Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Podciągam temat do góry, aby był widoczny Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Draczyn napisał(a):Mam pewną propozycję. Może ktoś z psiarzy pracuje, albo współpracuje z jakimś biurem podróży, które mogłoby nam zorganizować autokarową wycieczkę z psami, noclegam i jakims jedonkiem - na tą wystawę. Gdy byliśmy na Swiatówce w Helsinkach, to Litwini mieli zorganizowaną taką wyprawę i bardzo ją sobie chwalili. Czekamy na propozycjeCo jkiś czas będ o powtarzać, aby było wiadomo o co chodzi w tym temacie Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Draczyn napisał(a):Draczyn napisał(a):Mam pewną propozycję. Może ktoś z psiarzy pracuje, albo współpracuje z jakimś biurem podróży, które mogłoby nam zorganizować autokarową wycieczkę z psami, noclegam i jakims jedonkiem - na tą wystawę. Gdy byliśmy na Swiatówce w Helsinkach, to Litwini mieli zorganizowaną taką wyprawę i bardzo ją sobie chwalili. Czekamy na propozycjeCo jkiś czas będ o powtarzać, aby było wiadomo o co chodzi w tym temaciePodnoszę temat do góry Quote
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn uwazam ten pomysl za genialny i oczywiscie tez piszemy sie z buldozka na ta wyprawe na wystawe! :lol: Pozdrawiam wszystkich chetnych!Bedzie fajna zabawa i same sukcesy! :lol: Quote
PARSONRK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Może i parsonki się wybiorą ?? Byłaby jedna osoba i 1 do trzech psów, ale to jeszcze nic pewnego :wink: Quote
PARSONRK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ale mamy jeszcze do zastanowienia jakieś pół roku :lol: do daty pierwszego terminu zgłoszeń, wtedy zobaczy się jak z kasą i jak będą rozłożone inne wystawy :lol: Quote
Draczyn Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a):Ale mamy jeszcze do zastanowienia jakieś pół roku :lol: do daty pierwszego terminu zgłoszeń, wtedy zobaczy się jak z kasą i jak będą rozłożone inne wystawy :lol:Do terminu zgłoszeń jak najbardziej, ale Ci niezmotoryzowani muszą wcześniej wiedzieć czy będą mieli czym jecać i za ile i dlatego zaczynamy tak wcześnie Quote
króliczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 To prawda Draczyn ,że najlepiej byłoby dużo wcześniej poznać szczegóły dotyczące opłat poniesionych w związku z dojazdem.Nie ukrywam ,ze jeśli kwota okaże się zbyt wysoka to spróbujemy dojechać tam w inny sposób ,który być może (?)będzie tańszy. :roll: Quote
Draczyn Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 króliczek napisał(a):To prawda Draczyn ,że najlepiej byłoby dużo wcześniej poznać szczegóły dotyczące opłat poniesionych w związku z dojazdem.Nie ukrywam ,ze jeśli kwota okaże się zbyt wysoka to spróbujemy dojechać tam w inny sposób ,który być może (?)będzie tańszy. :roll:Myślę, że jeżeli kwota będzie zbyt wysoka, to możemy jecha ć w kilka lub kilkanaście samochodów, tak , aby w każdym z nich znalazły się miejsca dla niezmotoryzowanych. Dawajie różne pomysły. Najlepiej by było, aby wszyscy chętni się w tą wyprawę właczyli organizacyjnie Quote
Draczyn Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Draczyn napisał(a):Draczyn napisał(a):Draczyn napisał(a):Mam pewną propozycję. Może ktoś z psiarzy pracuje, albo współpracuje z jakimś biurem podróży, które mogłoby nam zorganizować autokarową wycieczkę z psami, noclegam i jakims jedonkiem - na tą wystawę. Gdy byliśmy na Swiatówce w Helsinkach, to Litwini mieli zorganizowaną taką wyprawę i bardzo ją sobie chwalili. Czekamy na propozycjeCo jkiś czas będ o powtarzać, aby było wiadomo o co chodzi w tym temaciePodnoszę temat do góryWinduję temat na górną pólkę Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Zmotoryzowanym też będzie łatwiej - i taniej w grupie Quote
Elitesse Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 na poczatku wakacji orientowalam sie w cenach promow itp i dojazd za 2 osoby z samochodem wyszedl mi ok 500 eur Quote
Draczyn Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a):Łoj troszkę dużo :-?Zależy, którym promem, bo jeśli tymz Tallina, to chyba grubo za dużo, ale trzeba się dowiedzieć. W tym tygodniu postaram się zorientować odnośnie cen promów Quote
Elitesse Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 ja patrzylam na prom z niemiec bo mi do niego troszke blizej i potem z przesiadka chyba w szwecji Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Elitesse napisał(a):ja patrzylam na prom z niemiec bo mi do niego troszke blizej i potem z przesiadka chyba w szwecjiNie wiem jak jest teraz, ale kiedyś na ten prom nie zabierali psów Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Elitesse napisał(a):ooo :o :oTak było, bo ten prom zatrzymywał si w Szwecji, a tam są specyficzne wymogi dla innych psów poza szweckimi Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 NIe zupełnie może jest tak, ja byłam na światówce w Helsinkach, gdy jeszcze nie byliśmy w Unii, teraz mogło się wiele zmienić Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Draczyn napisał(a):Mam pewną propozycję. Może ktoś z psiarzy pracuje, albo współpracuje z jakimś biurem podróży, które mogłoby nam zorganizować autokarową wycieczkę z psami, noclegam i jakims jedonkiem - na tą wystawę. Gdy byliśmy na Swiatówce w Helsinkach, to Litwini mieli zorganizowaną taką wyprawę i bardzo ją sobie chwalili. Czekamy na propozycjePodnoszę temat do góry Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 I znów muszę podnosić temat do góry, aby nie zginął w tłoku. Dobrze byłoby aby znalazł się on w końcu na górnej półce Quote
PARSONRK Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Będziemy podnosć temat :wink: :lol: Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 PARSONRK napisał(a):Będziemy podnosć temat :wink: :lol:Prosiłam na pw Marka z Gromem, aby dał to na górną pulkę do przyklejonych, ale chyba dawno go nie byo, bo nie mam odpowiedzi, To musimy podnosić narazie sami Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 "Draczyn" napisał(a):[quote name='Draczyn']Mam pewną propozycję. Może ktoś z psiarzy pracuje, albo współpracuje z jakimś biurem podróży, które mogłoby nam zorganizować autokarową wycieczkę z psami, noclegam i jakims jedonkiem - na tą wystawę. Gdy byliśmy na Swiatówce w Helsinkach, to Litwini mieli zorganizowaną taką wyprawę i bardzo ją sobie chwalili. Czekamy na propozycjePodnoszę temat do góry Quote
PARSONRK Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Draczyn napisał(a):PARSONRK napisał(a):Będziemy podnosć temat :wink: :lol:Prosiłam na pw Marka z Gromem, aby dał to na górną pulkę do przyklejonych, ale chyba dawno go nie byo, bo nie mam odpowiedzi, To musimy podnosić narazie sami Właśnie się objawił na topiku http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1118531#1118531 Quote
Recommended Posts