Jump to content
Dogomania

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Recommended Posts

Posted

Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro.

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejuniu, I-w-o-n-a dzięki :buzi: , ale mamy zdjęć. :B-fly: :multi:

A ja mam przy okazji pytanie natury technicznej: jeśli dobrze odczytałam, to zdjęcia tak naprawdę są zrobione większej rozdzielczości, więc jak się Wam udało po ich zmniejszeniu zachować dobrą jakość (u mnie zdjęcia zawsze traciły)? :hmmmm: Ja mam z tym ciągły problem. :( :oops: Kwestia programu czy co?

Ola&A&B napisał(a):
Iwonko czy mogę dostać na priv "duże" wersje?

No właśnie, ja też, ja też, bardzo, bardzo poproszę. :modla:

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Mam kilka filmików i kilka zdjęć zrobionych przez mojego chłopaka. Filmik mam z Bangi, Mufką, Juką, Toscą, Ozzykiem, Szantą, Polarem, Speakerem. Może uda mi się umieścic na jakims serwerze jutro. Mam fotki i postaram się je wkleić dzis albo jutro.

Jesli Ci sie nie uda to ja bym poprosila filmik z Szanta na Maila patipajo@op.pl

Posted

Już odpowiadam - Zdjęcia wrąbałam duże na serwer bo program do obróbki zdjęć mi padł. Yahoo samo te zdjęcia zmniejsza :)
Zdjęcia nie podpisane bo - połowy nie wiem, drugiej połowy już nie miałam siły podpisywać :)

Posted

:o :lol: I-w-o-n-a ja doskonale pamietam ze bylas :) i ze rozmawialysmy ze soba, ale zupelnie nie skojarzylam sobie Twojej osoby z tym nickiem na forum :) dlatego myslalam ze to ktos zupelnie inny :D
a to ze jestem zakrecona to fakt :wink:

ciesze sie ze Maksio juz zdrowieje :)

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Nie wyśle zdjęć Asti bo nie wiem na jaki adres

No nie zdążyłam Ci napisać prv, bo muszę uważać na szefa (za bardzo mi się kręci po pokoju) :oops: . Już Ci wysyłam mój adresik. :P

I-w-o-n-a napisał(a):
Yahoo samo te zdjęcia zmniejsza

Oooo, to fajnie. :kciuki: To może też się przerzucę na Yahoo, tylko, że ja angielskiego ni w ząb. :oops:

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):

Ja bardzo poproszę o wszystkie:)
Postaram się włożyć gdzieś na serwer i udostępnić.
agility@interia.pl

Dorota

Posted

ja jeszcze raz bardzo dziekuje za wspaniale zawody :) i mam nadzieje, ze wkrotce bedziemy mieli okazje spotykac sie czesciej na takich imprezach :)

(btw - dzieki wielkie za takie ladne zdjecia ;) a ten klaczek na raczkach pobil wszystko! :D)

pozdrawiam

Posted

Kłaczek bardzo ładnie biega (jak wszystkie twoje psy :) ) Żałuje że nie zdążyłam z Tobą pogadać, na szczescie mój chłopak Cię dorwał i popytał o frisbee. Musze się na jakieś lekcje u Ciebie zapisać bo ja męcze sie od 2 tygodni i nadal rzucam jak ostatnia oferma :)
Pati doszedł filmik?
Zaraz prześle filmiki i fotki Asti.
P.S. Brat Kłaczka, Hegel, właśnie rozpoczął trening agility, zobaczymy jak mu bedzie szło. Na moje oko świetnie się zapowiada.

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Zaraz prześle fotki Asti.

Dzięki, dzięki :buzi: , doszły. :kciuki:

belgunia napisał(a):
Ania i Salma napisał(a):

A gdzie mogę znaleźć wyniki ?

A tutaj:)
http://zawody_agility.w.interia.pl/czeko.htm

Wielkie dzięki Dorotko . :buzi:

Iwona i jeśli się przyda kilka podpowiedzi do zdjęć, to:
Scarlet - nr: 85 i 119,
Gonzo - nr: 87, 88 i 122,
Drago - nr: 101, 184 i 185,
Happy - nr: 143 i 144,
CDik - nr: 146 i 147,
Saga - nr: 159, 160 i 161,
Catty - nr: 177 i 178,
Iwona i Bruce - nr: 219 (szkoda, że takie ciemne :( ).

A ja dzięki Twoim opisom uzupełnię swoje. :P