Milkat Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 carragan nam tez bylo miło:multi: Twoje maleństwo jest urocze i przytulaste bardzo, a po naszym spacerze moja psica śpi i śpi....pewnie śni jej się duuży, znajomy wilczarz, bo w końcu pierwszy raz w życiu takiego okaza widziała;) Dzięki za wspólny spacerek. Quote
marmara_19 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 qrcze no!!widze , ze sie spoznilam z czytaniem tematu!!akurat w ten weekend nie chcialo mi sie sic na lotnisko.. a szkoda:(((( jak macie jakies propozycje to ja sie psize z moimi psiurami!!chociaz mam akwalek do lotniska ale dla nas spacer na lotnisko to pestka:P wiec jesli jets ktos chetny w tyg lub w weekend sie spotkac z mlodym gloopiutkim ONkiem i mala kundelka to sie ucieszymy:)))) Quote
Milkat Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 marmara 19 ja zapraszam na lotnisko. Chętnie pospacerujemy wspólnie, a nasze pieski się poznają. Moja Tajga jest przyjazna i baaardzo chętna na wszelkie zabawy. Pozdrawiamy.:fadein: Quote
marmara_19 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 oo super , zew sie ktos wreszcie odezwal;).. ja dzisaj bylam ale tylko na chwilke... bylam u znajomej i auto sprawdzic bo stalo 2m miesiace na dworze bo popsiute bylo ale kuzynwek 5 minut polezal pod nim i autko jak nowe:D:D hehehe moze na gg kontakt kiedy i o ktorej?? moje gg 3689646:))) pozdrawiam:))) Quote
Cimi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Czy jest ktoś chętny na spotkanie z psami, ale żeby sprawą na pierwszym miejscu było ćwiczenie posłuszeństwa ? Quote
marmara_19 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 jasne!!jutro o 12 na lotnisku przy stacji benzynowej Quote
Milkat Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Napisałam marmarze 19 że planuję wyjazd z piesiem, ale gdyby to nie wyszło to chętnie dołączę do was i poćwiczymy ( tylko że coś znowu straszą mrozem :eek2: ) Quote
Cimi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hmm, mnie i tak jutro nie będzie, bo idę ćwiczyć z psem co innego. Ja mogę kiedy indziej ;) Quote
tunio Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Zdjecia ze spotkania z Milkat,choc przyznaje ze "troche"to trwalo :oops: Quote
Milkat Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Carragan hihihi...jak zabawnie wygladaja nasze psiuty razem. Na zdjęciach jeszcze bardziej to widać! Drugie na którym Twoje malenstwo zapoznaje się z moim maleństwem pokazuje skalę tej różnicy wybitnie!;) Świetne jest też piąte, gdy tak patrzą oboje w dal....a siódme to mi sie najbardziej podoba...hihihi te ogonki biegnące:evil_lol: Dziękuję w imieniu swoim i Tajgi za uwiecznienie tych chwil....;) Quote
Ifat Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Fajne zdjęcia. Ale mały się wydaje labrador w towarzystwie takiego psiaczka. Widzę, że teren bardzo fajny. Quote
marmara_19 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 halo halo!moze ktos przyjdzie w niedziele na lotnisko??o godz 14 bedzie spotkanko i jak najwiecej roznych piesiow mile widziane!!! Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 hmm a gdzie jest lotnisko w gliwicach ? :roll: bo ja chetnie bym kiedys na taki spacerek przyjechala ;) ale nie wiem jak :D Quote
marmara_19 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 hmmm no lotnisko jest... i kazdy gliwiczanin wie gdzie;p ale ja nie umiem tlumaczyc co i jak.. dzisiaj np w bytomiu bylo spotkanko.. ja sie nie wybralam:P Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda, hmm.. napewno musisz minąć centrum Gliwic i ze Os. Sikornik i Trynkiem. Najlepiej w centrum koło dworca PKP na Pl. Piastów wsiąść w autobus jadący na lotnisko lub w okolice lotniska. Milkat, czy Twoja labradorka ma kolcztkę? Quote
marmara_19 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cimi napisał(a):Magda, hmm.. napewno musisz minąć centrum Gliwic i ze Os. Sikornik i Trynkiem. Najlepiej w centrum koło dworca PKP na Pl. Piastów wsiąść w autobus jadący na lotnisko lub w okolice lotniska. Milkat, czy Twoja labradorka ma kolcztkę? heh a Ty co?przeciwniczka kolczatek ejstes?:razz: moje spy tez maja kolczatki.. i czasami w nich chodza... :lol: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nie, nie przeciwniczka. Ale pies podczas zabawy nie powinien nosić kolczzatki. Nie używam kolcztaki, aczkolwiek przymierzałam i powiedziałam sobie, że jeżeli moje spoosoby nauki nie zaowocują jak chce to założę, ale nie ma takiej potrzeby, bo pies fajnie pracuje na zwykłej parcianej. Ale przyglądając się bliżej zdjęciu do ma źle założoną kolcztatkę. No ale to nie temat o kolacztkach, tylko o wspólnym ćwiczeniu. Quote
marmara_19 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ello!!!w niedziele na lotnisku spacerek o godz 12!zapraszam!!! Quote
Milkat Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 marmara 19, ja może jutro będę. Przy stacji? Myślę, że się rozpoznamy, będę sie rozglądać za wami.Pozdrawiam. Quote
marmara_19 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 heh ja dopiero teraz tutaj weszłam:) miło było poznać:)))) i zapraszamy ponownie;) Quote
marmara_19 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 halo halo!!chce wszystkim zakomunikowac , ze praktycznie codziennie ok 17 jestesmy na ltonisku.. zcasem mniejsza a czasem wieksza grupa osob z psami.. wchodizmy od strony dzierzonia.. chetnych zapraszamy:D:D Quote
Ifat Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Mam pytanie - czy ktoś zna jakieś fajne tereny w okolicy Bytomia? Takie, gdzie można wybiegać psa i nie ma gór śmieci, a obok ulicy?:Help_2: Robi się ciepło, niedługo w parku pojawi się SM; poza tym w parku robi się "ciasno" - pełno ludzi i psów (ciekawe co większość z nich robiła przez całą zimę). Quote
Godelaine Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Marmara... No to ja już się zapowiadam na przyszły tydzień. Tylko nie wiem jeszcze czy dam radę w poniedziałek czy we wtorek :) Quote
marmara_19 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 oo to super:))) tylko, ze jak jest wiecej peisow to one sobie po prostu biegaja.. np dzisaj spedzilismy z 8 godz na spacerq.. 2 razy bylismy na lotnisku;p a lazimy bo ja jestem leniwa zeby auto z garazu wyprowadzic;) i za 2 razem tj spacerkiem pieski sobie pocwiczyly troszke posluszenstwo.... moj cekin jest dobrym rozpraszaczem;) zapraszamy jak tlyko nie ebdzie padac w okolicach 17 w tyg a w weekendy cos ok 14:) Quote
Recommended Posts