Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kayahh']i przyszedl czas na 2 kolejne fotki fatra z jego wyprawy
1.

2.

Piękne, boskie stworzenie :loveu:

Weimary mają coś takiego w sobie, że lunatycznie zwracam się w ich stronę i nie mogę oderwać wzroku :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='*luthien*']ale jesteście :evil_lol: na forum dawać:evil_lol:
a u nas nowe fotki:oops:

no to ja się przyznam... :oops: no bo ja pytałam o obrożę Farta..
baaardzo bym chciala taka kupić dla Hugo i nigdzie nie widziałam...już raz taką mieliśmy się spsuła:razz:...
może ktoś gdzieś widział...w jakims sklepie internetowym....hm... juz sama nie wiem...
jak sie do czegoś czasem przypnę.....
eeech..

Posted

Ambra napisał(a):
czemu ja nie mam takiego farta:placz: żeby mieć takiego Farta:placz: ja która od zawsze marzę aby co rano patrzeć w te piękne jasne przenikliwe oczy i głaskać tą aksamitną srebrną sierść. Weimar to mój cel życiowy, mam nadzieję, że osiągalny.
Popodziwiam go sobie hehe.:loveu::loveu::loveu:
pozdrawiam!

Ambra a co stoi na przeszkodzie żeby srebrne cudo było z Tobą?

Posted

Ambra napisał(a):
czemu ja nie mam takiego farta:placz: żeby mieć takiego Farta:placz: ja która od zawsze marzę aby co rano patrzeć w te piękne jasne przenikliwe oczy i głaskać tą aksamitną srebrną sierść. Weimar to mój cel życiowy, mam nadzieję, że osiągalny.
Popodziwiam go sobie hehe.:loveu::loveu::loveu:
pozdrawiam!
no właśnie, tak jak powiedziała Prada, co stoi na przeszkodzie?

Posted

no więc to było tak, że powiedziałam mojemu męźciźnie, że zareczyny maja być oryginalne i tylko wtedy je przyjmę jak ten pierścionek bedzie kokardką przyczepiony do weimarskiej malutkiej suni! :diabloti: Ale, że razem zamieszkaliśmy i moje whippetki zostały u mamy, długo nie wytrzymałam bez psa i dzieki dogo przyprowadziłam na tymczas dobermankę!która juz bedzie na stałe, ale przez to weimarka musi poczekać bo po 1sze 8h dzieciak sam by był a po drugie na 50 m2 troche cięzko by nam się poruszało!:evil_lol:
ale jak tylko domek sobie kupimy to bedzie podstawowym wyposażeniem kanapowo - spacerowym:loveu: .... hm i może wreszcie ten chłop mi się oświadczy:roll:

więc ja dalej podziwiam Wasze pociechy:loveu:

Posted

Ambra napisał(a):
no więc to było tak, że powiedziałam mojemu męźciźnie, że zareczyny maja być oryginalne i tylko wtedy je przyjmę jak ten pierścionek bedzie kokardką przyczepiony do weimarskiej malutkiej suni! :diabloti: Ale, że razem zamieszkaliśmy i moje whippetki zostały u mamy, długo nie wytrzymałam bez psa i dzieki dogo przyprowadziłam na tymczas dobermankę!która juz bedzie na stałe, ale przez to weimarka musi poczekać bo po 1sze 8h dzieciak sam by był a po drugie na 50 m2 troche cięzko by nam się poruszało!:evil_lol:
ale jak tylko domek sobie kupimy to bedzie podstawowym wyposażeniem kanapowo - spacerowym:loveu: .... hm i może wreszcie ten chłop mi się oświadczy:roll:

więc ja dalej podziwiam Wasze pociechy:loveu:

no to trzymam kciuki!!! tylko za co bardziej? za oświadczyny czy weimara... :)
zważywszy na swoje doświadczenia po zaręczynach i ślubie trzymam za weimara ;)
Pozdrawiam...

Posted

-PRADA- napisał(a):
no to trzymam kciuki!!! tylko za co bardziej? za oświadczyny czy weimara... :)
zważywszy na swoje doświadczenia po zaręczynach i ślubie trzymam za weimara ;)
Pozdrawiam...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahaha dobre!!mnie tam się do ślubu nie spieszy! po 8 latach bycia razem bardziej mnie psiaczek uszczesliwi niż jakiś kawałek metalu na palcu:eviltong:

Posted

Ambra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahaha dobre!!mnie tam się do ślubu nie spieszy! po 8 latach bycia razem bardziej mnie psiaczek uszczesliwi niż jakiś kawałek metalu na palcu:eviltong:

I to jest rozsądne podejście ;)

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Białych myśli
lekkich jak puch,
niech Anioł
przywieje z nieba,
otworzy skrzydłem
nadziei,
i niech kolędę zaśpiewa,