belgunia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 W imieniu Sekcji Agility ZKwP Oddziałów Płock i Bydgoszcz serdecznie zapraszamy na OTWARTE ZAWODY AGILITY O TABLICZKĘ CZEKOLADY Termin zawodów: 1 października, początek godz. 10.00 Miejsce: Włocławek, ul. Ziębia 5a Kategorie wzrostu: według regulaminu FCI z wyjątkiem klasy debiutów i A0 (obniżone tyczki) - DEBIUTY (agility + jumping) – dla psów po raz pierwszy startujących w zawodach również dla młodych psów powyżej 7 miesięcy. - A0 (agility + jumping) – dla psów początkujących oraz dla debiutujących, którzy ukończyli klasę debiutów (co najmniej 1 bieg). - A Open (agility + jumping) – dla zaawansowanych. Sędziowie zawodów: - debiuty – Dorota Znajkiewicz - A0, sztafeta drużynowa (jumping) – Ela Urbańska - A Open – Marta Jankowska Nagrody będą przyznawane za łączną klasyfikację w konkurencjach agility + jumping (Debiuty, A0, A Open) dla każdej z kategorii wzrostu. Ponadto przewidziana jest nagroda specjalna – wybór najpiękniejszej „detki” zawodów – (wybór poprzez głosowanie tajne) Zgłoszenia: agility@interia.pl, magda@datum.pl Startowe: 10 PLN – opłaty na miejscu Termin zgłoszeń: jak najszybciej!!!! Quote
Ajrisz Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Zglosilismy juz dwie sztuki + dwa psy. Zatem sie pojawimy. 8) Quote
sic! Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hmmmm ta czekolada wydaje się być baaaaaaaaardzoooo kusząca :D Quote
Ajrisz Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hmmmm ta czekolada wydaje się być baaaaaaaaardzoooo kusząca ...owszem, o ile bedzie z orzechami! Quote
CHI Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Orzesz KUSICIE!!!! Jak znajdę sponsora to się piszę (+1 2,3 piesy)- bo dla mnie to daleko :cry: a czy byłby przewidziany konkurs (obniżone na maxa) tyczki dla weteranów powyżej 9 roku startujących po raz pierwszy?? i ew. zgoda na smakołyk w ręku :wink: Pozdrawiam CHI + (ostatnio skacząca) Bull-Box-Banda... Quote
PATIszon Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 belgunia napisał(a): Ponadto przewidziana jest nagroda specjalna – wybór najpiękniejszej „detki” zawodów Szkoda, ze w Bialymstoku nie bylo takiej nagrody...obawiam sie, ze mialabym szanse.... :roll: Quote
Robull Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PATI, "Twoja" detka była faktycznie przezabawna :lol: Nie dlatego, że suka Ci uciekła (agility zna takie przypadki ;) ), ale jak ona się zmieściła w tej szparze??? Tam jamnik ledwo by się zmieścił :o :lol: Quote
I-w-o-n-a Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Właśnie sie zgłosiłam na zawody :) Nasze pierwsze prawdziwe zawody..... ech..... i nie umiemy palisady :lol: Quote
Mokka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 PATIszon napisał(a):belgunia napisał(a): Ponadto przewidziana jest nagroda specjalna – wybór najpiękniejszej „detki” zawodów Szkoda, ze w Bialymstoku nie bylo takiej nagrody...obawiam sie, ze mialabym szanse.... :roll: Robull napisał(a):PATI, "Twoja" detka była faktycznie przezabawna Nie dlatego, że suka Ci uciekła (agility zna takie przypadki ), ale jak ona się zmieściła w tej szparze??? Tam jamnik ledwo by się zmieścił Trochę jestem zazdrosna :-? , to przecież ja opatentowałam tę metodę opuszczenia toru. A Kenia... chyba mnie podsłuchiwała :wink: . Przyznam się, że podejrzewałam moją Monieczkę o podjęcie takiej próby (oszczędziła mi tego na szczęście), ale Pati mnie uspokoiła - "co ty mówisz, żadnemu psu to nie przyjdzie do głowy"! :D Quote
Ania i Salma Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 A tak z ciekawości - jedzie ktoś z Wrocławia :wink: ? Kurczę, zgłosiłabym Salcię, ale to tak daleko :-? Poza tym w tym dniu mam dzień wstepny dla studentów I roku na AR :evil: Quote
