Jump to content
Dogomania

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Recommended Posts

Posted

No dobra, padam na pysk, ale ostatkiem sil wklejak zdjecia...

Nasz BorDarek

I czolowa suka klubowa-Saga, ktora gania po polsku

I jej pani- Magda- Zacisnieta Piesc

Fikumikusna Justynka

I mniej oficjalnie

No i preznie dzialajacy sekretariat

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedyne zdjecia ktore nie przedstawialy 1/2 psa, 1/4 wlasciciela i nadaja sie do jakiejkolwiek publikacji

debiuty

troche mnie :P

i oficjalne zakonczenie

Posted

PATIszon napisał(a):
Po pierwsze wielkie brawa dla organizatorow!
Torki ustawiane blyskawicznie, wyniki zliczane jeszcze szybciej, a do tego picie i jedzenie plus pyszne ciasto na deser!

Chyba nikt nie wyszedl z pustymi rekami...

O, tak tak, Pati nic dodać nic ująć. :klacz: Ja może jeszcze tylko dodam o super atmosferze (jakby to w ogóle nie były zawody, a piknik :o ), no i bardzo sympatycznych i ciekawych ludziach, których poznałam. :P

PATIszon napisał(a):
moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia, ale zaryzykuje stwierdzenie, ze byly to najsympatyczniejsze zawody w jakich kiedykolwiek bralam udzial!!!
Moje agility to były pierwsze, ale... :kciuki: :klacz: :buzi: :drinking: ...

kamaq napisał(a):
jedyne zdjecia ktore nie przedstawialy 1/2 psa, 1/4 wlasciciela i nadaja sie do jakiejkolwiek publikacji

No właśnie, zrobiłam ze 200 zdjęć (połowę już wykasowałam na zawodach :oops: ), a i tak lekko połowa jest właśnie taka. :cry: Stanowczo za szybko wszyscy latacie po tym torze. :nono: :wink: Ale może chociaż kilka uda mi się potem wrzucić. :roll:

betty_labrador napisał(a):
Ja tez bym chciala wiecej takich imprez

Ja też, ja też kcem. :ylsuper: Najlepiej co najmniej raz w miesiącu :P. Albo nie :hmmmm: , najlepiej, to co tydzień. :silly:

Posted

Ja bardzo serdecznie chciałam podziękować wszystkim którzy do tej, jak piszecie, fajnej atmosfery się przyczynili, czyli Magdzie od Sagi, Patiszonowi za wybieganie moich psów:) (Pati -to jeszcze nie koniec biegania - obiecuję :), Marcie i Eli za fajowskie torki.
Ale tę atmosferę budowali również zupełnie nowi ludzie, którzy pojawili sie w debiutach. WITAJCIE W RODZINIE "WARIATÓW AGILITY"
Dziękujemy Magdo za pyszne ciacho.
Dziękujemy za pomoc w sekretariacie Jeżynce, Damianowi i Sandrze oraz Bardzo wszystkim którzy nam pomagali przy ustawianiu toru.
Wspólne zawody dwóch sekcji agility były dla mnie frajdą:)
Wszystkim zwycięzcom gratulujemy wygranych!

PS. Mam ładne niebieskie buciki do biegania, trochę na mnie za duże i kapitalną smycz w tymże kolorze:)
Czy ktos się przyznaje?

Posted

Ja też bardzo dziękuję za wspaniałą atmosferę i organizację! Było suuuuper! :P :P :P

P.s. Mam nadzieję, że przepis na ciasto zostanie oficjalnie opublikowany na dogomanii, bo przy takiej częstotliwości zawodów :-? , do następnych mogę (ze swoim łakomstwem) nie wytrzymać~! :wink:

Patrycja, jaki Ty masz talent fotograficzny!!! :lol: Bardzo ladnie wychodzą Ci Twoi modele :P

Posted

Ajrisz napisał(a):
Czy smycz jest szeroka, ma dwa karabinczyki i kolka?

