dorotak Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Robull napisał(a):a Ajsonowi co się stało? Chyba go "pogięło" ;) ;) ;) ;) Magdo, Doroto - zawody były SUPERAŚNE :laola: I też byśmy chcieli, aby zapoczątkowały "nową świecką tradycję" ;) orsini napisał(a):a nie mozecie czesciej???? Orsini, debiuty będą na IV IALu w Warszawie. Ostatnia sobota pażdziernika. Przyjeżdżasz? :D Co do kiełbasek i szampana to muszą się wypowiedzieć organizatorzy... Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Dorotak kurcze znowu jakims szyfrem piszesz:)))))))))) na czym???? i czy te debiuty beda tak samo latwe jak tamte we Wloclawku? i czy atmosfera tez bedzie taka sama????? Quote
Ludek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ja również przyłączam się do podziękowań. Wszystko było rewelacyjnie zoorganizowane, do tego kawka, herbatka, ciacho i inne żarełko. Super się bawiłam. belgunia napisał(a): PS. Mam ładne niebieskie buciki do biegania, trochę na mnie za duże Czy ktos się przyznaje? Buty zapewne moje. Takie jasoniebieskie z białymi paskami. Tylko nie wiem jak je odbiorę :roll:. Chyba, że szybciutko zoganizujecie następne zawody :lol: . Quote
Ludek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 belgunia napisał(a):Skoro tak bardzo się Wam podobalo, to ja ogłaszam, że "Zawody o tabliczkę czekolady" od 1 października 2005 stają się tradycyjną imprezą 1 weekendu października! Chcecie? :) Dorota :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Mokka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 A może ktoś znalazł wkrętak do zakotwiczenia psa? Edyta (od owczarka Drago) zostawiła taki i pokornie pyta, czy może komus wpadł w ręce? Quote
Robull Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 dorotak napisał(a):Robull napisał(a):a Ajsonowi co się stało? Chyba go "pogięło" ;) ;) ;) ;)Czy Oli udało się go rozplątać, czy może w takiej pozycji go wrzuciła do samochodu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
belgunia Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Mokka napisał(a):A może ktoś znalazł wkrętak do zakotwiczenia psa? Edyta (od owczarka Drago) zostawiła taki i pokornie pyta, czy może komus wpadł w ręce? Wkrętak też jest:) MADE IN CHINA z czerwoną rączką? Oj coś zapominalscy jesteście:) hahaha:) Buciki mogę wysłac pocztą, prosze podaj mi adres na priv. Dorota Quote
zakla Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Czy jest ktos w stanie weyjawic mi, coz to za malamucik biegal??:) No i za rok chcemy sie wybrac, chyba ze rzeczywiscie bedzie w pierwszy weekend, to wtedy z wybrania sie nici...:( Quote
Ajrisz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Malamute to suka ;-) Wabi sie Aira i jest z ZKwP Bydgoszcz. Quote
zakla Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Slodkosci :lol: Robi nam sie mamucia konkurencja, ojojoj...8) Quote
I-w-o-n-a Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Dziękujemy za wspaniałe zawody i za nasz pierwszy, piękny pucharek :D Szkoda tylko że mój pies postanowił drzeć morde na wszystkie przechodzące psy :evil: Mam nadzieje że mam wybaczycie :) I jedna uwaga - myśle że byłoby wszystkim milej jakby właściciele byli bardziej odpowiedzialni za swoje pociechy i nie spuszczali swoim psów ze smyczy kompletnie się nimi nie interesując. Quote
zakla Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Iwona, rozumiem Twoj bol. W Pecicach jeden border(luzem byl oczywscie), malo mi do samochodu nie wlazl zeby sie tluc z malym... Quote
Ajrisz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 I jedna uwaga - myśle że byłoby wszystkim milej jakby właściciele byli bardziej odpowiedzialni za swoje pociechy i nie spuszczali swoim psów ze smyczy kompletnie się nimi nie interesując. Lacznie z tymi uwiazanymi. Wbrew pozorom taki przypiety do plotu takze jest w stanie sie rzucic. Nasz Maks jest odciety od treningow na jakies dwa tygodnie. :-? Ale ogolnie bylo super! :D Quote
teqquila Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Wilekie podziekowania dla organizatorow:) !! atmosfera byla super!! no niestety biedy Maksiu :( !! Quote
teqquila Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 no nie stety biedny Maksiu zostal kontuzjowany przez drugiego psa !! ale sie wylize :) do zawodow w Wawie !! Quote
I-w-o-n-a Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Maksiu to ten mały, brązowy kundelek co miał zabandażowana łapkę? Quote
Ludek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 belgunia napisał(a):Mokka napisał(a):A może ktoś znalazł wkrętak do zakotwiczenia psa? Edyta (od owczarka Drago) zostawiła taki i pokornie pyta, czy może komus wpadł w ręce? Wkrętak też jest:) MADE IN CHINA z czerwoną rączką? Oj coś zapominalscy jesteście:) hahaha:) Buciki mogę wysłac pocztą, prosze podaj mi adres na priv. Dorota Dziękuję bardzo. Zaraz podaję, bo butki czasem się przydają :lol:. Jak wkrętak się zmieści to też możesz dorzucić, to go odam Edycie na treningu. Choć szczerze mówiąc nie wiem czy nie taniej bedzie nowy kupić. Ten z 7 zeta kosztował :D . Quote
Ajrisz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Maksiu to ten mały, brązowy kundelek co miał zabandażowana łapkę? Wlasnie ten. :D To nasz geniusz klubowy, trenuje od niedawna, a we Wloclawku zaszalal jak profesjonalista ;] Quote
teqquila Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 tak dokladnie to on !!jeszcze nie wiem co z jego lapka dokladnie bo jego pani mi nie odpisala na smsa !!!ale przy bandazowaniu byl strasznie niespokojny nawet warczal wiec na peno go bardzo bolalo :( !! Quote
I-w-o-n-a Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Biedny psiak, trzymam kciuki żeby się zagoiło. Coś za dużo tych pogryzień na zawodach. Mam nadzieje że ludzi zaczną w końcu myśleć. Quote
betty_labrador Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 I-W-O-N-A to Ty tez bylas? Nie wiedzialam, ktora to Ty jestes? Nie kojarze, szkoda. a Maksio z borderkowoterrierowata glowka byl sympatyczny, szkoda ze mu ta lapka sie kontuzjowala. Quote
I-w-o-n-a Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ja to takie małe z dużym, czarnym, wiecznie drącym morde (jak na owczarka przystało) owczarkiem niemieckim o imieniu Bruce. Strasznie zakręcona jesteś :lol: Przecież rozmawiałyśmy razem i nawet Tosie wyczochrałam. No i na obozie byłyśmy razem :lol: Quote
teqquila Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Maksiu czuje sie dobrze !! rana sie juz zasklepila !! chodzi normalnie nie kuleje !! w piatek prawdopodomnie pojawi sie na treningu :) Quote
Recommended Posts