PATIszon Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Robull napisał(a): ale jak ona się zmieściła w tej szparze??? Tam jamnik ledwo by się zmieścił :o :lol: No i sie zmiescil..... 8) Wszak wszyscy wiedza, ze Kenia to jamnik.... Quote
PATIszon Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Siem zglosilam. Kurcze tylko rodzice nie chca mi Kobry przywiezc!!! :roll: Quote
Robull Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Kobry??? Takiej co sssssssssssssyczy? :o Quote
Ajrisz Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Kobry??? Takiej co sssssssssssssyczy? To juz do takich sposobow brutalnych sie konkurencja ucieka?! Normalnie zastraszanie! Skandal! :o Quote
belgunia Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 CHI napisał(a):Orzesz KUSICIE!!!!...a czy byłby przewidziany konkurs (obniżone na maxa) tyczki dla weteranów powyżej 9 roku startujących po raz pierwszy?? i ew. zgoda na smakołyk w ręku :wink: CHI + (ostatnio skacząca) Bull-Box-Banda... Można w klasie debiutów mieć wszystko, to znaczy można mieć smakołyk, ulubionego misia:) lub dowolny motywator w ręku, możesz się sama przebrać za parówkę:) Tyczki będą obniżone na maxa:) Torek dla debiutów będzie krótki i prościutki, a w zerówkach będzie już nieco trudniej i dłuższy będzie tor. Dorota Quote
I-w-o-n-a Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 A czy w zerówkach również mozna sie przebrać za parówke? :wink: Quote
belgunia Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 I-w-o-n-a napisał(a):A czy w zerówkach również można sie przebrać za parówke? :wink: Jeśli nie masz nic innego, to dlaczego nie:)? :P :P :P Ale o to lepiej Elę Urbańską zapytać, czy pozwoli na taki strój:)? Bo to ona będzie sedziowała zerówki:) Dorota Quote
Davie Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Dorotka, a może coś tak dla weteranów, co? :roll: :D Quote
Ajrisz Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 A czy w zerówkach również mozna sie przebrać za parówke? Z ust mi wyjelas, wlasnie sie zastanawiac zaczelam czy suki dodatkowo w debiuty nie wsadzic z tego powodu... ! 8) 8) 8) Quote
belgunia Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Davie napisał(a):Dorotka, a może coś tak dla weteranów, co? :roll: :D No :) jeśli weterani wpadną do nas, to pewnie coś dla weteranów też będzie:) Dorota Quote
AniaP Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 belgunia napisał(a): Można w klasie debiutów mieć wszystko, to znaczy można mieć smakołyk, ulubionego misia:) lub dowolny motywator w ręku, możesz się sama przebrać za parówkę Tyczki będą obniżone na maxa:) Torek dla debiutów będzie krótki i prościutki No to się trochę uspokoiłam i zaraz nas zgłaszam, bo zaczęłam się już zastanawiać czy my się już nadajemy na jakiekolwiek zawody :oops: , ale na jakiś debiut, to może już nieśmiało... :silly: Quote
Magda i Saga Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Brawo Aniu :P Mam nadzieję, żew wszyscy seminarzyści zjawią się w komplecie Quote
I-w-o-n-a Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 No to fajnie się zapowiada :) Już się nie moge doczekać naszej pierwszej dyskwalifikacji :lol: Quote
CHI Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 belgunia napisał(a): możesz się sama przebrać za parówkę :cunao: :lol: bomysł bomba!!! Jak dam radę, bo koniec września szykuje mi się abstrakcyjny (z rzeczy ważniejszych remoncik autka, przeprowadzka do nowego mieszkania :evilbat: ) to się piszę... w końcu to "tylko" 400 km w jedną stronę... Kiedy jest OSTATECZNY termin zgłoszeń? Pozdrawiam CHI &Bull-Box-Banda Quote
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Witam Bardzo nęcąca propozycja :lol: ale nie dla nas :roll: my za zieloni no i ten transport, ale myśle Magda żeby do Was do Bydgoszczy wskoczyć na dwie godzinki i poćwiczyć :roll: jeszcze dam znać telefonicznie.. Quote
Recommended Posts