Jump to content
Dogomania

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Recommended Posts

Posted

Robull napisał(a):
a Ajsonowi co się stało?

Chyba go "pogięło" ;) ;) ;) ;)

Magdo, Doroto - zawody były SUPERAŚNE :laola: I też byśmy chcieli, aby zapoczątkowały "nową świecką tradycję" ;)

orsini napisał(a):
a nie mozecie czesciej????

Orsini, debiuty będą na IV IALu w Warszawie. Ostatnia sobota pażdziernika. Przyjeżdżasz? :D Co do kiełbasek i szampana to muszą się wypowiedzieć organizatorzy...

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorotak kurcze znowu jakims szyfrem piszesz:))))))))))
na czym????
i czy te debiuty beda tak samo latwe jak tamte we Wloclawku?
i czy atmosfera tez bedzie taka sama?????

Posted

Ja również przyłączam się do podziękowań. Wszystko było rewelacyjnie zoorganizowane, do tego kawka, herbatka, ciacho i inne żarełko. Super się bawiłam.

belgunia napisał(a):

PS. Mam ładne niebieskie buciki do biegania, trochę na mnie za duże
Czy ktos się przyznaje?

Buty zapewne moje. Takie jasoniebieskie z białymi paskami. Tylko nie wiem jak je odbiorę :roll:. Chyba, że szybciutko zoganizujecie następne zawody :lol: .

Posted

belgunia napisał(a):
Skoro tak bardzo się Wam podobalo, to ja ogłaszam, że "Zawody o tabliczkę czekolady" od 1 października 2005 stają się tradycyjną imprezą 1 weekendu października!
Chcecie? :)
Dorota

:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

A może ktoś znalazł wkrętak do zakotwiczenia psa? Edyta (od owczarka Drago) zostawiła taki i pokornie pyta, czy może komus wpadł w ręce?

Posted

dorotak napisał(a):
Robull napisał(a):
a Ajsonowi co się stało?

Chyba go "pogięło" ;) ;) ;) ;)
Czy Oli udało się go rozplątać, czy może w takiej pozycji go wrzuciła do samochodu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mokka napisał(a):
A może ktoś znalazł wkrętak do zakotwiczenia psa? Edyta (od owczarka Drago) zostawiła taki i pokornie pyta, czy może komus wpadł w ręce?

Wkrętak też jest:) MADE IN CHINA z czerwoną rączką?

Oj coś zapominalscy jesteście:)

hahaha:)

Buciki mogę wysłac pocztą, prosze podaj mi adres na priv.

Dorota

Posted

Czy jest ktos w stanie weyjawic mi, coz to za malamucik biegal??:) No i za rok chcemy sie wybrac, chyba ze rzeczywiscie bedzie w pierwszy weekend, to wtedy z wybrania sie nici...:(

Posted

Dziękujemy za wspaniałe zawody i za nasz pierwszy, piękny pucharek :D Szkoda tylko że mój pies postanowił drzeć morde na wszystkie przechodzące psy :evil: Mam nadzieje że mam wybaczycie :)
I jedna uwaga - myśle że byłoby wszystkim milej jakby właściciele byli bardziej odpowiedzialni za swoje pociechy i nie spuszczali swoim psów ze smyczy kompletnie się nimi nie interesując.

Posted

I jedna uwaga - myśle że byłoby wszystkim milej jakby właściciele byli bardziej odpowiedzialni za swoje pociechy i nie spuszczali swoim psów ze smyczy kompletnie się nimi nie interesując.

Lacznie z tymi uwiazanymi. Wbrew pozorom taki przypiety do plotu takze jest w stanie sie rzucic.
Nasz Maks jest odciety od treningow na jakies dwa tygodnie. :-?

Ale ogolnie bylo super! :D

Posted

belgunia napisał(a):
Mokka napisał(a):

Wkrętak też jest:) MADE IN CHINA z czerwoną rączką?

Oj coś zapominalscy jesteście:)

hahaha:)

Buciki mogę wysłac pocztą, prosze podaj mi adres na priv.

Dorota

Dziękuję bardzo. Zaraz podaję, bo butki czasem się przydają :lol:.
Jak wkrętak się zmieści to też możesz dorzucić, to go odam Edycie na treningu. Choć szczerze mówiąc nie wiem czy nie taniej bedzie nowy kupić. Ten z 7 zeta kosztował :D .

Posted

Maksiu to ten mały, brązowy kundelek co miał zabandażowana łapkę?

Wlasnie ten. :D

To nasz geniusz klubowy, trenuje od niedawna, a we Wloclawku zaszalal jak profesjonalista ;]

Posted

tak dokladnie to on !!jeszcze nie wiem co z jego lapka dokladnie bo jego pani mi nie odpisala na smsa !!!ale przy bandazowaniu byl strasznie niespokojny nawet warczal wiec na peno go bardzo bolalo :( !!

Posted

Ja to takie małe z dużym, czarnym, wiecznie drącym morde (jak na owczarka przystało) owczarkiem niemieckim o imieniu Bruce. Strasznie zakręcona jesteś :lol: Przecież rozmawiałyśmy razem i nawet Tosie wyczochrałam. No i na obozie byłyśmy razem :lol: