Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
King hahahhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja pozostane jednak przy prawniku:))))ale DOBRYM, a jak tamci koledzy maja rozwody z ICH winy orzeczone to jacys do bani sa ze nie potrafili sie wybronic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie no te kryteria które wymieniłam dyskwalifikują z miejsca potencjalnych kandydatów :lol: Ale nie urywam że może być ciężko :roll:, W kazdym razie jak się jakiś trafi odpowiedni, który przejdzie wstępną selekcje to oczywiście pierwsza się o tym dowiesz.

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

an3czka napisał(a):
orsini ja mysle, ze pare osob by sie znalazlo...
moze sie teraz osmiela 8)

zaraz ja sie poplacze...ze smiechu normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeden Albercik a jak wesolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
King dzieki:)))hahahaha
a wiesz moze czemu Albercik sie podaje za kobiete?Gej jakis???a moze Miriam? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A może i jedno i drugie

Posted

an3czka napisał(a):
a widzisz orsini. nie taki albercik zly.
sam sie osmieszyl a nas szczerze rozbawil.
:angel: :angel: :angel:

hahahahaha no i to jak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Jak na Albercik(Albertynka) do prokuratora poda, to się zdrowo wszyscy nalatamy, a może on prokurator, bo n adwokata, to za głupi

Posted

Draczyn napisał(a):
an3czka napisał(a):
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Jak na Albercik(Albertynka) do prokuratora poda, to się zdrowo wszyscy nalatamy, a może on prokurator, bo n adwokata, to za głupi

hahahhahahahahhahaha
swiete slowa
hahahhahahahahahahhahaha
zaraz umre ze smiechu normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
King dzieki:)))hahahaha
a wiesz moze czemu Albercik sie podaje za kobiete?Gej jakis???a moze Miriam? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsini nie z tego co wiem to nie, musze go troszku obronić, chociaz ciężko strasznie mi to przychodzi :wink: No bo co by było jakby po tym co my tu wypisujemy ciśnionko mu skoczyło za bardzo, by nas o nieumyślne spowodowanie smierci oskarżono. Albertynka z za światów to i o umyślne i to jeszcze z premedytacją :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Draczyn napisał(a):
an3czka napisał(a):

hahahhahahahahhahaha
swiete slowa
hahahhahahahahahahhahaha
zaraz umre ze smiechu normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orsini nie umieraj, Albertynka by się ucieszył. Nie rób nam tego

Posted

Draczyn Albercik, Albercik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 'skoro to on, to niechaj bedzie facetem :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz z nicka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Draczyn Albercik, Albercik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 'skoro to on, to niechaj bedzie facetem :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz z nicka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja myśl Orsini, żę jego należałoby skumać z tym Szybszym od Dyliżansu, tam napewno by zrozumienie znalażł

Posted

askaa napisał(a):
Zauważcie, że nikt z naszego środowiska samojedziarzy nie wtrącił się do dyskusji, a to dlatego, że większość z nas zna Albertynkę raczej z tej gorszej strony i mamy po mału tego dość.
Jedynie King, która dyskutowała z nią na poprzednim forum wyjaśniła troszkę sprawę z "naszej" strony.

A no i nie zdziewcie się, jak po tej dyskusji dostaniecie "obraźliwe" maile :)

to dziwne co piszesz biorąc pod uwagę twoje maile z grożbami, które przysyłasz na moją skrzynkę nordsternsamoyeds@yahoo.com - a tutaj udajesz aniołka.

Posted

Magic napisał(a):
askaa napisał(a):
Zauważcie, że nikt z naszego środowiska samojedziarzy nie wtrącił się do dyskusji, a to dlatego, że większość z nas zna Albertynkę raczej z tej gorszej strony i mamy po mału tego dość.
Jedynie King, która dyskutowała z nią na poprzednim forum wyjaśniła troszkę sprawę z "naszej" strony.

A no i nie zdziewcie się, jak po tej dyskusji dostaniecie "obraźliwe" maile :)

to dziwne co piszesz biorąc pod uwagę twoje maile z grożbami, które przysyłasz na moją skrzynkę nordsternsamoyeds@yahoo.com - a tutaj udajesz aniołka.
Przekopiójcie tutaj te maile to sę znów pośmiejemy

Posted

niestety mylisz się, osoba przekazująca list dla Lisbeth Mach wręczyła go komuś w organizatorów, kto zobowiązał się przekazać go adresatce - szwajcarskiej sędzinie

Drogi Alberciku/Magic
Tego typu praktyki też podlegają pod paragraf !
Korespondencje można przekazać po wystawie i nie byłoby sprawy.

Posted

orsini napisał(a):
Magic=Albercik???? :o :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dokładnie tak to jedna i ta sama osoba o ile się nie mylę ma jeszcze trzeciego nicka ale już nie pamiętam jak brzmiał, ale jak sie pod nim ujawni to na bank sobie przypomne :D

Posted

King napisał(a):
orsini napisał(a):
Magic=Albercik???? :o :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dokładnie tak to jedna i ta sama osoba o ile się nie mylę ma jeszcze trzeciego nicka ale już nie pamiętam jak brzmiał, ale jak sie pod nim ujawni to na bank sobie przypomne :D
To jakiś lepszy cicho-ciemny z minionej epoki, tak jak mówiłam wcześniej beton :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: