Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. Załapałam już. Dzięki. Widze, że "dorobiłaś się" drugiego animka-psinka-francuzinka? Sama słodycz! Pzdr.szukam jeszcze trzeciego, czarnego pregowanego do kompletu, ale nigdzie nie mogę znależć. Pzdr Quote
rysiczka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Przebrnelam przez wszystkie strony-uffff. Draczyn sliczne buldozki!!!Masz tam w swoich cudach jakies jamnisie??? :wink: Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 O, Draczyn, drugi buldożek w podpisie (; . Śliczny :D ! Quote
Asiaczek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Draczyn napisał(a):Asiaczek napisał(a):Tak, tak. Załapałam już. Dzięki. Widze, że "dorobiłaś się" drugiego animka-psinka-francuzinka? Sama słodycz! Pzdr.szukam jeszcze trzeciego, czarnego pregowanego do kompletu, ale nigdzie nie mogę znależć. Pzdr Trzymam kciuki! Pzdr. Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Strasznie się cieszę , że moje znajdki buldożkowe podobają sie Wam Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 rysiczka napisał(a):Przebrnelam przez wszystkie strony-uffff. Draczyn sliczne buldozki!!!Masz tam w swoich cudach jakies jamnisie??? :wink:Czy może byc taki Quote
Asiaczek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Draczyn napisał(a):rysiczka napisał(a):Przebrnelam przez wszystkie strony-uffff. Draczyn sliczne buldozki!!!Masz tam w swoich cudach jakies jamnisie??? :wink:Czy może byc taki Jak dla mnie, to ten jamniorek zbyt szybko się porusza:)) Pzdr. Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Asiaczek napisał(a):Draczyn napisał(a):rysiczka napisał(a):Przebrnelam przez wszystkie strony-uffff. Draczyn sliczne buldozki!!!Masz tam w swoich cudach jakies jamnisie??? :wink:Czy może byc taki Jak dla mnie, to ten jamniorek zbyt szybko się porusza:)) Pzdr.No to inny Quote
Asiaczek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Draczyn napisał(a):Asiaczek napisał(a):Draczyn napisał(a):rysiczka napisał(a):Przebrnelam przez wszystkie strony-uffff. Draczyn sliczne buldozki!!!Masz tam w swoich cudach jakies jamnisie??? :wink:Czy może byc taki Jak dla mnie, to ten jamniorek zbyt szybko się porusza:)) Pzdr.No to inny O, zdecydowanie lepszy (wg mnie)!!!!!!!! Pzdr. Quote
rysiczka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Draczyn sa swietne!!! :angel: :angel: :angel: wielkie dzieki!! Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 rysiczka napisał(a):Draczyn sa swietne!!! :angel: :angel: :angel: wielkie dzieki!!I kto by pomyślał, że dzięki Albertynce mamy taki fajny komiksowy topik Quote
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A ze sznaucerkami plisss plisss plisss (tylko nie takie biegajace jka np na dgm. bo takie juz mam :wink: ) i jakies jeszcze zeby pasowalo do informacji o szczeniaczkach :modla: Quote
Toller Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Tollerków nie ma, prawda?? :( Takie małe, rude..... Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ka-Vanga napisał(a):A ze sznaucerkami plisss plisss plisss (tylko nie takie biegajace jka np na dgm. bo takie juz mam :wink: ) i jakies jeszcze zeby pasowalo do informacji o szczeniaczkach :modla:Podam Ci adres, ale sam musisz tam wyszukać sznaucera wybierając po kolei wszystkie numery. Ja spędziłam na tym całą noc a więc i drugi adres też jaak teraz naciśniesz cytuj do mojej odpowiedzi, to wy swietlą ci się odpowiednie kody Quote
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wielkie dzieki Draczyn, zaraz sobie poszukam :D . No i ja jestem plci zenskiej a nie meskiej :evilbat: :wink: :lol: . Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Wielkie dzieki Draczyn, zaraz sobie poszukam :D . No i ja jestem plci zenskiej a nie meskiej :evilbat: :wink: :lol: .Przepraszam. Z twojego postu trudno było się zorientować . Zapamiętam Quote
