PATIszon Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No dobra, padam na pysk, ale ostatkiem sil wklejak zdjecia... Nasz BorDarek I czolowa suka klubowa-Saga, ktora gania po polsku I jej pani- Magda- Zacisnieta Piesc Fikumikusna Justynka I mniej oficjalnie No i preznie dzialajacy sekretariat Quote
kamaq Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 jedyne zdjecia ktore nie przedstawialy 1/2 psa, 1/4 wlasciciela i nadaja sie do jakiejkolwiek publikacji debiuty troche mnie :P i oficjalne zakonczenie Quote
AniaP Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 PATIszon napisał(a): Po pierwsze wielkie brawa dla organizatorow! Torki ustawiane blyskawicznie, wyniki zliczane jeszcze szybciej, a do tego picie i jedzenie plus pyszne ciasto na deser! Chyba nikt nie wyszedl z pustymi rekami... O, tak tak, Pati nic dodać nic ująć. :klacz: Ja może jeszcze tylko dodam o super atmosferze (jakby to w ogóle nie były zawody, a piknik :o ), no i bardzo sympatycznych i ciekawych ludziach, których poznałam. :P PATIszon napisał(a): moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia, ale zaryzykuje stwierdzenie, ze byly to najsympatyczniejsze zawody w jakich kiedykolwiek bralam udzial!!! Moje agility to były pierwsze, ale... :kciuki: :klacz: :buzi: :drinking: ... kamaq napisał(a): jedyne zdjecia ktore nie przedstawialy 1/2 psa, 1/4 wlasciciela i nadaja sie do jakiejkolwiek publikacji No właśnie, zrobiłam ze 200 zdjęć (połowę już wykasowałam na zawodach :oops: ), a i tak lekko połowa jest właśnie taka. :cry: Stanowczo za szybko wszyscy latacie po tym torze. :nono: :wink: Ale może chociaż kilka uda mi się potem wrzucić. :roll: betty_labrador napisał(a):Ja tez bym chciala wiecej takich imprez Ja też, ja też kcem. :ylsuper: Najlepiej co najmniej raz w miesiącu :P. Albo nie :hmmmm: , najlepiej, to co tydzień. :silly: Quote
belgunia Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Ja bardzo serdecznie chciałam podziękować wszystkim którzy do tej, jak piszecie, fajnej atmosfery się przyczynili, czyli Magdzie od Sagi, Patiszonowi za wybieganie moich psów:) (Pati -to jeszcze nie koniec biegania - obiecuję :), Marcie i Eli za fajowskie torki. Ale tę atmosferę budowali również zupełnie nowi ludzie, którzy pojawili sie w debiutach. WITAJCIE W RODZINIE "WARIATÓW AGILITY" Dziękujemy Magdo za pyszne ciacho. Dziękujemy za pomoc w sekretariacie Jeżynce, Damianowi i Sandrze oraz Bardzo wszystkim którzy nam pomagali przy ustawianiu toru. Wspólne zawody dwóch sekcji agility były dla mnie frajdą:) Wszystkim zwycięzcom gratulujemy wygranych! PS. Mam ładne niebieskie buciki do biegania, trochę na mnie za duże i kapitalną smycz w tymże kolorze:) Czy ktos się przyznaje? Quote
Ajrisz Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Czy smycz jest szeroka, ma dwa karabinczyki i kolka? Nie wiem czy kontuzjowany delikwent z naszej druzyny, jej przypadkiem nie zostawil... 8) Quote
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Aaaaaaaaaale bylo SUPER. Ja poprosze wiecej takich zawodow :angel: . Ja i moj Bandziorek bylysmy zachwycone :grins: . Quote
FikuMiku Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ja też bardzo dziękuję za wspaniałą atmosferę i organizację! Było suuuuper! :P :P :P P.s. Mam nadzieję, że przepis na ciasto zostanie oficjalnie opublikowany na dogomanii, bo przy takiej częstotliwości zawodów :-? , do następnych mogę (ze swoim łakomstwem) nie wytrzymać~! :wink: Patrycja, jaki Ty masz talent fotograficzny!!! :lol: Bardzo ladnie wychodzą Ci Twoi modele :P Quote
betty_labrador Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 FikuMiku z jakim pieskiem braliscie udział? :lol: Quote
FikuMiku Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Z Florkiem, możesz go zobaczyć na pięknych 8) zdjęciach Pati, na poprzedniej stronie! Quote
betty_labrador Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 aha.... to ten piesek przeszkodzil Tosce w ostatnim biegu po zawodach, kiedy mozna bylo na wlasna reke sobie przebiec 8) wbiegl na tor i Tosca z anim poleciala :lol: no ale coz :D Florek i tak bardzo fajny piesio :wink: Quote
FikuMiku Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Przepraszam w jego imieniu, spotkał swoją miłość i ze szczęścia zaczął biegać w kółko! :fadein: Quote
belgunia Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Ajrisz napisał(a):Czy smycz jest szeroka, ma dwa karabinczyki i kolka? Nie wiem czy kontuzjowany delikwent z naszej druzyny, jej przypadkiem nie zostawil... 8) Smycz raczej do dużego pieska bardziej pasuje, jest to gruby, długi sznur z kółkami i karabińczykami. A do butów ktoś się przyznaje????? Quote
PATIszon Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 belgunia napisał(a):Patiszonowi za wybieganie moich psów:) (Pati -to jeszcze nie koniec biegania - obiecuję :) Trzymam Cie za slowo!!! :lol: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 :) Belgunia- buty to ktos zdjal Ci z nog? :lol: Pati najlepiej bylo jak sie wylozylas na srodku toru, a Twoja psina najpierw leciala dalej po czym sie zawrocila :D 8) aha, zapomnialam dodac, ze ktos zostawil czerwona miske z woda? no i tam zostala- na placu. Quote
Ajrisz Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Smycz raczej do dużego pieska bardziej pasuje, jest to gruby, długi sznur z kółkami i karabińczykami. No to jak sznur, to nie nasz ci on, nie nasz... :wink: A z wielkoscia to niekoniecznie, Maksiu malutki, a smycz jak dla mastifa. :o Quote
Magda i Saga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Bardzo się cieszę, że się wam podobało, chociaż za wcześnie nam światło wyłączyli i musieliśmy wracac do domu po ciemku :D Przepisu na ciasto nie dam. Będę nim sobie poprawiać frekwencję na następnej imprezie, albo będzie się czym wkupić na waszej :wink: Załuję tylko, że mało miałam czasu na ploteczki, ale mam nadzieję spotkamy się wszyscy na IAL-u to sobie pogadam :lol: Dorotko, dzięki. Zrobimy jeszcze jakąś imprezkę, co? Może w Bydgoszczy. Quote
PATIszon Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Magda i Saga napisał(a):Pati, fajne zdjęcia, masz więcej? Nie, ale mam filmiki z Kornelia, Darkiem i Yuki. Quote
belgunia Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Wiem, że wszyscy czekają na wyniki. Będą, już nad tym pracuję. Wczoraj po wpisaniu agility padłam na klawisze:) Dzisia będą napewno! Miseczka czerwona była moja. Ale buty i smycz ktoś zostawił. Popytajcie, proszę Co do następnych zawodów, to oczywiście! Magda jestem za!!! Bydgoszcz bardzo:):) Skoro tak bardzo się Wam podobalo, to ja ogłaszam, że "Zawody o tabliczkę czekolady" od 1 października 2005 stają się tradycyjną imprezą 1 weekendu października! Chcecie? :) Dorota Quote
Mokka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 belgunia napisał(a):Skoro tak bardzo się Wam podobalo, to ja ogłaszam, że "Zawody o tabliczkę czekolady" od 1 października 2005 stają się tradycyjną imprezą 1 weekendu października! Chcecie? :) Dorota Chcemy, bardzo chcemy :angel: Było naprawdę super, choć trup słał się gęsto i detka za detką leciała :D Ale nic to w obliczu atmosfery, jaka panowała. Dziękujemy serdecznie i prosiemy o jeszcze. :terazpol: Uwielbiam takie zawody, w których stawka nie przysłania całego świata, a szampan leje się strumieniami. 8) Dorota :thumbs: . Tak trzymać :lol: Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 belgunia napisał(a): Co do następnych zawodów, to oczywiście! Magda jestem za!!! Oj zróbcie coś, zróbcie. :klacz: Chociaż nam to by się bardziej chyba jakieś seminarium przydało. :hmmmm: belgunia napisał(a): Wiem, że wszyscy czekają na wyniki. No czekają, czekają, ale na razie nie miałam sumienia Cie o to dusić. belgunia napisał(a): Dzisiaj będą napewno! No to super. :klacz: To czekamy. Ponieważ zdjęcia mają trochę za duży rozmiar, więc wrzuciłam je tutaj: http://www.album.com.pl/album.php?id=11641 Niestety nie są zbyt dobrej jakości :oops: , bo nie umiem jeszcze takich "latających obiektów" :wink: fotografować. Quote
Robull Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a Ajsonowi co się stało? http://www.album.com.pl/G938AxB458zsB/162442.jpg :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a nie mozecie czesciej???? ale koniecznie z klasa debiuty i bardzo prosta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i szampan, i kielbaska itp :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts