stafiks Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Moze to i głupie pytanie ale zaryzykuje i je zadam?? Moja 11 miesieczna stafficzka jak na tą rase wydaje mi sie że ma mały łebek(moze to tylko moje wyobrazenie).Kiedy staffiki osiagaja całkowity rozmiar głowy i do ilu rosną itp. Quote
Dag Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Lebek moze rosnac do 3go roku zycia, oczka sie oddalaja, a ten przedzialek na czerepie poglebia... Twoja mala ma jeszcze duzo czasu na wyksztalcenie kwadratowej mordki :lol: Napisz o niej cos wiecej i daj jakies fotki!!! Quote
_dingo_ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 To prawda z tą głową... W pewnym momencia pies zaczął mi się zmieniać tak że trudno było go poznać :D Dowód rzeczowy - Feliks - po lewej w wieku 10 tygodni, po prawej - około 16 miesięcy... 8) Quote
AMFI Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Popieram Dingo, pamiętacie takiego oto wypłocha: to moja Bunia, która teraz wygląda tak: "masywana, niepozbawiona elegancji z pasującą do całości głową" "mocna, o ładnej głowie" "mocna głowa o typowym wyrazie" "trochę samcza głowa" "mocna, elegancka z wzorcowa głową" "bardzo ładna głowa" itd, itp (opinie sędziów) PS na ostatnim zdjęciu upaprana piachem... :oops: nie żeby poranne mdłości :oops: Quote
Recommended Posts