Jedi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 W ostatnią sobotę odbyła się klubowa wystawa bulli na Węgrzech. Sędziowali Państo Kilpatrick zgłoszonych było 63 standardy i 9 mini. Ex se natus Soprano Jedi wygrał BOB a Dragulec Sajko Zw. Klubu. A Kilpatrick mówił, że wygląda jak Ghabar Flagship. Hura hura hura ghabary Jedi ma :lol: Quote
Leon.T Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 NO TO WIELKIE GRATULACJE DLA NASZEJ BULL REPREZENTACJI!!! :terazpol: :laola: :terazpol: Quote
Jedi Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 No Leonie T. chybe się kiedyś musimy upić. Na ciebie mogę liczyć. :lol: Quote
fair Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dodam, że BOB miniatur wygrała SERA DE BULLOCK! Wzięliśmy wszystko, a Węgrzy nie byli zachwyceni! Quote
wfh85 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dołączam się do gratulacji :D :drinking: Quote
Leon.T Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Jedi napisał(a):No Leonie T. chybe się kiedyś musimy upić. Na ciebie mogę liczyć. :lol: Wziąłem sobie to do serca! 8) Quote
coco Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Eee :) !!! Radom również przyłącza się do gratulacji :) !!! Szczerze gratuluję :D !!! :drinking: :drinking: :drinking: dla zwycięzców :D !!! :laola: :ylsuper: :BIG: :thumbs: :klacz: :tort: :klacz: :thumbs: :BIG: :ylsuper: :laola: Quote
coco Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 A fotki będą ?! My chcemy fotki :D , bo możemy nie uwierzyć :evilbat: !!! Quote
AMFI Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: GRATULKI, GRATULKI A dla naszej Sajko szczególne!!! Quote
Sajko Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Dziękujemy dziękujemy :D fotki jakieś będą, ale niewiele, bo byłyśmy tak zmęczone, że nie wiedziałyśmy jak się nazywamy (cała noc jazdy :-? ). A szczególne gratulacje dla Fair, która dzielnie sama z chłopakami wracała do Polski :P (ja od razu z Budapesztu w delegację :( ). I tylko jeszcze dodam że na CACIBówce też w sobotę Drago wziął CACIB i BOB :D 8) Quote
arnika Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 gratulaowałam już na bullowym, ale co tam, jest za co, więc jeszcze raz GRATULACJE! :drinking: (tu się przynajmniej napić można :lol: ) Quote
Recommended Posts