Jump to content
Dogomania

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie, do kiedy zglaszac mozna? U nas sie trzy osoby obudzily, jutro maja mi dac odpowiedz i przeslac swoje dane? Czy jest jeszcze szansa? Dodam, ze wszystkie w debiutach! 8)

Ale normalnie mamy ekipe! Strzezcie sie Lodzi 8)

Posted

Ajrisz napisał(a):
Sluchajcie, do kiedy zglaszac mozna? U nas sie trzy osoby obudzily, jutro maja mi dac odpowiedz i przeslac swoje dane? Czy jest jeszcze szansa? Dodam, ze wszystkie w debiutach! 8)

Ale normalnie mamy ekipe! Strzezcie sie Lodzi 8)

Bardzo się cieszę:)

Zgłoszenia dobrze by były do niedzieli włącznie czyli 25 września.
Dajcie nam trochę na sprawy organizacyjne:) pleas:)

Dorota

Posted

No to za debiuty! :drinking:

Moze za kilka lat staniemy sie potega w Agility...a stad juz tylko krok do wlaczenia agility do dyscyplin olimpijskich.... 8)
BTW a kto teraz jest potega? Jest wogole takowy kraj?

Posted

Ajrisz napisał(a):
Hej,

Zglosilam wczoraj ludzi od nas, i do tej pory nie mam potwierdzenia, a na liscie brak aktualizacji, doszlo?

Dopiero dzisiaj popołudniu, ale doszło i mam nadzieję, że wstawiłam psy do poprawnych klas:)
Proszę sprawdźcie, jakby co to proszę korygować.

Dorota

Posted

Gorąca Prośba od Oli od Ajsona o pomoc w transporcie "konia polskiego" z Warszawy do Włocławka na zawody:)
Czy ktoś może ich razem zabrać?
tel do Oli 509 365 634 ew. GG 4105885.

Ola bardzo dziękuję

:)

Dorota

Posted

Rozpoczęcie przyjmowania piesków od godzniny 9.00
Rozpoczęcie rozgrzewki o godzinie 10.00!

Kolejność startów
1. Jumping debiuty
2. Agility debiuty
3. Agility Open
4. Agility A0
5. Jumping Open
6. Jumping A0
7. Jumping drużynowy

Planujemy zakończenie zawodów na godzinę ok. 17-18

Dojazd:

Od strony Warszawy:
Jedziemy trasą nr 1 na Gdańsk.
Po lewej stronie przy wjeździe do miasta (jadąc od strony Gostynina, Łodzi) mijamy cmentarz potem Real, Po prawej halę sportową. Dojeżdżamy do skrzyżowania (z lewej mamy McDonalda) jedziemy prosto!
Na następnym dużym skrzyżowaniu ze światłami skręcamy w lewo na Konin i jedziemy prosto. Dwupasmówka zaprowadzi nas do wiaduktu, potem po lewej będzie Tesco i jedziemy nadal prosto ok. 2 km. Dojeżdżamy do ronda (z lewej las, po prawej osiedle)
Na rondzie skręcamy w prawo, a potem natychmiast w lewo i jedziemy wzdłuż lasu (po lewej). Droga z płyt betonowych skręca w prawo, ale my jedziemy nadal prosto drogą polną. Potem lekkim łukiem skręcamy w prawo i już po prawej stronie jest plac na ul. Ziębiej.

Teraz od strony Gdańska, Torunia, Bydgoszczy:
Wjeżdżamy do miasta i jedziemy długo!:) aż do miasta prosto, cały czas dwupasmówką na Łódź. Uwaga na radary szczególnie przy wjeździe do miasta.
W mieście po prawej mijamy stację BP oraz Dworzec PKP PKS, jedziemy prosto nadal dwupasmówką jeszcze ok. 0,5 km do nastepnego dużego skrzyżowania ze światłami i skręcamy na Konin. I potem dalej tak jak wyżej opisałam.

Od strony Poznania, Brześcia Kujawskiego:
Dojeżdząjąc do Włocławka natrafiamy na rondo (z prawej las, po lewej osiedle) Na rondzie skręcamy w lewo i potem znowu natychmiast w lewo i jedziemy wzdłuż lasu (po lewj) Droga z płyt betonowych skręca w prawo, ale my jedziemy nadal prosto drogą polną. Potem lekkim łukiem skręcamy w prawo i już po prawej stronie jest plac na ul. Ziębiej.

Oto cały dojazd:)

Posted

Padać nie będzie:)
A jak komuś będzie zimno - to będzie coś na ciepło:)

Dorota

W razie czego podaję nr kom. jakby były klopoty z trafieniem na ul. Ziębią, przy której będą zawody:

504-819-647

A jesli ktoś pytany nie bedzie wiedział gdzie jest ul. Ziębia to pytać o Nadleśnictwo Wloclawek, lub Stację Unasieniania Zwierząt:) albu ul. Noakowskiego, sklep ogrodniczy na końcu u;. Wiejskiej.

Posted

PATIszon napisał(a):
Jak samopoczucie przed jutrzejszymi zawodami?
Oby tylko pogoda dopisala!
Ja jak zwykle nie zdazylam psu klatki kupic, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie padac..... :roll:

Spoko, zmieścisz się do naszej :D

Posted

O my wyjeżdżamy prawdopodobnie o 2 :lol: Jakś kawka będzie? Ja sobie wezme kubeczek i kawke 3 in1, poprosze tylko o wrzątek :wink:
Do zobaczenia. Wczoraj pies biegał okropnie, więc jestesmy na dobrej drodze do wygranej :lol:

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
O my wyjeżdżamy prawdopodobnie o 2 :lol: Jakś kawka będzie? Ja sobie wezme kubeczek i kawke 3 in1, poprosze tylko o wrzątek :wink:
Do zobaczenia. Wczoraj pies biegał okropnie, więc jestesmy na dobrej drodze do wygranej :lol:

Kawka, herbatka? - będzie! I coś dobrego do jedzenia też.

Co do wygranej - staraj się:)!

Dorota