Savannah Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Draczyn napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):A ze sznaucerkami plisss plisss plisss (tylko nie takie biegajace jka np na dgm. bo takie juz mam :wink: ) i jakies jeszcze zeby pasowalo do informacji o szczeniaczkach :modla:Podam Ci adres, ale sam musisz tam wyszukać sznaucera wybierając po kolei wszystkie numery. Ja spędziłam na tym całą noc a więc i drugi adres też jaak teraz naciśniesz cytuj do mojej odpowiedzi, to wy swietlą ci się odpowiednie kody Draczyn a masz jakis z siberian husky? tylko już nie ten biegajacy malamut :D Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Savannah napisał(a):Draczyn napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):A ze sznaucerkami plisss plisss plisss (tylko nie takie biegajace jka np na dgm. bo takie juz mam :wink: ) i jakies jeszcze zeby pasowalo do informacji o szczeniaczkach :modla:Podam Ci adres, ale sam musisz tam wyszukać sznaucera wybierając po kolei wszystkie numery. Ja spędziłam na tym całą noc a więc i drugi adres też jaak teraz naciśniesz cytuj do mojej odpowiedzi, to wy swietlą ci się odpowiednie kody Draczyn a masz jakis z siberian husky? tylko już nie ten biegajacy malamut :DNaciśni j na cytat , wyświetli ci się adres. Ten malamut ma akurat nr 70. Musisz przellecieć kupę numerówod o1 do 100 z kawałkiem, aż znajdziesz odpowiedniego husky. Zyczę wesołej zabawy Quote
AiMiN Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A gdzie znajdę, o ile to możliwe, chow-chow? Pomożecie? Quote
Gazuś Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Temat Skandal w Sopocie to sie doczepiam : Słuchajcie, przy ringu goldenków w pośredniej pomylili karty i wpsali w nie te co trzeba. Ja i jeszcze ktoś zauwazyliśmy. Niestety z moją karta ktoś pojechał do domu ;/ Obiecali ze odeślą pocztą z przeprosinami a tu NIC. A katalogu powystawowym wsyztsko wpisane jest dobrze, MAD MAX Pasada, dosk, lok II. No ale teraz nie wiem co robić, bo nam ocenki beda do hodowlanki potrzebne... Jechac z medalem do nich i prosić o karty, czy jak? Quote
Draczyn Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Gazuś napisał(a):Temat Skandal w Sopocie to sie doczepiam : Słuchajcie, przy ringu goldenków w pośredniej pomylili karty i wpsali w nie te co trzeba. Ja i jeszcze ktoś zauwazyliśmy. Niestety z moją karta ktoś pojechał do domu ;/ Obiecali ze odeślą pocztą z przeprosinami a tu NIC. A katalogu powystawowym wsyztsko wpisane jest dobrze, MAD MAX Pasada, dosk, lok II. No ale teraz nie wiem co robić, bo nam ocenki beda do hodowlanki potrzebne... Jechac z medalem do nich i prosić o karty, czy jak?Karty ocen wypełniene są w trzech egzemplarzach. Kopia musiała więc zostać w oddziale sopockim. Musisz się z nimi porozumiec. Powinni w takiej sytuacji wydać Ci duplikat. Opisz całą sytuację i wyślij listem poleconym, albo pojedż i załatw to osobiście. A tak na przyszłość, człowiek jest niestety istotą omylną. Zaraz po zejściu z ringu, należy sprawdzić wszystko, co otrzymałeś Quote
Asiaczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Draczyn dobrze pisze. Pojechać (wczesniej ustalić, czy aby osoby kompetentne będą) i wszystko na spokojnie wyjaśnić. Ważne, aby było wiadomo, z jakim psem zostały pomylone karty. I na przyszłość - dokładnie czytać swoje karty po zejściu z ringu. Wtedy nie ma problemu, aby wyjaśnić wszelkie niedokładności. Pzdr. Quote
Yanni Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Przebrnąłem tylko przez 33 strony -dalej się nie dało. przepraszam. Quote
Axusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A dla mnie skandalem na Sopockiej wystawie ( z reszta nie tylko na tej) jest stawianie kopiowanych psów ( nie tylko ogony, ale tez USZY) na pierwszych lokatach - zakaz jest, a wiec powinno sie automatycznie albo dyskwalifikowac takie psy, albo stawiac ponizej 1 lokaty. Ale co zrobic jaki sami sedziowie hoduja i kopjuja ? ... Quote
Recommended Posts