Draczyn Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 "Draczyn" napisał(a):Draczyn napisał(a):[quote name='Draczyn']Mam pewną propozycję. Może ktoś z psiarzy pracuje, albo współpracuje z jakimś biurem podróży, które mogłoby nam zorganizować autokarową wycieczkę z psami, noclegam i jakims jedonkiem - na tą wystawę. Gdy byliśmy na Swiatówce w Helsinkach, to Litwini mieli zorganizowaną taką wyprawę i bardzo ją sobie chwalili. Czekamy na propozycjePodnoszę temat do górygora Quote
PARSONRK Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 i raz jeszcze zzzzzziiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu do góry :D Quote
daga10011 Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 to ja powiem tak..moja matka siedzi w zarzadzie turystyki polskiej :roll: ..i miala pare biur-zapytam jej jesli chcecie o autobus-ja nie pisze sie na ta wystawe-bo moja rasa siakos w porownaniu z finami to slabo wypada :-? ...i nie pojade po nic-chociaz moze moja suka mialaby szanse-ale tylko moze :-? ..ale moge spytac o oraganizacje 8) ..tylko ze wiadomo ze i ona musialaby miec zzysk-jak ja znam 100 zl ja ruszy-zawsze jakis zzysk-zalezy ile byloby chetnych :D ..a ma kontakty kobieta 8) Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 daga10011 napisał(a):to ja powiem tak..moja matka siedzi w zarzadzie turystyki polskiej :roll: ..i miala pare biur-zapytam jej jesli chcecie o autobus-ja nie pisze sie na ta wystawe-bo moja rasa siakos w porownaniu z finami to slabo wypada :-? ...i nie pojade po nic-chociaz moze moja suka mialaby szanse-ale tylko moze :-? ..ale moge spytac o oraganizacje 8) ..tylko ze wiadomo ze i ona musialaby miec zzysk-jak ja znam 100 zl ja ruszy-zawsze jakis zzysk-zalezy ile byloby chetnych :D ..a ma kontakty kobieta 8)Dzięki Daga, spytaj się koniecznie. Coś dzisiaj nie mogę zasnąć, więc puszcę jeszcze jakiś obrazek, a temacik poleci do góry Quote
Minimolos Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 daga10011 napisał(a):to ja powiem tak..moja matka siedzi w zarzadzie turystyki polskiej :roll: ..i miala pare biur-zapytam jej jesli chcecie o autobus-ja nie pisze sie na ta wystawe-bo moja rasa siakos w porownaniu z finami to slabo wypada :-? ...i nie pojade po nic-chociaz moze moja suka mialaby szanse-ale tylko moze :-? ..ale moge spytac o oraganizacje 8) ..tylko ze wiadomo ze i ona musialaby miec zzysk-jak ja znam 100 zl ja ruszy-zawsze jakis zzysk-zalezy ile byloby chetnych :D ..a ma kontakty kobieta 8) O takie informacje nam chodzi, dzięki :lol: Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Doczekaliście się przyklejenia :lol: . Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Morrisonka napisał(a):Doczekaliście się przyklejenia :lol: .Doczekaliśmy się. Dzięki Marek z Gromem Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 PARSONRK napisał(a):Draczyn już dwa ???No i widzis jak to jest. Sporo osób naobiecywało pomoc i więcej się nie pokazało, ale cały czas mam nadzieję, że coś z tego będzie. Czuję, żesama muszę się za wszystkim zakręcić Quote
carotina Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Draczyn napisał(a):PARSONRK napisał(a):Draczyn już dwa ???No i widzis jak to jest. Sporo osób naobiecywało pomoc i więcej się nie pokazało, ale cały czas mam nadzieję, że coś z tego będzie. Czuję, żesama muszę się za wszystkim zakręcić ja powiedziałam, ze pomoge i wcale się nie wycofuje :wink: nawet już coś wysłałam, ale jak narazie bez odp. :roll: Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 carotina napisał(a):Draczyn napisał(a):PARSONRK napisał(a):Draczyn już dwa ???No i widzis jak to jest. Sporo osób naobiecywało pomoc i więcej się nie pokazało, ale cały czas mam nadzieję, że coś z tego będzie. Czuję, żesama muszę się za wszystkim zakręcić ja powiedziałam, ze pomoge i wcale się nie wycofuje :wink: nawet już coś wysłałam, ale jak narazie bez odp. :roll:To czekamy Carotina na dobre wieści Quote
króliczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ja też już dzwoniłam do kilku prywatnych przewożników,niestety większości przeszkadzają psy :x .Czekam jeszcze na wstępny kosztorys jednego "przedszkolnego autobusu",choć pan już kręci ,że ceny po nowym roku mogą ulec zmianie :cry: Dlatego nie mam ani dobrych ,ani pewnych informacji do tego tematu. Jestem jednak jak najbardziej chętna na tą wystawę,więc napewno tematu nie odpuszczę :wink: Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 króliczek napisał(a):Ja też już dzwoniłam do kilku prywatnych przewożników,niestety większości przeszkadzają psy :x .Czekam jeszcze na wstępny kosztorys jednego "przedszkolnego autobusu",choć pan już kręci ,że ceny po nowym roku mogą ulec zmianie :cry: Dlatego nie mam ani dobrych ,ani pewnych informacji do tego tematu. Jestem jednak jak najbardziej chętna na tą wystawę,więc napewno tematu nie odpuszczę :wink:To świetnie, starajy się wszyscy, to może coś z tego wyjdzie Quote
