XXL Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 czas na jej galerie :d jak narazie dam tu tylko to foto ale potem posciagam reszte z innych postow itd ... agrafka w wieku prawie 2 lat tak wlasnie sie prezetuie :D zabawa agrafki z fridka (dwa staffiki walki psow) agrafka biegne sobie Pozująca AGRAFKA... narazie tyle ... Quote
BoJa2 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Oglądamy i podziwiamy.Chociaż prawdę mówiąc Agrafkę"podglądaliśmy" już u Lazy :D Pozdrawiamy Quote
Magda-Amir Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 łooooożesztyyyyy :o :lol: jakie zeby ! jak u wampira :lol: śliczna agrafka :D Quote
asiunia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Hej!! MOJA!!!!!!!!!! :evilbat: Agrafcia ukofana!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 NARESZCIE Agrafeczka doczekała się galerii :angel: :angel: :angel: Quote
XXL Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):NARESZCIE Agrafeczka doczekała się galerii :angel: :angel: :angel: haha nom zlitowalem sie nad nia i postanowilem ukazac ja swiatu haha :d :wink: Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):NARESZCIE Agrafeczka doczekała się galerii :angel: :angel: :angel: haha nom zlitowalem sie nad nia i postanowilem ukazac ja swiatu haha :d :wink: no bo jest co pokazać :wink: Quote
XXL Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 agrafka chyba sie zawstydzila i poszla spac hahah:) Quote
zaba14 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 No wreszcie zdjecia Agrafki w jednym miejscu.. czekamy na wiecej.. ;) Quote
Patka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Dokładnie żabcia ma 100% racji dużżżżo fotek tego cudu staficzej natuiry ;) Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A kiedy nowa dostawa foteczek Agrafeczki :roll: :) Quote
XXL Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 hm w tej chwili jest maly problem bo ja nie posiadam apartau :( w tej chwili wienc bende na lasce cioci lazy i sylwi wienc :) jak tylko namowie dziewczyny to pokaze nowe fotki :D Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 XXL napisał(a):hm w tej chwili jest maly problem bo ja nie posiadam apartau :( w tej chwili wienc bende na lasce cioci lazy i sylwi wienc :) jak tylko namowie dziewczyny to pokaze nowe fotki :D oj to my tu zaraz Lazy i Sylwię znajdziemy i przegonimy na spacerek :wink: ,albo do wrzucenia fotek Agrafki 8) Quote
XXL Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 hahaha cwaniakuiesz :D ale spox z lazy napewno szybcei sie ustawie niz z sylwia bo lazy mieszka odemnie kilka minut drogi :D poza tym dwie sunie lazy i agrafka to najlepsze fumfelki :D :wink: Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 XXL napisał(a):hahaha cwaniakuiesz :D ale spox z lazy napewno szybcei sie ustawie niz z sylwia bo lazy mieszka odemnie kilka minut drogi :D poza tym dwie sunie lazy i agrafka to najlepsze fumfelki :D :wink: ja :o kurcze przeciez ja taka grzeczna jestem :wink: A spacer dobra rzecz :wink: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 XXL napisał(a):hm w tej chwili jest maly problem bo ja nie posiadam apartau :( w tej chwili wienc bende na lasce cioci lazy i sylwi wienc :) jak tylko namowie dziewczyny to pokaze nowe fotki :D Jestes len bo jakbys poszukał albo w galerii z LAZY albo w galerii spotkania ze szczecina to bys znalazł :roll: Quote
Inez Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 O, Agraweczka ma swoją galerie, super! 8) Ale tak naprawde żadne zdjęcia nie oddadzą jej prawdziwego uroku :P A tutaj nasza gwiazda razem z mojim Bafim Quote
XXL Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ja kurcze przeciez ja taka grzeczna jestem A spacer dobra rzecz hahah alez oczywiscie jestes grzeczna niesmiem twierdzic inaczei 8) a co do spaceru to tak dobra zecz :D Agga napisał(a):Jestes len bo jakbys poszukał albo w galerii z LAZY albo w galerii spotkania ze szczecina to bys znalazł haha ci nie wymawiaj tego tak glosno bo sie wyda ze len jestem :D Aga&Bafi napisał(a):O, Agraweczka ma swoją galerie, super! Ale tak naprawde żadne zdjęcia nie oddadzą jej prawdziwego uroku A tutaj nasza gwiazda razem z mojim Bafim nom agrafka to co innego na fotkach a co innego na zywo :D Quote
Recommended Posts