rena777 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 czy ktos dawal to swemu pieskowi>? Ja musze to kupic ale jest dosc drogie, koszt u mojego weta to ok 63 zl za 2 kg. moze ktos wie, gdzie to kupic taniej? w sklepach internetowych tego nie widac..... Quote
Monis_t Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 proponuje zajrzec na allegro, tam sprzedaje duzo osob. Nie zawsze wystawiaja dany produkt, ale mozna zagadac i napewno zalatwia karme duuuuzo taniej. powodzenia :) Quote
Agnes Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 monis, ale jesli jest to karma weterynaryjna to na allegro jej nie bedzie. A wnioskuje ze taka wlasnie jest skoro temat znalazl sie tutaj a nie w zywieniu. rena skad jestes? znam jedno miejsce gdzie sama kupowalam karme royala wet. - bylo tam troszke taniej niz u weta - ale sklep w Pruszkowie, czyli bardziej okolice wawy (przywozili worek 15 kg do wawy za darmo). Niestety karmy royala sa drogie i z ta cena mysle ze jest podobnie :( Quote
sota36 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Mysmy stosowali karmy weterynaryjne - co prawda Royala hepatic, ale zlego slowa na te karmy nie dam powiedziec!!! To super jedzonko - mielismy klopoty z watroba, stad hepatic. Wyniki sie obnizyly, pies wygladal swietnie. Jednyna wada jest cena - wor 14 kliowy kosztowal cos 220 zlotych. Ale POLECAM !!! Z czystym sumieniem. To zawazylo, ze nasz "nowy " pies (niestety Staruszek dozyl 13 lat prawie i ...) jest na Royalu - Digest & Osteo ( ochrona ukladu pokarmowego i kostnego) I innych karm - nie chce! Polecam!!!!!!!!!!! Quote
Cortina Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 to jest karma weterynaryjna, nie wiem czy ja bedzie mozna dostac gdzies taniej :cry: Pozdr Monika Quote
tanita Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 w sklepach internetowych tego nie widac..... W sklepach internetowych występuje, jest tańszy, ale i tak różnica w cenie jest gubiona przy kosztach przesyłki, więc wychodzi na to samo Quote
Angelka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Chcialabym się dowiedzieć czy ktoś z was stosował tą karmę u swojego psa i czy jest ona naprawdę skuteczna? Z góry dziekuje :D Quote
Patka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jesli to coś pomoże - ja stosuję RC urinary dla kotów i jest naprawdę skuteczna :D Quote
seikatsu Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ja tez u kota - skończyły się problemy - na krótką tylko moge ją odstawiać- tania nie jest, ale całkowiecie zapobiega konieczności leczenia. Quote
Angelka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dziekuje wam bardzo i proszę jeszcze o opinie , własnie mnie ta cena przeraża i chcę wiedzieć czy warto w to inwestować i narazie widzę , że tak :D Quote
coztego Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 JA co prawda nei stosowałam Urinary, tylko inną karmę weterynaryjną RC i była świetna. Quote
Angelka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Hej!! Zaryzykowałam i się opłaciło !! Mogę z czystym sercem polecić tą karmę mój pies miał strasznie zasadowy odczyn moczu ph 8,5 i piasek w pęcherzu już po 8 dniach stosowania: ph 6,0 i zero piasku poprostu bomba !!!! :D :D :D :D :D Quote
Patka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Bardzo sie cieszę czyli, że psia jest równie dobra jak kocia :D super :D Quote
tessa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ja tez stosuje ja u kota, i od czasu kiedy ja je, zadne problemy nie wrocily :) Quote
Recommended Posts