Kayahh Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Postanowilam zreaktywowac Farciarską galerię. Cieszycie się???? więc na początek jena zimowa: jutro doloze wiecej:) Quote
bigos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Śliczny wyżełek:loveu::loveu::loveu: Zapraszam do galerii Bigoska -czekoladowego wyżełka niemieckiego:loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Kayahh']Postanowilam zreaktywowac Farciarską galerię. Cieszycie się???? więc na początek jena zimowa: jutro doloze wiecej:) Farcik wróciłeś :multi: :multi: :multi: Czekam na więcej :multi: :multi: :multi: Quote
Kayahh Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 I proszę bardzo, oto kolejne zdjęcia: 1. 2. Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Tak, tak, tak, chcemy wiecej i wiecej i wiecej :Cool!::angel::Cool!::loveu: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Kayahh']I proszę bardzo, oto kolejne zdjęcia: 1. 2. Łał jakie sliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Profesjonalne :klacz: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Kayahh']I proszę bardzo, oto kolejne zdjęcia: 1. 2. wow:razz: cudne foty :razz: Quote
sylrwia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Fart jest nieziemski z tymi minami. :lol: Odkrywam coraz wieciej wyżełków na dogomanii:loveu: Quote
bigos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 sylrwia napisał(a):Fart jest nieziemski z tymi minami. :lol: Odkrywam coraz wieciej wyżełków na dogomanii:loveu: I oby tak dalej!!!!!!Ja już mam "cynk", że niebawem będzie następna galeria wyżełka weimarskiego:loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nie tylko następna wyżełka weimarskiego ale takż ebędzie nowy węgier.:loveu: Quote
bigos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 sylrwia napisał(a):Nie tylko następna wyżełka weimarskiego ale takż ebędzie nowy węgier.:loveu: :laola::laola::laola: Quote
Teba Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A ja mam pytanko i odpowiedz proszę na pw- jakiej firmy masz aparat? jakie to model itp itd? jeśli to lustranka proszę mi również napisać jaki obiektyw :) z góry bardzo Ci dziękuję :loveu: Coraz bardziej mi się te wszystkie Wasze wyżły podobają :loveu: choć pamiętam, że wyżlica moich dziadków- weimarska- jak mnie raz pociągnęła- to mnie mama prawie nie poznała- ani łokci, ani kolan nie miałam :) tak to jest gówniarza z psem na spacer puścić- a ja nawet za furtkę nie wyszłam :evil_lol::angryy: Quote
Kayahh Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 no i dokladam jeszcze kilka fotek;) 1. 2. 3. Quote
Kayahh Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 cieszse sie ze sie podobaja:), widze ze stali bywalcy galerii nie zawodza nigdy;) Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wyżełki górą :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Kayahh Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 no a jak:cool1: a niech ktos tylko sprobuje powiedziec inaczej:mad: Quote
Teba Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kayahh napisał(a): a niech ktos tylko sprobuje powiedziec inaczej:mad: nie odważe się :evil_lol:;) śliczny jest :loveu: Quote
Ambra Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 czemu ja nie mam takiego farta:placz: żeby mieć takiego Farta:placz: ja która od zawsze marzę aby co rano patrzeć w te piękne jasne przenikliwe oczy i głaskać tą aksamitną srebrną sierść. Weimar to mój cel życiowy, mam nadzieję, że osiągalny. Popodziwiam go sobie hehe.:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam! Quote
gochgoch Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 hej gdzie kupiłaś Fartowi taką obrożę???!!!! nam się tak zniszczyła, a koniecznie chcemy drugą!!!!!!!!!!!!!!!!1 plis plis powiedz!!!! pozdrawiamy pięknego Farta i jego Panią!!!!! gosia i hugo Quote
Recommended Posts