Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ktos dawal to swemu pieskowi>? Ja musze to kupic ale jest dosc drogie, koszt u mojego weta to ok 63 zl za 2 kg. moze ktos wie, gdzie to kupic taniej? w sklepach internetowych tego nie widac.....

Posted

proponuje zajrzec na allegro, tam sprzedaje duzo osob. Nie zawsze wystawiaja dany produkt, ale mozna zagadac i napewno zalatwia karme duuuuzo taniej.

powodzenia :)

Posted

monis, ale jesli jest to karma weterynaryjna to na allegro jej nie bedzie. A wnioskuje ze taka wlasnie jest skoro temat znalazl sie tutaj a nie w zywieniu.

rena skad jestes? znam jedno miejsce gdzie sama kupowalam karme royala wet. - bylo tam troszke taniej niz u weta - ale sklep w Pruszkowie, czyli bardziej okolice wawy (przywozili worek 15 kg do wawy za darmo).

Niestety karmy royala sa drogie i z ta cena mysle ze jest podobnie :(

Posted

Mysmy stosowali karmy weterynaryjne - co prawda Royala hepatic, ale zlego slowa na te karmy nie dam powiedziec!!! To super jedzonko - mielismy klopoty z watroba, stad hepatic. Wyniki sie obnizyly, pies wygladal swietnie. Jednyna wada jest cena - wor 14 kliowy kosztowal cos 220 zlotych. Ale POLECAM !!! Z czystym sumieniem. To zawazylo, ze nasz "nowy " pies (niestety Staruszek dozyl 13 lat prawie i ...) jest na Royalu - Digest & Osteo ( ochrona ukladu pokarmowego i kostnego) I innych karm - nie chce! Polecam!!!!!!!!!!!

Posted
w sklepach internetowych tego nie widac.....

W sklepach internetowych występuje, jest tańszy, ale i tak różnica w cenie jest gubiona przy kosztach przesyłki, więc wychodzi na to samo

• 8 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hej!!
Zaryzykowałam i się opłaciło !!
Mogę z czystym sercem polecić tą karmę mój pies miał strasznie zasadowy odczyn moczu ph 8,5 i piasek w pęcherzu już po 8 dniach stosowania: ph 6,0 i zero piasku poprostu bomba !!!!
:D :D :D :D :D

• 1 year later...