Magda i Saga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Niuka, zlituj się.! i tak już pół openu obstalowałaś :D Quote
Robull Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ajrisz napisał(a):Etam?! Ja wiem dlaczego nie startuje... Przeciez wielmozny Pan nie wystapilby w debiutach! Toz to wstyd! 8) 8) :o no comments Quote
niuka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ok, ale w takim razie nagroda za najlepsza detke musi byc moja! :P Quote
Ajrisz Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Sluchajcie, do kiedy zglaszac mozna? U nas sie trzy osoby obudzily, jutro maja mi dac odpowiedz i przeslac swoje dane? Czy jest jeszcze szansa? Dodam, ze wszystkie w debiutach! 8) Ale normalnie mamy ekipe! Strzezcie sie Lodzi 8) Quote
PATIszon Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 niuka napisał(a):ok, ale w takim razie nagroda za najlepsza detke musi byc moja! :P A zapomnij! Nie masz szansy! 8) Quote
belgunia Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Ajrisz napisał(a):Sluchajcie, do kiedy zglaszac mozna? U nas sie trzy osoby obudzily, jutro maja mi dac odpowiedz i przeslac swoje dane? Czy jest jeszcze szansa? Dodam, ze wszystkie w debiutach! 8) Ale normalnie mamy ekipe! Strzezcie sie Lodzi 8) Bardzo się cieszę:) Zgłoszenia dobrze by były do niedzieli włącznie czyli 25 września. Dajcie nam trochę na sprawy organizacyjne:) pleas:) Dorota Quote
Magda i Saga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Może lepiej zgłoście się do open, bo debiuty najmocniej obsadzone będą i konkurencja duża :P a tak poważnie to dopiero widać jakie zapotrzebowanie było na debiuty. Miałaś dobry pomysł Dorotko :D Quote
PATIszon Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 No to za debiuty! :drinking: Moze za kilka lat staniemy sie potega w Agility...a stad juz tylko krok do wlaczenia agility do dyscyplin olimpijskich.... 8) BTW a kto teraz jest potega? Jest wogole takowy kraj? Quote
Robull Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 a na II miejscu w klasyfikacji medalowej na MŚA jest Finlandia Quote
niuka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 i leb w leb z finlandia Belgia - ale cos w tym roku jak patrze na wyniki nie bardzo tym trzem krajom idzie... za to niemcy zaczynaja szalec... Quote
Ajrisz Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Hej, Zglosilam wczoraj ludzi od nas, i do tej pory nie mam potwierdzenia, a na liscie brak aktualizacji, doszlo? Quote
AniaP Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ale widzę, że sheltie przybyło. :o :klacz: I trochę znajomych będzie. :wink: :kciuki: Quote
belgunia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Ajrisz napisał(a):Hej, Zglosilam wczoraj ludzi od nas, i do tej pory nie mam potwierdzenia, a na liscie brak aktualizacji, doszlo? Dopiero dzisiaj popołudniu, ale doszło i mam nadzieję, że wstawiłam psy do poprawnych klas:) Proszę sprawdźcie, jakby co to proszę korygować. Dorota Quote
belgunia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Gorąca Prośba od Oli od Ajsona o pomoc w transporcie "konia polskiego" z Warszawy do Włocławka na zawody:) Czy ktoś może ich razem zabrać? tel do Oli 509 365 634 ew. GG 4105885. Ola bardzo dziękuję :) Dorota Quote
belgunia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 UWAGA - UWAGA: Jutro - 26.09.2005 roku o godzinie 16.00 zamykamy listę zgłoszeń na zawody. Bardzo prosimy jeszcze nie zdecydowanych o zgłoszenia. Pozdrawiamy Quote
Ludek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Poproszę o trasę dojazdu od strony W-wy, tylko tak dla blondynki :lol: . O której trzeba być na miejscu? Quote
belgunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Rozpoczęcie przyjmowania piesków od godzniny 9.00 Rozpoczęcie rozgrzewki o godzinie 10.00! Kolejność startów 1. Jumping debiuty 2. Agility debiuty 3. Agility Open 4. Agility A0 5. Jumping Open 6. Jumping A0 7. Jumping drużynowy Planujemy zakończenie zawodów na godzinę ok. 17-18 Dojazd: Od strony Warszawy: Jedziemy trasą nr 1 na Gdańsk. Po lewej stronie przy wjeździe do miasta (jadąc od strony Gostynina, Łodzi) mijamy cmentarz potem Real, Po prawej halę sportową. Dojeżdżamy do skrzyżowania (z lewej mamy McDonalda) jedziemy prosto! Na następnym dużym skrzyżowaniu ze światłami skręcamy w lewo na Konin i jedziemy prosto. Dwupasmówka zaprowadzi nas do wiaduktu, potem po lewej będzie Tesco i jedziemy nadal prosto ok. 2 km. Dojeżdżamy do ronda (z lewej las, po prawej osiedle) Na rondzie skręcamy w prawo, a potem natychmiast w lewo i jedziemy wzdłuż lasu (po lewej). Droga z płyt betonowych skręca w prawo, ale my jedziemy nadal prosto drogą polną. Potem lekkim łukiem skręcamy w prawo i już po prawej stronie jest plac na ul. Ziębiej. Teraz od strony Gdańska, Torunia, Bydgoszczy: Wjeżdżamy do miasta i jedziemy długo!:) aż do miasta prosto, cały czas dwupasmówką na Łódź. Uwaga na radary szczególnie przy wjeździe do miasta. W mieście po prawej mijamy stację BP oraz Dworzec PKP PKS, jedziemy prosto nadal dwupasmówką jeszcze ok. 0,5 km do nastepnego dużego skrzyżowania ze światłami i skręcamy na Konin. I potem dalej tak jak wyżej opisałam. Od strony Poznania, Brześcia Kujawskiego: Dojeżdząjąc do Włocławka natrafiamy na rondo (z prawej las, po lewej osiedle) Na rondzie skręcamy w lewo i potem znowu natychmiast w lewo i jedziemy wzdłuż lasu (po lewj) Droga z płyt betonowych skręca w prawo, ale my jedziemy nadal prosto drogą polną. Potem lekkim łukiem skręcamy w prawo i już po prawej stronie jest plac na ul. Ziębiej. Oto cały dojazd:) Quote
CHI Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Niestety, my nie daliśmy rady... :cry: ale trzymam kciuki za wszystkich i życzę powodzenia Quote
PATIszon Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jak samopoczucie przed jutrzejszymi zawodami? Oby tylko pogoda dopisala! Ja jak zwykle nie zdazylam psu klatki kupic, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie padac..... :roll: Quote
belgunia Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Padać nie będzie:) A jak komuś będzie zimno - to będzie coś na ciepło:) Dorota W razie czego podaję nr kom. jakby były klopoty z trafieniem na ul. Ziębią, przy której będą zawody: 504-819-647 A jesli ktoś pytany nie bedzie wiedział gdzie jest ul. Ziębia to pytać o Nadleśnictwo Wloclawek, lub Stację Unasieniania Zwierząt:) albu ul. Noakowskiego, sklep ogrodniczy na końcu u;. Wiejskiej. Quote
Mokka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 PATIszon napisał(a):Jak samopoczucie przed jutrzejszymi zawodami? Oby tylko pogoda dopisala! Ja jak zwykle nie zdazylam psu klatki kupic, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie padac..... :roll: Spoko, zmieścisz się do naszej :D Quote
I-w-o-n-a Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 O my wyjeżdżamy prawdopodobnie o 2 :lol: Jakś kawka będzie? Ja sobie wezme kubeczek i kawke 3 in1, poprosze tylko o wrzątek :wink: Do zobaczenia. Wczoraj pies biegał okropnie, więc jestesmy na dobrej drodze do wygranej :lol: Quote
belgunia Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):O my wyjeżdżamy prawdopodobnie o 2 :lol: Jakś kawka będzie? Ja sobie wezme kubeczek i kawke 3 in1, poprosze tylko o wrzątek :wink: Do zobaczenia. Wczoraj pies biegał okropnie, więc jestesmy na dobrej drodze do wygranej :lol: Kawka, herbatka? - będzie! I coś dobrego do jedzenia też. Co do wygranej - staraj się:)! Dorota Quote
Recommended Posts