Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, tak. Załapałam już. Dzięki.
Widze, że "dorobiłaś się" drugiego animka-psinka-francuzinka? Sama słodycz!
Pzdr.
szukam jeszcze trzeciego, czarnego pregowanego do kompletu, ale nigdzie nie mogę znależć. Pzdr

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Tak, tak. Załapałam już. Dzięki.
Widze, że "dorobiłaś się" drugiego animka-psinka-francuzinka? Sama słodycz!
Pzdr.
szukam jeszcze trzeciego, czarnego pregowanego do kompletu, ale nigdzie nie mogę znależć. Pzdr

Trzymam kciuki!
Pzdr.

Posted

Draczyn napisał(a):
rysiczka napisał(a):
Przebrnelam przez wszystkie strony-uffff.
Draczyn sliczne buldozki!!!Masz tam w swoich cudach jakies jamnisie??? :wink:
Czy może byc taki

Jak dla mnie, to ten jamniorek zbyt szybko się porusza:))
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Draczyn napisał(a):
rysiczka napisał(a):
Czy może byc taki

Pzdr.
No to inny

Posted

Draczyn napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Draczyn napisał(a):
rysiczka napisał(a):
Czy może byc taki

Pzdr.
No to inny

O, zdecydowanie lepszy (wg mnie)!!!!!!!!
Pzdr.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A ze sznaucerkami plisss plisss plisss (tylko nie takie biegajace jka np na dgm. bo takie juz mam :wink: ) i jakies jeszcze zeby pasowalo do informacji o szczeniaczkach :modla:
Podam Ci adres, ale sam musisz tam wyszukać sznaucera wybierając po kolei wszystkie numery. Ja spędziłam na tym całą noc a więc i drugi adres też jaak teraz naciśniesz cytuj do mojej odpowiedzi, to wy swietlą ci się odpowiednie kody

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Wielkie dzieki Draczyn, zaraz sobie poszukam :D . No i ja jestem plci zenskiej a nie meskiej :evilbat: :wink: :lol: .
Przepraszam. Z twojego postu trudno było się zorientować . Zapamiętam

Posted

Draczyn napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
A ze sznaucerkami plisss plisss plisss (tylko nie takie biegajace jka np na dgm. bo takie juz mam :wink: ) i jakies jeszcze zeby pasowalo do informacji o szczeniaczkach :modla:
Podam Ci adres, ale sam musisz tam wyszukać sznaucera wybierając po kolei wszystkie numery. Ja spędziłam na tym całą noc a więc i drugi adres też jaak teraz naciśniesz cytuj do mojej odpowiedzi, to wy swietlą ci się odpowiednie kody

Draczyn a masz jakis z siberian husky? tylko już nie ten biegajacy malamut :D

Posted

Savannah napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):

Draczyn a masz jakis z siberian husky? tylko już nie ten biegajacy malamut :D
Naciśni j na cytat , wyświetli ci się adres. Ten malamut ma akurat nr 70. Musisz przellecieć kupę numerówod o1 do 100 z kawałkiem, aż znajdziesz odpowiedniego husky. Zyczę wesołej zabawy

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Temat Skandal w Sopocie to sie doczepiam : Słuchajcie, przy ringu goldenków w pośredniej pomylili karty i wpsali w nie te co trzeba. Ja i jeszcze ktoś zauwazyliśmy. Niestety z moją karta ktoś pojechał do domu ;/ Obiecali ze odeślą pocztą z przeprosinami a tu NIC. A katalogu powystawowym wsyztsko wpisane jest dobrze, MAD MAX Pasada, dosk, lok II. No ale teraz nie wiem co robić, bo nam ocenki beda do hodowlanki potrzebne... Jechac z medalem do nich i prosić o karty, czy jak?

Posted

Gazuś napisał(a):
Temat Skandal w Sopocie to sie doczepiam : Słuchajcie, przy ringu goldenków w pośredniej pomylili karty i wpsali w nie te co trzeba. Ja i jeszcze ktoś zauwazyliśmy. Niestety z moją karta ktoś pojechał do domu ;/ Obiecali ze odeślą pocztą z przeprosinami a tu NIC. A katalogu powystawowym wsyztsko wpisane jest dobrze, MAD MAX Pasada, dosk, lok II. No ale teraz nie wiem co robić, bo nam ocenki beda do hodowlanki potrzebne... Jechac z medalem do nich i prosić o karty, czy jak?
Karty ocen wypełniene są w trzech egzemplarzach. Kopia musiała więc zostać w oddziale sopockim. Musisz się z nimi porozumiec. Powinni w takiej sytuacji wydać Ci duplikat. Opisz całą sytuację i wyślij listem poleconym, albo pojedż i załatw to osobiście. A tak na przyszłość, człowiek jest niestety istotą omylną. Zaraz po zejściu z ringu, należy sprawdzić wszystko, co otrzymałeś

Posted

Draczyn dobrze pisze. Pojechać (wczesniej ustalić, czy aby osoby kompetentne będą) i wszystko na spokojnie wyjaśnić. Ważne, aby było wiadomo, z jakim psem zostały pomylone karty.
I na przyszłość - dokładnie czytać swoje karty po zejściu z ringu. Wtedy nie ma problemu, aby wyjaśnić wszelkie niedokładności.
Pzdr.

• 3 years later...
Posted

A dla mnie skandalem na Sopockiej wystawie ( z reszta nie tylko na tej) jest stawianie kopiowanych psów ( nie tylko ogony, ale tez USZY) na pierwszych lokatach - zakaz jest, a wiec powinno sie automatycznie albo dyskwalifikowac takie psy, albo stawiac ponizej 1 lokaty.

Ale co zrobic jaki sami sedziowie hoduja i kopjuja ? ...