I-w-o-n-a Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ech mam nadzieje że teraz się coś rozkręci w Krakowie i będe mogła regularnie trenować. Przewidujecie nagrode za najwięszą ilość nie zaliczonych stref? :) Albo za nowe sposoby pokonywania przeszkód? :lol: Quote
AniaP Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):O my wyjeżdżamy prawdopodobnie o 2 Podziwiam :o , a ja się martwię, że muszę wyjechać przed 6-tą. :oops: I-w-o-n-a napisał(a):Wczoraj pies biegał okropnie, więc jestesmy na dobrej drodze do wygranej Wczoraj? A ja nie pamiętam kiedy ostatni raz biegałyśmy. :( Poza tym, po ostatnich niepowodzeniach... nie bawi mnie już zajęcie znowu ostatniego miejsca. :cry: Pogoda dzisiaj też taka płacząca :cry: No więc samopoczucie do :lmaa: . To po co ja właściwie jadę na te zawody? :niewiem: Quote
I-w-o-n-a Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jak to po co? Żeby się dobrze bawić :) Jak byłam w Wawie to szlak mnie trafiał że jestem bez psa i obiecałam sobie że pojade na pierwsze zawody w moim głupolkiem - no i jedziemy :) I nie zajmiesz ostatniego miejsca, bo ono jest już zarezerwowane dla nas :lol: A tak wogóle to wczoraj wyjątkowo mogliśmy korzystać z toru znajomej. Ostatnio ćwiczyliśmy na prawdziwym torze na obozie czyli od 30 sierpnia do 4 wrzesnia. I to by było na tyle. Nigdy wczesniej nie ćwiczylismy na komplentnym torze, najwyżej ja taskałam hopki i slalom i ćwiczyliśmy w parku. A w nocy okupujemy plac zabaw dla dzieci :) Quote
PATIszon Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):Wczoraj pies biegał okropnie, więc jestesmy na dobrej drodze do wygranej :lol: Kenia wcale nie biega od tygodnia. Jest napakowana energia na maxa, wiec albo ja delira samochodowa spali kompletnie, albo spierniczy mi w bok i bedzie detka na wstepie. Quote
AniaP Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 I-w-o-n-a napisał(a): I nie zajmiesz ostatniego miejsca, bo ono jest już zarezerwowane dla nas I tu Cię "zmartwię" :wink: , bo my biegniemy w emkach. :silly: I-w-o-n-a napisał(a): Nigdy wczesniej nie ćwiczylismy na komplentnym torze Możemy się jedynie pocieszyć, że w debiutach nie ma być całego toru :wink: . Tylko czy to nam coś pomoże? :hmmmm: :cunao: Ech posiedzimy sobie najwyżej w kąciku, popatrzymy na mistrzów i pogadamy z tym i z tamtym. :lol: Quote
FikuMiku Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dwa pytanka: 1. Czy jest ktoś z Warszawy, kto ma wolne miejsce (na pańcię i małego psiaka) w samochodzie? 2. Czy jest ktoś z Warszawy kto jedzie na zawody, ale jeszcz nie wie jak? :lol: Quote
Ajrisz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 My wyjezdzamy o 7, elegancko trzema samochodami. Dwa male, jeden duzy, takze na drodze latwo Lodz bedzie mozna rozpoznac. belgunia, badzcie w pogotowiu z tymi telefonami, bo znajac zycie na pewno zabladzimy 8) Quote
belgunia Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Ajrisz napisał(a):My wyjezdzamy o 7, elegancko trzema samochodami. Dwa male, jeden duzy, takze na drodze latwo Lodz bedzie mozna rozpoznac. belgunia, badzcie w pogotowiu z tymi telefonami, bo znajac zycie na pewno zabladzimy 8) Oczywiście, będe w pogotowiu:) Wybaczcie, że na krótko dzisiaj, ale jeszcze full pracy mamy:) Do jutra! :) Quote
I-w-o-n-a Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ajrisz - my będziemy jechać z Krakowa 1-nką przez Łódź więc może sie spotkamy po drodze. Zawsze to milej błądzić w większej grupie :lol: Quote
niuka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 my ogolnie juz sie nie mozemy doczekac jutra :D Heniek nabuzowany, Klak i Tolka patrza leniwym wzrokiem na mnie jakby wiedzialy co je jutro czeka :P patrzylam na prognozy - ma nie padac! :D temp ok 10 stopni wiec sie cieplo w miare ubrac :) swojemu kierowcy obiecalam juz pizze i czekolade tak wiec nie ma przebacz - bede walczyc! 8) :lol: do zobaczenia jutro! :D Quote
Ajrisz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ajrisz - my będziemy jechać z Krakowa 1-nką przez Łódź więc może sie spotkamy po drodze. Zawsze to milej błądzić w większej grupie O ktorej do Lodzi zamierzasz zajechac? My bedziemy sie zatrzymywac przy wylotowie na Gdansk w Zgierzu, tam jest taki McDonald - jeden jedyny. 8) Ale w sumie, to faktycznie na trasie sie mozemy zobaczyc. Jak zobaczysz, trzy pedzace samochody, z psami ras roznych, w tym jeden zawierajacy tylko BC - to my wlasnie! :lol: Niuczko, a ktoz to sie odwazyl zabrac Ciebie, i twoje trzy piesy?! :D Quote
teqquila Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 a w drugim duzym granatowym boksera belga i kundelka to raczej zreszta to na pewno bedziemy my :P Quote
PATIszon Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 niuka napisał(a): - bede walczyc! 8) :lol: do zobaczenia jutro! :D Juz sie bojam :roll: :( :( :( Quote