Gwarek Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Witam. Nie wybieram się do Helsinek, ale mam pewną sugestię: uczniowie szkół "ruch turystyczny" itp. w ramach zajęć praktycznych muszą zorganizaować jakąś wycieczkę zagraniczną. Może skontaktować się z taką szkołą? Czasami młodzież ma wiecej pomysłów niż rutynowo działające firmy :) Quote
Draczyn Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Gwarek napisał(a):Witam. Nie wybieram się do Helsinek, ale mam pewną sugestię: uczniowie szkół "ruch turystyczny" itp. w ramach zajęć praktycznych muszą zorganizaować jakąś wycieczkę zagraniczną. Może skontaktować się z taką szkołą? Czasami młodzież ma wiecej pomysłów niż rutynowo działające firmy :)To może podas adres i namiary na takie szkoły Quote
daga10011 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 draczyn-a dzwonilas do mojej matki??????wyslalam ci nr na priv....ona juz powiadomiona-jeszcze jutro jej przypomne temat :roll: ,czeka na tel...ona czeka na informacje typu skad ma byc ten autobus etc....moze z tej szkoly bedzie taniej-tego nie wiem,ale wiem ze ona chyba raczej jest w stanie cos zorganizowac...chyba najlatwiej by znalazla cos z gdanska-ale pogadaj z nia-jestem pewna ze sie dogadacie :wink: Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 daga10011 napisał(a):draczyn-a dzwonilas do mojej matki??????wyslalam ci nr na priv....ona juz powiadomiona-jeszcze jutro jej przypomne temat :roll: ,czeka na tel...ona czeka na informacje typu skad ma byc ten autobus etc....moze z tej szkoly bedzie taniej-tego nie wiem,ale wiem ze ona chyba raczej jest w stanie cos zorganizowac...chyba najlatwiej by znalazla cos z gdanska-ale pogadaj z nia-jestem pewna ze sie dogadacie :wink:Daga ziękuję Ci za dobre chęci, ale to trochę nie o to mi chodziło. Bo twoja mama ma za sąsiadów biuro podróżyy, a mnie chodziło o o, czy może ktoś z dogomaniaków pracuje biurze podróży i czy orientuje się w możliwości zorganizowania takiej wycieczki. Załatwianie przez trzecie niezainteresowane osoby, wiązałoby się z dodatkowymi kosztami, a kto małby je pokrywać? Do Helsinek jszcze szmat czasu. Puściłam tak wcześnie ten temat, aby było więcej czasu na zorganuizowanie takiej wwyprawy i przemyślenie wszystkich za i przeciw Quote
daga10011 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 no obok nie znaczy dodatkowe koszty :-? ...to sa znajomi mojej matki od lat entych,sama jest w zarzadzie glownym PTTK od lat w wawie i nie zrobi wam narzutu przeciez..a cale biuro zywi sie w knajpie mojej matki za cene produktow-czyli tez jej pojda na reke...ja po prostu nie umialam jej podac konkretow-skad ten autobus ma byc,czy tylko na wystawe i z powrotem czy zostajecie tam na noc(nie wiem ile dni trwa ta wystawa)....Dlatego lepiej jak Ty do niej zadzwonisz i jej wszystko powiesz-ona spyta o cene paru osob w polsce(nie tylko w tym biurze :wink: ) i zdecydujecie czy wam to odpowiada czy nie...moja matka organizowala wiele wyjazdow,sama miala biuro kiedys-siedzi w tym do dzis :wink: ..a powiedzialam jej ze ja moze tez pojade-ale ze nie znam szczegolow-tym bardziej sie przylozy do znalezienia informacji 8) Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 daga10011 napisał(a):no obok nie znaczy dodatkowe koszty :-? ...to sa znajomi mojej matki od lat entych,sama jest w zarzadzie glownym PTTK od lat w wawie i nie zrobi wam narzutu przeciez..a cale biuro zywi sie w knajpie mojej matki za cene produktow-czyli tez jej pojda na reke...ja po prostu nie umialam jej podac konkretow-skad ten autobus ma byc,czy tylko na wystawe i z powrotem czy zostajecie tam na noc(nie wiem ile dni trwa ta wystawa)....Dlatego lepiej jak Ty do niej zadzwonisz i jej wszystko powiesz-ona spyta o cene paru osob w polsce(nie tylko w tym biurze :wink: ) i zdecydujecie czy wam to odpowiada czy nie...moja matka organizowala wiele wyjazdow,sama miala biuro kiedys-siedzi w tym do dzis :wink: ..a powiedzialam jej ze ja moze tez pojade-ale ze nie znam szczegolow-tym bardziej sie przylozy do znalezienia informacji 8)To jutro zadzwonię . żieki Quote
filbras Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Chętnie bym z wami pojechala, ale nie mam pewności czy mój filut brazylijski. nie pozjada czegoś po drodze.Co o tym myślicie? Quote
Recommended Posts