Jump to content
Dogomania

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Recommended Posts

Posted

W imieniu
Sekcji Agility ZKwP
Oddziałów Płock i Bydgoszcz
serdecznie zapraszamy na

OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY

Termin zawodów: 1 października, początek godz. 10.00
Miejsce: Włocławek, ul. Ziębia 5a

Kategorie wzrostu: według regulaminu FCI z wyjątkiem klasy debiutów i A0 (obniżone tyczki)

- DEBIUTY (agility + jumping) – dla psów po raz pierwszy startujących w zawodach również dla młodych psów powyżej 7 miesięcy.
- A0 (agility + jumping) – dla psów początkujących oraz dla debiutujących, którzy ukończyli klasę debiutów (co najmniej 1 bieg).
- A Open (agility + jumping) – dla zaawansowanych.

Sędziowie zawodów:
- debiuty – Dorota Znajkiewicz
- A0, sztafeta drużynowa (jumping) – Ela Urbańska
- A Open – Marta Jankowska

Nagrody będą przyznawane za łączną klasyfikację w konkurencjach agility + jumping (Debiuty, A0, A Open) dla każdej z kategorii wzrostu.
Ponadto przewidziana jest nagroda specjalna – wybór najpiękniejszej „detki” zawodów – (wybór poprzez głosowanie tajne)

Zgłoszenia: agility@interia.pl, magda@datum.pl
Startowe: 10 PLN – opłaty na miejscu
Termin zgłoszeń: jak najszybciej!!!!

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orzesz KUSICIE!!!!
Jak znajdę sponsora to się piszę (+1 2,3 piesy)- bo dla mnie to daleko :cry:
a czy byłby przewidziany konkurs (obniżone na maxa) tyczki dla weteranów powyżej 9 roku startujących po raz pierwszy?? i ew. zgoda na smakołyk w ręku :wink:
Pozdrawiam
CHI + (ostatnio skacząca) Bull-Box-Banda...

Posted

belgunia napisał(a):

Ponadto przewidziana jest nagroda specjalna – wybór najpiękniejszej „detki” zawodów

Szkoda, ze w Bialymstoku nie bylo takiej nagrody...obawiam sie, ze mialabym szanse.... :roll:

Posted

PATI, "Twoja" detka była faktycznie przezabawna :lol: Nie dlatego, że suka Ci uciekła (agility zna takie przypadki ;) ), ale jak ona się zmieściła w tej szparze??? Tam jamnik ledwo by się zmieścił :o :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
belgunia napisał(a):

Ponadto przewidziana jest nagroda specjalna – wybór najpiękniejszej „detki” zawodów

Szkoda, ze w Bialymstoku nie bylo takiej nagrody...obawiam sie, ze mialabym szanse.... :roll:

Robull napisał(a):
PATI, "Twoja" detka była faktycznie przezabawna Nie dlatego, że suka Ci uciekła (agility zna takie przypadki ), ale jak ona się zmieściła w tej szparze??? Tam jamnik ledwo by się zmieścił

Trochę jestem zazdrosna :-? , to przecież ja opatentowałam tę metodę opuszczenia toru. A Kenia... chyba mnie podsłuchiwała :wink: .
Przyznam się, że podejrzewałam moją Monieczkę o podjęcie takiej próby (oszczędziła mi tego na szczęście), ale Pati mnie uspokoiła - "co ty mówisz, żadnemu psu to nie przyjdzie do głowy"! :D

Posted

CHI napisał(a):
Orzesz KUSICIE!!!!...a czy byłby przewidziany konkurs (obniżone na maxa) tyczki dla weteranów powyżej 9 roku startujących po raz pierwszy?? i ew. zgoda na smakołyk w ręku :wink:
CHI + (ostatnio skacząca) Bull-Box-Banda...

Można w klasie debiutów mieć wszystko, to znaczy można mieć smakołyk, ulubionego misia:) lub dowolny motywator w ręku, możesz się sama przebrać za parówkę:) Tyczki będą obniżone na maxa:)
Torek dla debiutów będzie krótki i prościutki, a w zerówkach będzie już nieco trudniej i dłuższy będzie tor.

Dorota

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
A czy w zerówkach również można sie przebrać za parówke? :wink:

Jeśli nie masz nic innego, to dlaczego nie:)?
:P :P :P
Ale o to lepiej Elę Urbańską zapytać, czy pozwoli na taki strój:)?
Bo to ona będzie sedziowała zerówki:)

Dorota

Posted

A czy w zerówkach również mozna sie przebrać za parówke?

Z ust mi wyjelas, wlasnie sie zastanawiac zaczelam czy suki dodatkowo w debiuty nie wsadzic z tego powodu... ! 8) 8) 8)

Posted

belgunia napisał(a):
Można w klasie debiutów mieć wszystko, to znaczy można mieć smakołyk, ulubionego misia:) lub dowolny motywator w ręku, możesz się sama przebrać za parówkę Tyczki będą obniżone na maxa:)
Torek dla debiutów będzie krótki i prościutki

No to się trochę uspokoiłam i zaraz nas zgłaszam, bo zaczęłam się już zastanawiać czy my się już nadajemy na jakiekolwiek zawody :oops: , ale na jakiś debiut, to może już nieśmiało... :silly:

Posted

belgunia napisał(a):
możesz się sama przebrać za parówkę
:cunao: :lol:
bomysł bomba!!!
Jak dam radę, bo koniec września szykuje mi się abstrakcyjny (z rzeczy ważniejszych remoncik autka, przeprowadzka do nowego mieszkania :evilbat: ) to się piszę... w końcu to "tylko" 400 km w jedną stronę...
Kiedy jest OSTATECZNY termin zgłoszeń?
Pozdrawiam
CHI &Bull-Box-Banda

Posted

Witam
Bardzo nęcąca propozycja :lol: ale nie dla nas :roll: my za zieloni no i ten transport, ale myśle Magda żeby do Was do Bydgoszczy wskoczyć na dwie godzinki i poćwiczyć :roll: jeszcze dam znać telefonicznie..