I-w-o-n-a Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Nie wiem czy ktoś to przeczyta ale w Łodzi bedziemy pewnie ok. 7. Nie orientuje sie w ogóle co gdzie jest w Łodzi, natomiast przy drodze nr 1 jest McDonald ale mam z nim złe wspomnienia :) Quote
niuka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ajrisz a taki jeden - Tolka to jego milosc 8) Patiszon nie pekaj 8) jestes moim najwiekszym wrogiem do najlepszej detki 8) :P do zobaczenia! Quote
Robull Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Zyczę wszystkim zawodnikom samych udanych startów i ładnej pogody :P Mam nadzieję, że tabliczka czekolady dla zawodnika robiącego naładniejszą detkę nie będzie potrzebna :wink: Zróbcie numer organizatorom i ukończcie wszystkie biegi 8) Quote
Ania i Salma Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No to ja już czekam na relacje :wink: Dajcie też link do zdjęć i wyników zawodów :D Quote
psia_stunka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 czy ktos wie jak poszlo TYSONOWI ( bokserowi zotemu) i RAISIe ( borderowi) oraz Maxiowi ( kundelkowi) z Łodzi ??? Quote
Ajrisz Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No, widze ze my pierwsi! Ale faktycznie wdepnelismy sobie wracajac do Lodzi, i w poltorej godzinki bylismy w domu < najpierw w McDonald, bo szampana wypadalo wypic! 8) > Powiem tyle, bylo ZAJEBISCIE!!!!! Super organizacja, fajne torki, swietna atomosfera, pyszne zarcie < a ciasto?! ho ho! w szczegolnosci! > wspaniale nagrody. Lodz sie popisala, pierwszy start w nowej reaktywowanej druzynie, a taki sukces! Niestety, cholera nie wiem w sumie co zdobylismy! Wiem, tylko, ze dziewczyny i faceci < jeden w sumie > duzo razy wychodzili. My z Ryska calkiem niezle - tylko jedna detka 8) Na drugiej przeszkodzie w dodatku! A ostatnim przebiegiem w druzynowych bylam po prostu zachwycona!!! :D Dzieki wielkie za takie zawody dla wszystkich organizatorow, oraz zawodnikow of koz, bo takze dzieki nim byla tak swietna atmosfera! Liczymy na nastepne! Pozdrawiamy. Quote
Robull Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No, to super imprezka mnie iminęła :cry: A co do zastępnych zawodów, to może, zamiast liczyć na innych, sami coś zorganizujecie? To żadek przytyk, tylko raczej APEL! Jestem przekonany, że takie zawody może zorganizować każdy ośrodek agility, nie ujmując nic Dorocie. Na początek może 1-2 razy w roku cos nieoficjalnego, a następnie zawody oficjalne... I tak, nim się zorientujemy, będziemy mieć kilkanaście oficjalnych zawodów w roku, a następnie klikadziesiąt... :P Quote
PATIszon Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Robull napisał(a):No, to super imprezka mnie iminęła :cry: :P A i owszem. Sluchajcie moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia, ale zaryzykuje stwierdzenie, ze byly to najsympatyczniejsze zawody w jakich kiedykolwiek bralam udzial!!! Po pierwsze wielkie brawa dla organizatorow! Torki ustawiane blyskawicznie, wyniki zliczane jeszcze szybciej, a do tego picie i jedzenie plus pyszne ciasto na deser! 8) Chyba nikt nie wyszedl z pustymi rekami... :hmmmm: Po ilosci "nowych" wnioskuje, ze trzeba organizowac wiecej takich nieoficjalnych zawodow! A teraz taka mala prywata: Dorotko bardzo dziekuje za uzyczenie mej niewyzytej "agilitowo" osobie swoich cudownych dwoch psow (Szanty i Kompakcika :lol: ). Cudne psiaki, ktore niezmordowanie biegaly z, w sumie obca ciotka :lol: Szanta ostatni przebieg to nawet gratisowo pobiegla, bo skonczyly mi sie smakolyki. Imprezka super! 8) Obawiam sie tylko,ze jutro nie bede w stanie sie ruszyc.... :roll: Ps. moze znacie jakis serwerek na ktory moge wrzucic kilka filmow (bo mam pare przebiegow) Quote
Robull Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 PATIszon napisał(a):Chyba nikt nie wyszedl z pustymi rekami... :hmmmm:To typowe dla zawodów organizowanych przez tego organizatora :lol: Po ostatnich, to mielismy tyle nagród, że nie mieliśmy jak się do auta spakować :o Nie dlatego, że tacy byliśmy dobrzy - wszyscy mieli ten "problem" :P Quote
betty_labrador Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 ja potwierdzam slowa Airisz, i Pati :) bylo poprostu SUEPR :) bardzo fajna organizacja, fajne tory :) A Tosca zostala bohaterka najlepszej dętki, po tym jak przeskoczyla pierwsza przeszkode i pobiegla do stolika sedziowskiego, szukajac czegos, po czym chwicila w pysk rekawiczke i uciekla :P za chwilke oddala. Ale wszystkim sie najbardziej podobalo, szkoda tylko, bo nastepne pdwa przebiegi byly na czysto, i w jumpingu miala 4 miejsce :) Ja tez bym chciala wiecej takich imprez :) Quote
PATIszon Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 betty_labrador napisał(a):szkoda tylko, bo nastepne pdwa przebiegi byly na czysto, i w jumpingu miala 4 miejsce :) :) No rzeczywiscie...wielka szkoda :lol: Quote
Recommended Posts