bongobongo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 flashka-g napisał(a):czyli champion niestaje o porownanie o cac i res. cac... można sie pogubić w kazdym kraju inne prawa;) nie Champon nie staje za to staje drugi w kl Champion i Młodzierz i oczywiście kl. Posrednia ikl. Otwarta Quote
lima Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 musia napisał(a):Gończe polskie na europejskiej Nemrod Kłusująca Sfora - Zwycięstwo Europy 2006 i BOB :multi: Szabla Kłusująca Sfora - Młodzieżowe Zwycięstwo Europy 2006 Grzegorz tak bardzo się cieszę z Twoich osiągnięć Wielkie brawa i szczere gratulacje.Pozdrawiam Quote
sh_maniak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 BOB w podhalanach i ponach równiez zostaje w rękach polskich :multi: Quote
Justuss Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Nie rozumiem Jacku co napisałeś :niedowia: , ale mniejsza o to czy był 1-wszy czy 2-gi na takiej wystawie to i tak wielki sukces- jeszcze raz gratulacje:thumbs: Ja wiem jakie psy staja o CACIBA, tylko pytam czy dostał res.CAC czy res.CACIB..???? Ja wróci Kasia to się wszystkiego dowiemy ;) Pozdrawiam:) :) Quote
lima Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 sh_maniak napisał(a):BOB w podhalanach i ponach równiez zostaje w rękach polskich :multi: Wszystkim zwycięzcom co już po sędziowaniu i dla przyszłych medalistów i tych, ktorzy na lokaty się nie załapali wielkie brawa i mocne uściski łapy. Quote
bongobongo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Justuss napisał(a):Nie rozumiem Jacku co napisałeś :niedowia: , ale mniejsza o to czy był 1-wszy czy 2-gi na takiej wystawie to i tak wielki sukces- jeszcze raz gratulacje:thumbs: Ja wiem jakie psy staja o CACIBA, tylko pytam czy dostał res.CAC czy res.CACIB..???? Ja wróci Kasia to się wszystkiego dowiemy ;) Pozdrawiam:) :) Res CAC, dostał a Kasia to wraca dopiero za tydzień jeszcze po drodze dwie wystawy zaliczy i już w domu:diabloti: , to trochę byśmy sie naczekali na wieści:evil_lol: Quote
bongobongo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='pinkladies']GOLD CHARGER-BULDOŻER (FCI) WYGRAŁ KLASĘ POŚREDNIĄ I UZYSKAŁ RES.CAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE DLA BOSKIEGO KRÓLICZKA! JEDYNY REPREZENTANT STAFFORDSHIRE BULL TERRIER Z POLSKI! WIELKIE BRAVA :multi: CIOCIA S. I CIOCIA F.[/quote] Małe sprostowanko na wytawie, jak dostałem info od Kasi jest jeszcze Kropka Port Erin nie znam jeszcze wyników suk więc nie podaję...jeszcze;) Quote
flashka-g Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 w Samoyedach CACIB uros - dog Luca Joen Chatanga (Jaskiewics Anna, Warsaw) ROP - BOB Pentu - Puppy Kiss Me And Love Me Chatanga (Jaskiewics Anna, Warsaw) Quote
Savannah Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 w Siberian Husky BOB dla pięknej polskiej suki Arktogea ALPINY!!!! GRATULACJE! Quote
sh_maniak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 staffordshirenbullterrieri -Staffordshire Bull Terrier (51) Tuomari - Judge: Harri Lehkonen ROP - BOB Goosehill Great News (Lahtinen Anu & Selen Stina, Orimattila) Juniorivoittaja - Junior Winner uros - dog Day Night Berserker (Kalima-jokinen Laura, Vantaa) Juniorivoittaja - Junior Winner narttu - bitch Magicpower's Magic Touch (Hirvonen Taina, Vantaa) CACIB uros - dog Goosehill Great News (Lahtinen Anu & Selen Stina, Orimattila) CACIB narttu - bitch Soft Color's Atomkraft (Folkesson Eva, Märsta) SERT - CC uros - dog Strong Stael Billy Banter (Guriev A., Moscow) SERT - CC narttu - bitch Magicpower's Magic Touch (Hirvonen Taina, Vantaa) ROP - BOB Pentu - Puppy Hoppingham's Yaraq Otorongo (Saarto Paula, Pori) ROP - BOB Kasvattaja - Breeder Kennel Magicpower's (Kalinainen Elina & Varjela Jarmo, Helsinki) Quote
króliczek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gratulacje dla KASI I CHARGERA:loveu: :multi: Mam jeszcze info dotyczące naszych SAMOYEDÓW : LUCA-CAC,CACIB AGATA-CAC,res.CACIB PĘPEK(Love Me and Kiss Me)-BOB PUPPY GRATULACE DLA ANI I SAMOYEDÓW :loveu: :multi: Quote
orsini Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 króliczek napisał(a):Gratulacje dla KASI I CHARGERA:loveu: :multi: Mam jeszcze info dotyczące naszych SAMOYEDÓW : LUCA-CAC,CACIB AGATA-CAC,res.CACIB PĘPEK(Love Me and Kiss Me)-BOB PUPPY GRATULACE DLA ANI I SAMOYEDÓW :loveu: :multi: ANIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
lima Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 króliczek napisał(a):Gratulacje dla KASI I CHARGERA:loveu: :multi: Mam jeszcze info dotyczące naszych SAMOYEDÓW : LUCA-CAC,CACIB AGATA-CAC,res.CACIB PĘPEK(Love Me and Kiss Me)-BOB PUPPY GRATULACE DLA ANI I SAMOYEDÓW :loveu: :multi: ANIU Nasze Gratulacje.Cieszymy się razem z Tobą:loveu: :multi: Quote
wojte_k Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A ja jeszcze dodam, że wczoraj nasz pies Beagle - Ch. Ob-La-Di's Appearance Of Emmet (wł. Maciej Płotnicki, Poznań) wygrał klasę Championów i dostał Res.CACIB :multi: Quote
BLACKDRAGON Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Owczarek podhalański -MORUS Ekland-wł.J.Ekiert -CACIB,BOB, Zw.EUROPY, CH FiNLANDII :lol: gratulacje !!! Quote
talut Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ale nasi szaleją :cool3: teraz Polska :terazpol: Quote
AiMiN Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Brawa i od nas dla polskiej reprezentacji w Helsinkach :multi: Quote
Kamel Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ogromne gratulacje dla Alpinki!!!, i reszty polskich wystawców:O)!!! Quote
Atik Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Czy dysponuje ktoś stawką bokserów, żółte i pręgowane oczywiście ?? :) Quote
Draczyn Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Tutaj są stawki i wyniki http://www.kennelliitto.fi/VOITTAJA/EN/European+Winner+2006/Results/fci09/ Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 BOB w sznaucerach mini czarnych i dogo canario dla polskich psów :multi:[SIZE=-1] Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 również BOB dla Chińskiego Grzywacza!! a w buldożkach Zw.Mł.Helinki 2006 zwycięztwo dla Polskiego młodzika! Quote
Recommended Posts