Jump to content
Dogomania

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Mokka napisał(a):
Końskie kooopska. Nie każdy pies jest w stanie to wytrzymać. :eating:

Ty, a Ty wiesz, ze sa takie stajnie gdzie sie po koniach sprzata? :lol:

Oczywiście, ja w innych nie bywam :wink: , ale wydawało mi się, że mówimy o ujeżdżalni. No chyba, że ktoś biega z łopatą i każdą kupę konikowi spod dooopska zabiera.
Jeśli masz końską halę, gdzie nie ma dużo kup, to super. Mnie jest zresztą wszystko jedno, bo Monia i po kupach poleci, ale obawiam się, że psy początkujące, które jeszcze nie całkiem znają atmosferę zawodów i nie zawsze się wystarczająco nakręcają, mogą mieć problemy z koncentracją na zbyt bogato nawiezionym podłożu :P

Posted

Mokka napisał(a):
PATIszon napisał(a):
Mokka napisał(a):
Końskie kooopska. Nie każdy pies jest w stanie to wytrzymać. :eating:

Ty, a Ty wiesz, ze sa takie stajnie gdzie sie po koniach sprzata? :lol:

Oczywiście, ja w innych nie bywam :wink: , ale wydawało mi się, że mówimy o ujeżdżalni.

Mowimy 8)

Posted

W lipcu w ujeżdżalni w Rybniku odbywały sie zajęcia z seminarium fresbbe. Psy tam biegały, skakały i szalały :) Jedynymi ubrudzonymi uczestnikami zajęć byli przewodnicy :)

Posted

W mojej okolicy jest ujeżdżalnia sprzątana chociaż oczywiście pachnie w niej końmi:) Byłam, obejrzałam, miejsca wystarczy na ring, może jak się ring nieco skróci to wystarczy na postawienie krzesełek i klatek na psy.
Ujeżdżalnia jest ekskluzywna - jest hotel, restauracja, bar, sauna, basen i wogóle jest OK:) Nie wiem czy lubią psy:) Ale mogę zapytać czy można zorganizowac zawody.
Dorota

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro.

Aleeeeeeeeee SUPER, Iwona jestes the best :angel: , gdzie i kiedy bede mogla zobaczyc filmiki, a szczegolnie mnie interesuje moj Bangitos :wink: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
I-w-o-n-a napisał(a):
Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro.

Aleeeeeeeeee SUPER, Iwona jestes the best :angel: , gdzie i kiedy bede mogla zobaczyc filmiki, a szczegolnie mnie interesuje moj Bangitos :wink: :lol: .

MAM sporo miejsca na serwerze, mogę umieścić te filmy, żeby można było je obejrzeć, ale ich nie mam :(:(:( Nie dotarły jeszcze :(:(
Dorota
agility@interia.pl

Posted

Jeej przepraszam. Właśnie przesłałam filmik z Bangi, teraz wysyłam z Juki. Nie mam teraz w ogóle czasu, wysłanie jednego filmiku to kilkadziesiąt minut :evil: Za chwile znowu lece, jutro jest drugi dzień rajdu a niedziele mam wolną (na szczęście) więc postaram się to wszystko wysłać.

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Kilka filmików jest za dużych (powyżej 10MB) i niestety nie moge ich wysłać :evil:

Iwona,

Nie chce sie wtracac, ale dla takich duzych plikow mozesz postawic na swoim komputerze server FTP. Prosciutki servery sa czesto bezplatne, a klientem tego servera moze byc nawet Windows Commander :-) tedy bez problemu mozesz udostepniac te interesujace filmy :)

Posted

Pati,

Badz co badz, jakis obozik by sie przydal, nie? :lol: Troche by sie poskakalo, troche pogadalo ... i sera pojadlo ;) :lol:
Ja chyba sie do przyszlego roku nie doczekam ;)

Posted

belgunia napisał(a):

PS. Mam ładne niebieskie buciki do biegania, trochę na mnie za duże i kapitalną smycz w tymże kolorze:)
Czy ktos się przyznaje?

Zrobiłam remanent. Jeżeli smyczka jest w kolorze czarno-niebieski melanż i uwiązana była do płota po prawej stronie, to ona Moniusiowa. :oops:

Posted

Mokka napisał(a):
belgunia napisał(a):

PS. Mam ładne niebieskie buciki do biegania, trochę na mnie za duże i kapitalną smycz w tymże kolorze:)
Czy ktos się przyznaje?

Zrobiłam remanent. Jeżeli smyczka jest w kolorze czarno-niebieski melanż i uwiązana była do płota po prawej stronie, to ona Moniusiowa. :oops:

Na płocie wisiała, niebiesko-czarna, w takim razie Moniusiowa:) Ale taka grubaśna??? Prędzej na alaskańską wyglądała, bo karabińczyk pancerny:)
Wisi gdzieś tez na zdjęciach:) Zobacz czy to ta?
Podwiozę na IAL:)

A troszkę fotek juz wstawiłam do GALERII PSI SPORT na nową stronę naszą - z uprzejmości Pawła. Tylko kiedy ja ją zaktualizuję:( :placz: O rety:( Ale mamy sporo miejsca i być może porządek da się na niej zaprowadzić:)
http://zkwpplock.pl/agility/news.php?readmore=3

OBÓZ????
Jestem za:)

Posted

belgunia napisał(a):

Na płocie wisiała, niebiesko-czarna, w takim razie Moniusiowa:) Ale taka grubaśna??? Prędzej na alaskańską wyglądała, bo karabińczyk pancerny:)

Pies ma być pod kontrolą, tak? :evil:
Moniuś ma mały felerek - przegryza smycze. Mamy już spore straty, więc postanowiłam spróbować, jak będzie z Leonową liną okrętową. Okazało się, że Monia tej smyczce odpuszcza, nawet nie próbuje. 8) Tylko nie można innych psów wiązać obok, bo Monieczka natychmiast bierze się za uwalnianie. Jak siebie nie może, to chociaż innym się przysłuży...