Nie wiem czy kontuzjowany delikwent z naszej druzyny, jej przypadkiem nie zostawil... 8)

Smycz raczej do dużego pieska bardziej pasuje, jest to gruby, długi sznur z kółkami i karabińczykami.

A do butów ktoś się przyznaje?????

Posted

:)

Belgunia- buty to ktos zdjal Ci z nog? :lol:
Pati najlepiej bylo jak sie wylozylas na srodku toru, a Twoja psina najpierw leciala dalej po czym sie zawrocila :D 8)

aha, zapomnialam dodac, ze ktos zostawil czerwona miske z woda? no i tam zostala- na placu.

Posted

Smycz raczej do dużego pieska bardziej pasuje, jest to gruby, długi sznur z kółkami i karabińczykami.

No to jak sznur, to nie nasz ci on, nie nasz... :wink:

A z wielkoscia to niekoniecznie, Maksiu malutki, a smycz jak dla mastifa. :o

Posted

Bardzo się cieszę, że się wam podobało, chociaż za wcześnie nam światło wyłączyli i musieliśmy wracac do domu po ciemku :D

Przepisu na ciasto nie dam. Będę nim sobie poprawiać frekwencję na następnej imprezie, albo będzie się czym wkupić na waszej :wink:

Załuję tylko, że mało miałam czasu na ploteczki, ale mam nadzieję spotkamy się wszyscy na IAL-u to sobie pogadam :lol:

Dorotko, dzięki. Zrobimy jeszcze jakąś imprezkę, co? Może w Bydgoszczy.

Posted

Wiem, że wszyscy czekają na wyniki. Będą, już nad tym pracuję. Wczoraj po wpisaniu agility padłam na klawisze:)
Dzisia będą napewno!

Miseczka czerwona była moja.
Ale buty i smycz ktoś zostawił. Popytajcie, proszę

Co do następnych zawodów, to oczywiście! Magda jestem za!!! Bydgoszcz bardzo:):)
Skoro tak bardzo się Wam podobalo, to ja ogłaszam, że "Zawody o tabliczkę czekolady" od 1 października 2005 stają się tradycyjną imprezą 1 weekendu października!
Chcecie? :)

Dorota

Posted

belgunia napisał(a):
Skoro tak bardzo się Wam podobalo, to ja ogłaszam, że "Zawody o tabliczkę czekolady" od 1 października 2005 stają się tradycyjną imprezą 1 weekendu października!
Chcecie? :)

Dorota

Chcemy, bardzo chcemy :angel:

Było naprawdę super, choć trup słał się gęsto i detka za detką leciała :D
Ale nic to w obliczu atmosfery, jaka panowała. Dziękujemy serdecznie i prosiemy o jeszcze. :terazpol:

Uwielbiam takie zawody, w których stawka nie przysłania całego świata, a szampan leje się strumieniami. 8)

Dorota :thumbs: . Tak trzymać :lol:

Posted

belgunia napisał(a):
Co do następnych zawodów, to oczywiście! Magda jestem za!!!

Oj zróbcie coś, zróbcie. :klacz: Chociaż nam to by się bardziej chyba jakieś seminarium przydało. :hmmmm:

belgunia napisał(a):
Wiem, że wszyscy czekają na wyniki.

No czekają, czekają, ale na razie nie miałam sumienia Cie o to dusić.

belgunia napisał(a):
Dzisiaj będą napewno!

No to super. :klacz: To czekamy.

Ponieważ zdjęcia mają trochę za duży rozmiar, więc wrzuciłam je tutaj: http://www.album.com.pl/album.php?id=11641
Niestety nie są zbyt dobrej jakości :oops: , bo nie umiem jeszcze takich "latających obiektów" :wink: fotografować.

Posted

a nie mozecie czesciej????
ale koniecznie z klasa debiuty i bardzo prosta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no i szampan, i kielbaska itp :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: