz wlasne zdanie a mowią Ci ze lizus jestes :roll: asiunia ja ciebie tez:* hahaha Quote
Agga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 XXL wiesz tak se myslałąm i se wymysliłam, że kiedys na pewno do mjego domu zawita stafik. Zakochałam sie.Ale oczywiście boksie na Nr 1 Quote
XXL Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Agga napisał(a):XXL wiesz tak se myslałąm i se wymysliłam, że kiedys na pewno do mjego domu zawita stafik. Zakochałam sie.Ale oczywiście boksie na Nr 1 agga zawita tak tak bo my z agrafka przyjdziemy w owiedziny hahah Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 XXL napisał(a):Agga napisał(a):XXL wiesz tak se myslałąm i se wymysliłam, że kiedys na pewno do mjego domu zawita stafik. Zakochałam sie.Ale oczywiście boksie na Nr 1 agga zawita tak tak bo my z agrafka przyjdziemy w owiedziny hahaha faworki będą 8) :lol: :lol: Agga ja pomimo tego że jest Ozzulec to i tak nadal boksie ponad wszystkie stworzenia :-? :oops: Quote
XXL Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Agga napisał(a):XXL wiesz tak se myslałąm i se wymysliłam, że kiedys na pewno do mjego domu zawita stafik. Zakochałam sie.Ale oczywiście boksie na Nr 1 agga zawita tak tak bo my z agrafka przyjdziemy w owiedziny hahaha faworki będą 8) :lol: :lol: Agga ja pomimo tego że jest Ozzulec to i tak nadal boksie ponad wszystkie stworzenia :-? :oops: niechno ja to tylko ozziemu powiem :) :lol: :lol: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Agga napisał(a):XXL wiesz tak se myslałąm i se wymysliłam, że kiedys na pewno do mjego domu zawita stafik. Zakochałam sie.Ale oczywiście boksie na Nr 1 agga zawita tak tak bo my z agrafka przyjdziemy w owiedziny hahaha faworki będą 8) :lol: :lol: Agga ja pomimo tego że jest Ozzulec to i tak nadal boksie ponad wszystkie stworzenia :-? :oops: niechno ja to tylko ozziemu powiem :) :lol: :lol: :evilbat:Ozzy to wie 8) i też lubi boksie :D Quote
Marta Chmielewska Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Śliczna Agrafka, miałam okazję w końcu spotkać, z resztą mój TZ ciagle ją widuje. Z tatą XXL. Fajnie, kolego, pieska się ma i tata musi wyprowadzać :evilbat: nie ładnie... Quote
XXL Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Śliczna Agrafka, miałam okazję w końcu spotkać, z resztą mój TZ ciagle ją widuje. Z tatą XXL. Fajnie, kolego, pieska się ma i tata musi wyprowadzać :evilbat: nie ładnie... hahaha marta ja czasem lenia mama :P ale tak tak staruszek czensto wychodzi z psiakiem :P hahaha ciekawe co bendzie jak powiedzmy benda dwa psiaki :P :lol: :lol: marta a moze wkoncu nas nawiedzisz z penny na spotkaniu dgm co ? 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ale śliczniutke 3 mordeczki,a Agrafcia rzeczywiście wyróżnia się swoja młodzieńczą urodą :) Quote
ewelinabuck Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 xxl musisz do goleniowa przyjechac do umowimy sie z marta chmielewska na spacerek i z psiakami w weekend a pozniej na pizze pojdziemy Quote
XXL Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 ewelinabuck napisał(a):xxl musisz do goleniowa przyjechac do umowimy sie z marta chmielewska na spacerek i z psiakami w weekend a pozniej na pizze pojdziemy hm nom ok w goleniowie moge byc co jakis czas ale bez doga bo koles prowadz tam trenigi breaka wienc czasem go zastompuie ... wtedy moze sie z wami skontaktowac:P Quote
asiunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ewelinabuck napisał(a):xxl musisz do goleniowa przyjechac do umowimy sie z marta chmielewska na spacerek i z psiakami w weekend a pozniej na pizze pojdziemy Hej!! I zrobicie muuuuuultum zdjec :D Quote
XXL Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 asiunia napisał(a):ewelinabuck napisał(a):xxl musisz do goleniowa przyjechac do umowimy sie z marta chmielewska na spacerek i z psiakami w weekend a pozniej na pizze pojdziemy Hej!! I zrobicie muuuuuultum zdjec :D ciekawe co chcesz fotografowac ? Quote
ewelinabuck Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 wez agrafke to sie pobawia swietnie buck agrafeczke polubil Quote
XXL Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 ewelinabuck napisał(a):wez agrafke to sie pobawia swietnie buck agrafeczke polubil nie da rady jesli pojade z kolesiem to jako instruktor ...i dopier potem bende mial czas .... nie bende nianczyl psa .... Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 XXL napisał(a):ewelinabuck napisał(a):wez agrafke to sie pobawia swietnie buck agrafeczke polubil nie da rady jesli pojade z kolesiem to jako instruktor ...i dopier potem bende mial czas .... nie bende nianczyl psa .... :evilbat: ale niedobry pańcio 8) Quote
Recommended Posts