Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:cool1: Co za sympatyczny TOPIC :lol:
My wałśnie tez chcemy jechać tylko jak narazie jest to ustalone jak podórz grupowa to jesesmy bardzo zaa jak ktoś jedzie autkiem my dokąłdamy sie do benzymy i słuzmy na zmiane za kólkiem a wiec pozdrawiam

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AAA I dodam jeszcze ze pomozemy w kwetsii dogadania sie z obco krajowcami francuski angielski wchodzi w gre troche niemieckiego i rosyjskiego hihi:evil_lol: wiec jakby co mozemy sie przyłaczyć :0 pozdrawiamy a dodam ze nasz pisurek jest absolutnie niekonfliktowy heheh nie ma to jak reklama ale sadze ze razem bedzie weselej:lol:

Posted

Pearl teraz dopiero wszystko przeczytałam wiec my sie zapisujemy jak by co jezlei chodzi o tego busa 2 osoby + psiur pomysł jest naprawde dobry my jestesmy w niedziele wiec mozemy jechać wcześniej tylko powiedzcie mi jakie przepisy sanitarne w tych krajach bałtyckich dotyczace psów i czy wogóle sa tam jakies autostrady a więc do dzieła!! mam nadzieje ze wspólny wyjazd sie uda:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie!

Mam możliwość wynajmu 21-osobowego busa za 1,8 zł/ km . Jeżeli uzbierałoby się 16 osób koszt wynosiłby 240zł + prom. Rozumiem, ze potencjalni chętni to :
lidush 2os + 3psy
AiMiN 2os + 2psy
carotina 1os + 1 pies
Nugatowa 2os+ 1 pies
od mnie 2os + 2psy

Czy ktoś oprócz w/w osób jest zainteresowany? Prom byłby z Tallina na dzien dzisiejszy, musiałabym obliczyc jak wygladałaby sprawa, gdyby prom był z Niemiec.

Pozdrawiam

Posted

A więc rozmawiałam z Koleżanka i ona wstepnie tez na to sie oferuje .Wiec czekamy na dalsze informacje a ona jedzie z seterką irlandzka .No i oczywiście dlaczego prom z niemiec przeciez to dalej niz polski???? A wiec czekam na dlaszy rozbieg sytuacjii pozdrawiam :))

Posted

Uwaga podaję koszt podróży na 15 osób!!

241zł. + 32 E za całkowitą przeprawę promem od os. /2 strony/ + 22E pokój 2os/ noc . Co Wy na to??? Proponuje 2 noclegi.

W cene wliczony nocleg kierowców itp., ale musze jeszcze wliczyć przeprawę promową mikrobusu, bo się troche źle to obliczyłam w cenniku. Musze odmierzyc pojazd - cena 11E/m

Pozdrawiam!

Posted

Pearl napisał(a):
Uwaga podaję koszt podróży na 15 osób!!

230zł. + 33,9 E za całkowitą przeprawę promem /2 strony/ + 22E pokój 2os/ noc . Co Wy na to??? Proponuje 2 noclegi.

A na jakie dni? :)

Posted

Pearl napisał(a):
Niedziela i sobota napewno, jeżeli brac pod uwagę piątek to trzebaby zajechać bezpośrednio na wystawę rano.

Moja rasa jest w sobote, wiec dla mnie byloby OK :)
No ale na razie mysle ;)

Posted

setery są w niedzielę. Ja jestem właściwie zdecydowana. Jechałaby jedna osoba + pies. Zmieszczę się jeszcze? :)
Mam kilka pytań: kiedy, tj. jakiego dnia i o której przewidywany jest wyjazd i powrót (minięcie Warszawy)? i czy trzeba mieć transporter dla psa?
Ania (koleżanka Nugatowaj)

Posted

Witam ... myslimy powaznie o tej wystawie a dokladnie 4 osoby i 4 psy ....wiec jakby cena byla nie za wysoka(oczywiscie wiem jak to wyglada z takimi wyjazdami dlatego nie mowie tu ze np za 100 zl :lol:) to chetnie sie piszemy na wspolny wyjazd. Niestety nie mam znajomosci z biurami :/

Posted

Czy ktos mnie moze poratowac uplywem terminu zgloszen ? Bo nie umiem znalezc :shake:
BTW.Jak miemam,jesli jeszcze mozna,to trzeba zglaszac tradycyjna poczta ?

