Weron_ciau Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Agga'] Jejku cudna! :angel: :iloveyou: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Weron_ciau'][quote name='Agga'] Jejku cudna! :angel: :iloveyou: :wink: jak Krecik :loveu: Quote
Weron_ciau Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 na fotkach niektorych ma poucinany nochalek a tu taki fajniuski! Krecik :angel: Quote
XXL Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):mrowka napisał(a)::o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: mrowka heh :P :) :lol: :wink: tak wiem strong man :Pspróbuj z Ozzulcem :wink: :lol: :lol: :lol: ala ok :) kiedys napewno sprubuie :D Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):mrowka napisał(a)::o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: mrowka heh :P :) :lol: :wink: tak wiem strong man :Pspróbuj z Ozzulcem :wink: :lol: :lol: :lol: ala ok :) kiedys napewno sprubuie :Dto muszę uważać żeby nie przytył :wink: :lol: Quote
XXL Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):mrowka napisał(a)::o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: mrowka heh :P :) :lol: :wink: tak wiem strong man :Pspróbuj z Ozzulcem :wink: :lol: :lol: :lol: ala ok :) kiedys napewno sprubuie :Dto muszę uważać żeby nie przytył :wink: :lol: haha do 40 kg powinem jeszcze dac rade :P :lol: :wink: Quote
Weron_ciau Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 a filimiki mi się nie otwierają więc prosze o więcej fotek :d 8) :evilbat: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):[quote name='mrowka']:o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: mrowka heh :P :) :lol: :wink: tak wiem strong man :Pspróbuj z Ozzulcem :wink: :lol: :lol: :lol: ala ok :) kiedys napewno sprubuie :Dto muszę uważać żeby nie przytył :wink: :lol: haha do 40 kg powinem jeszcze dac rade :P :lol: :wink:a to spoko bo ma jakieś 34kg Quote
Alojzyna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To ja może wstawię kilka zdjęć Agrafki, gdy była jeszcze bardzo malutka i mieszkała razem z mamusią i siostrami... Quote
BoJa2 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 o rany :crazyeye: :crazyeye: Tu też wodzą na pokuszenie małymi brzucholami :D Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) Quote
XXL Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) ;) nom tak ja ja chowam ponoc mam pokazywac takie cuda :) a tak juz calkiem powarznie moze zaczne jezdzic :wink: alu thx za fotki malej :) szkoda ze nie ma ich wiencei :) jak byla malutka taka :) Quote
Alojzyna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) Jest też trzecia siostra - Ayka. Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Alojzyna napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) Jest też trzecia siostra - Ayka. Aykę to widziałam na fotkach i te 2 panny też na Waszej stronce ale nie pokojarzyłam :oops: 8) Quote
LAZY Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Cudny malutki kurczak!! A tak wygląda teraz sęp! A tu juz powazna dama... Radosna sunia... Quote
Alojzyna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alojzyna'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) Jest też trzecia siostra - Ayka. Aykę to widziałam na fotkach i te 2 panny też na Waszej stronce ale nie pokojarzyłam :oops: 8) Na dowód wszystkie trzy: Agrafka :angel: , Ayka :angel: i Astra :angel: Jak szkoda, że nie miałam wtedy jeszcze aparatu cyfrowego... :cry: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Alojzyna'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alojzyna'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) Jest też trzecia siostra - Ayka. Aykę to widziałam na fotkach i te 2 panny też na Waszej stronce ale nie pokojarzyłam :oops: 8) Na dowód wszystkie trzy: Agrafka :angel: , Ayka :angel: i Astra :angel: Jak szkoda, że nie miałam wtedy jeszcze aparatu cyfrowego... :cry: :angel: słodziaki Ale fota Brysi w piachu rewelka 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 cudne "trzy zmarszczki", a jakie pysie zamyślone :D Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Fota zamaskowanej Agrafki rozbrajająca 8) Quote
Alojzyna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 LAZY, koniecznie zmniejsz zdjęcia, bo nie mieszczą mi się na ekranie. :o :o :D Ale zdążyłam je sobie skopiować... :wink: :lol: Quote
LAZY Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Hihi...ten rozmiar t wypadek przy pracy... A dla Ciebie Alu mam jeszcze to o które ostatnio prosiłas, niedługo je podeśle:) Quote
Alojzyna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Dzięki. Właśnie pracuję nad nowymi galeriami swoich psiaków i brakuje mi zdjęć. A zdjęcie "kamuflaż" będzie od soboty kolejnym zdjęciem tygodnia.. Quote
XXL Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='Alojzyna'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alojzyna'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dopiero doczytałam , że Astra i Agrafka to siostry :oops: Agrafka ruszaj do boju na wystawy 8) , po tak wspaniałej mamusi aż żal że pańcio swoje cudo za pazuchą chowa 8) Jest też trzecia siostra - Ayka. Aykę to widziałam na fotkach i te 2 panny też na Waszej stronce ale nie pokojarzyłam :oops: 8) Na dowód wszystkie trzy: Agrafka :angel: , Ayka :angel: i Astra :angel: Jak szkoda, że nie miałam wtedy jeszcze aparatu cyfrowego... :cry: nom szkoda ze moze kiedys uda sie cos zorganizowac zeby siostry sie znowu spotkaly ewentualnie agrafcia z matulka :) kto wie :) na pierwszei pozowalej foce dalem tylka bo glowa powina byc wyrzej :( (ale dopier sie ucze haha) Quote
Recommended Posts