marmara_19 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 hallo hallo!!dzisiaj nas nie bedzie na lotnisku.. moj cekin musi sil nabrac.. !!atenska takze..... przez weekend mialy naprawde wielki wycisk:)) takw iec dzien przerwy.. ale ejsli jutro padac nie bedzie to bedziemy ok 17:)) Quote
Ifat Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Temat chyba już umarł, ale mimo wszystko nadal mam nadzieję, że znajdzie się choć jedna osoba, która chciałaby coś robić ze swoim psem w towarzystwie mojej osoby i mojej suczki :) Quote
puli Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Przyjedź do Krakowa,to się wspólnie wytarzamy na Błoniach w zdechłym krecie:eviltong: Quote
serwis@double.pl Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ifat napisał(a):Temat chyba już umarł, ale mimo wszystko nadal mam nadzieję, że znajdzie się choć jedna osoba, która chciałaby coś robić ze swoim psem w towarzystwie mojej osoby i mojej suczki :) cześć ja chyba byłabym chętna. mam owczarka niemieckiego 4 letniego i chętnie się spotkam. mam wolne poniedziałki wtorki czwartki i piątki po południu ok 17.30 moge gdzieś przyjechać . sobota i niedziela po południu też wchodzi w gre. napisz tylko gdzie i kiedy to może się uda. nie bardzo znam Bytom ale sobie poradze. Quote
serwis@double.pl Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 cześć ja chyba byłabym chętna. mam owczarka niemieckiego 4 letniego i chętnie się spotkam. mam wolne poniedziałki wtorki czwartki i piątki po południu ok 17.30 moge gdzieś przyjechać . sobota i niedziela po południu też wchodzi w gre. napisz tylko gdzie i kiedy to może się uda. nie bardzo znam Bytom ale sobie poradze. Quote
marmara_19 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 a mzoe ktos z gliwic lub sosnicy chetny na cwiczonka?? mam nadzieje, ze Bogusia mnie nie zbaije;p;p ale mamy zamiar pocwiczyc w czwartek w sosnicy:)) Quote
Ifat Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Ok, temat już nieaktualny. PS Ale gdyby ktoś był chętny na tropienie, to jestem jak najbardziej za. Quote
Recommended Posts