Posted

carragan napisał(a):
Czy ktos mnie moze poratowac uplywem terminu zgloszen ? Bo nie umiem znalezc :shake:
BTW.Jak miemam,jesli jeszcze mozna,to trzeba zglaszac tradycyjna poczta ?

1-termin -do 28.02 - 68 E za pierwsz.psa,53 E za następnego
2-termin -do31.03 - odpowiednio 78 E i 63 E
3-termin -do 21.04 - 88 E i tyle samo za kolejnego psa
Wystawcy zagraniczni powinni doliczyć 10 E na opłaty bankowe.

Zgłaszać można faxem na nr. +358 9 7746 2460 lub na adres:

EUROPEAN WINNER SHOW 2006
PL 83
FIN-02771,ESPOO
FINLAND

Posted

Blaira,
podałam mniej wiecej koszty. Trzeba doliczyc jeszcze cene przeprawy promowej, niestety informacje o wymiarach mikrobus bede miała dopiero po weekendzie, wiec wtedy podam ostateczne cene "imprezy".

Pozdrawiam

Możemy zrobic tak, że przyjedziemy w pt rano; nocleg pt/sob. i sob/niedz.

Posted

:cool3: No to fajnie Perełko mam do Ciebie prośbe
Czy mozesz mi napisać na PW twój numer konatktowy bo jak juz mam jechać chiciałam to szczególowo omówic no i moja kolezanka <rachelek> tez by jechała :lol: :lol:

Posted

Santy napisał(a):
1-termin -do 28.02 - 68 E za pierwsz.psa,53 E za następnego
2-termin -do31.03 - odpowiednio 78 E i 63 E
3-termin -do 21.04 - 88 E i tyle samo za kolejnego psa
Wystawcy zagraniczni powinni doliczyć 10 E na opłaty bankowe.

Zgłaszać można faxem na nr. +358 9 7746 2460 lub na adres:

EUROPEAN WINNER SHOW 2006
PL 83
FIN-02771,ESPOO
FINLAND

Dziekuje Santy :)

Posted

My juz jestesmy zgloszeni:lol:
Jesli chodzi o przeprawe promowa polecam linie Eckero Line
ceny podaje w jedna strone
dorosli 18-22 euro
6-17 lat 12-15 euro
jesli jest wiecej niz 10 osob w grupie to znizka 10%
jesli chodzi o samochody to jesli dlugosc jest do 6 m a wysokosc do 1,9 to 19-22 euro
jesli dlugosc do 7 m z wysokosc do 2,4 45-50 euro
jesli dlugosc do 7 m a wysokosc powyzej 2,4 to 90-100 euro. Koszt psiaka to 8 euro

Posted

No i lipa ...wlasnie dowiedzialam sie ze mam w tym czasie zjazd w szkole :placz: wiec 2 os i pies osopada , przepraszamy ale mamy nadzieje ze i tak na taka wystawe sie jeszcze wybierzemy

• 2 weeks later...
Posted

FILOFANY napisał(a):
My juz jestesmy zgloszeni:lol:
Jesli chodzi o przeprawe promowa polecam linie Eckero Line
ceny podaje w jedna strone
dorosli 18-22 euro
6-17 lat 12-15 euro
jesli jest wiecej niz 10 osob w grupie to znizka 10%
jesli chodzi o samochody to jesli dlugosc jest do 6 m a wysokosc do 1,9 to 19-22 euro
jesli dlugosc do 7 m z wysokosc do 2,4 45-50 euro
jesli dlugosc do 7 m a wysokosc powyzej 2,4 to 90-100 euro. Koszt psiaka to 8 euro

Podaj mi bliżej coś na temat promu. Zgłosiłem się już, jadę z trzema potworami (Mastif Pirenejski, Mastif Tybetański i Fila) i właśnie zomierzałem czegoś poszukać. Jak masz jakiś kontakt do nich....