I-w-o-n-a Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro. Quote
I-w-o-n-a Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Na stronie: http://pg.photos.yahoo.com/ph/iwonagob/my_photos w folderze "2005-10-03" są zdjęcia z Włocławka Quote
OlaAB Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 łomatko na ile zdjęć się załapaliśmy :D Iwonko czy mogę dostać na priv "duże" wersje? olarosiak@poczta.onet.pl Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Jejuniu, I-w-o-n-a dzięki :buzi: , ale mamy zdjęć. :B-fly: :multi: A ja mam przy okazji pytanie natury technicznej: jeśli dobrze odczytałam, to zdjęcia tak naprawdę są zrobione większej rozdzielczości, więc jak się Wam udało po ich zmniejszeniu zachować dobrą jakość (u mnie zdjęcia zawsze traciły)? :hmmmm: Ja mam z tym ciągły problem. :( :oops: Kwestia programu czy co? Ola&A&B napisał(a): Iwonko czy mogę dostać na priv "duże" wersje? No właśnie, ja też, ja też, bardzo, bardzo poproszę. :modla: Quote
Mokka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Iwona, a te niepodpisane, to dlatego, że nie wiesz kto? Możemy pomóc. Piesek opisany jako "sheltie", to Ares. Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Mokka napisał(a): Iwona, a te niepodpisane, to dlatego, że nie wiesz kto? Możemy pomóc. Ja też mogę kilka podpowiedzieć. :P Quote
PATIszon Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro. Jesli Ci sie nie uda to ja bym poprosila filmik z Szanta na Maila patipajo@op.pl Quote
I-w-o-n-a Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Już odpowiadam - Zdjęcia wrąbałam duże na serwer bo program do obróbki zdjęć mi padł. Yahoo samo te zdjęcia zmniejsza :) Zdjęcia nie podpisane bo - połowy nie wiem, drugiej połowy już nie miałam siły podpisywać :) Quote
I-w-o-n-a Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Nie wyśle zdjęć Asti bo nie wiem na jaki adres :) Quote
betty_labrador Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 :o :lol: I-w-o-n-a ja doskonale pamietam ze bylas :) i ze rozmawialysmy ze soba, ale zupelnie nie skojarzylam sobie Twojej osoby z tym nickiem na forum :) dlatego myslalam ze to ktos zupelnie inny :D a to ze jestem zakrecona to fakt :wink: ciesze sie ze Maksio juz zdrowieje :) Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 I-w-o-n-a napisał(a): Nie wyśle zdjęć Asti bo nie wiem na jaki adres No nie zdążyłam Ci napisać prv, bo muszę uważać na szefa (za bardzo mi się kręci po pokoju) :oops: . Już Ci wysyłam mój adresik. :P I-w-o-n-a napisał(a): Yahoo samo te zdjęcia zmniejsza Oooo, to fajnie. :kciuki: To może też się przerzucę na Yahoo, tylko, że ja angielskiego ni w ząb. :oops: Quote
belgunia Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro. Ja bardzo poproszę o wszystkie:) Postaram się włożyć gdzieś na serwer i udostępnić. agility@interia.pl Dorota Quote
niuka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 ja jeszcze raz bardzo dziekuje za wspaniale zawody :) i mam nadzieje, ze wkrotce bedziemy mieli okazje spotykac sie czesciej na takich imprezach :) (btw - dzieki wielkie za takie ladne zdjecia ;) a ten klaczek na raczkach pobil wszystko! :D) pozdrawiam Quote
I-w-o-n-a Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Kłaczek bardzo ładnie biega (jak wszystkie twoje psy :) ) Żałuje że nie zdążyłam z Tobą pogadać, na szczescie mój chłopak Cię dorwał i popytał o frisbee. Musze się na jakieś lekcje u Ciebie zapisać bo ja męcze sie od 2 tygodni i nadal rzucam jak ostatnia oferma :) Pati doszedł filmik? Zaraz prześle filmiki i fotki Asti. P.S. Brat Kłaczka, Hegel, właśnie rozpoczął trening agility, zobaczymy jak mu bedzie szło. Na moje oko świetnie się zapowiada. Quote
I-w-o-n-a Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Niestety nie moge przesłac filmików. Napewno je opublikuje, proszę tylko o cierpliwość :) Quote
PATIszon Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 I-w-o-n-a napisał(a): Pati doszedł filmik? . Doszedl, ale niestety ja nie umiem go otworzyc. Jest w jakims formacie, ktorego moj komputer nie umie odczytac... :cry: Quote
belgunia Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Ania i Salma napisał(a):A gdzie mogę znaleźć wyniki ? A tutaj:) http://zawody_agility.w.interia.pl/czeko.htm Quote
Ajrisz Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Iwono, czy mozemy opublikowac zdjecia psow z naszego klubu, na stronie? Quote
I-w-o-n-a Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Pewnie :) Pati film da sie otworzyć tylko w programie QuickTime Player. Możesz go ściągnąć za darmo ze strony: http://www.apple.com/quicktime/download/win.html Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):Zaraz prześle fotki Asti. Dzięki, dzięki :buzi: , doszły. :kciuki: belgunia napisał(a): Ania i Salma napisał(a): A gdzie mogę znaleźć wyniki ? A tutaj:) http://zawody_agility.w.interia.pl/czeko.htm Wielkie dzięki Dorotko . :buzi: Iwona i jeśli się przyda kilka podpowiedzi do zdjęć, to: Scarlet - nr: 85 i 119, Gonzo - nr: 87, 88 i 122, Drago - nr: 101, 184 i 185, Happy - nr: 143 i 144, CDik - nr: 146 i 147, Saga - nr: 159, 160 i 161, Catty - nr: 177 i 178, Iwona i Bruce - nr: 219 (szkoda, że takie ciemne :( ). A ja dzięki Twoim opisom uzupełnię swoje. :P Quote
PATIszon Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):Pewnie :) Pati film da sie otworzyć tylko w programie QuickTime Player. Możesz go ściągnąć za darmo ze strony: http://www.apple.com/quicktime/download/win.html Dzieki, filmik obejrzany! :modla: Quote
OlaAB Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 belgunia a co to za 100 w pkt karnych :hmmmm: Quote
Recommended Posts