Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dotat nikt nie wierzy ze on ma zaledwie 5,5 miesiaca :D
robi postrach na ulicy i kto sie bardziej boi to sie odsuwa :P
Ale tak czy inaczej to "bez biegania dzien stracony" - to chyba motto mojego psa;)
Klate sobie wyrzezbil bo odkad skonczyl 3 miesiace regularnie biega sobie po 2 czasem 3 godz. i oto widac efekty...
Z reszta Basco rowniez jest niczego sobie zbudowany :)

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
piękne fotki i przepiękny Farcik - weimary są tak fotogieniczne że niejedna fotomodelka mogłaby pozazdrościć 8)

oj, moglaby..... zwaszcza tej figurki;)
choc moj sasiad uparcie twierdzi ze Fart nie jest szczuply tylko zaniedbany, wyglodzony i wychudzony... ale coz takiego nie przegadasz

Posted

z tym postrachem na ulicy zgadzam sie w 100% - mojemu to zostalo do dzis :evilbat:
weimary nie sa psami wijacymi sie z radosci na widok obcych a do tego nie sa psami malymi i w okresie intensywnego wzrostu (czyli tak jak Farcik teraz) wygladaja na duze (dla niektorych na dorosle).
znajoma ma takiego 6 miesiecznego chlopca. na wysokosc jak suczka, ale cialko watle jak nie wiem :lol:
patrzac na niego widzi sie dluuuuuugi korpus i dluuuugie lapska

Posted

Kayahh napisał(a):
piękne fotki i przepiękny Farcik - weimary są tak fotogieniczne że niejedna fotomodelka mogłaby pozazdrościć 8)

choc moj sasiad uparcie twierdzi ze Fart nie jest szczuply tylko zaniedbany, wyglodzony i wychudzony... ale coz takiego nie przegadasz
8) to masz sąsiada znawcę 8) :lol: :lol: , ale wielu jest takich domorosłych kynologów :wink: :lol:

Posted

Kayahh napisał(a):

8) to masz sąsiada znawcę 8) :lol: :lol: , ale wielu jest takich domorosłych kynologów :wink: :lol:

no tak, kynologia jest szczegolnie mocna strona naszego ulicznego spoleczeniswa...
ale uwazam, ze najwiecej spotkac mozna "amstaffoznawcow", ktorzy zawsze powiedza nam prawde o tej rasie;)

Posted

an3czka napisał(a):
z tym postrachem na ulicy zgadzam sie w 100% - mojemu to zostalo do dzis :evilbat:
weimary nie sa psami wijacymi sie z radosci na widok obcych a do tego nie sa psami malymi i w okresie intensywnego wzrostu (czyli tak jak Farcik teraz) wygladaja na duze (dla niektorych na dorosle).
znajoma ma takiego 6 miesiecznego chlopca. na wysokosc jak suczka, ale cialko watle jak nie wiem :lol:
patrzac na niego widzi sie dluuuuuugi korpus i dluuuugie lapska

z tymi lapskami to Fart ma problem, zwlaszcza poruszajac sie po panelach w domu;) jeszcze nie umie nimi sie prawidlowo poslugiwac i rzeczywiscie wyglada dosyc smiesznie, wrecz karykaturalnie
ale musze powiedziec, ze Fart jest psem wijacym sie z radosci na widok obcych.... kazdego kogo spotyka na ulicy musi przywitac, tylko ze nie kazdy to lubi:/ i juz kilka razy zbieralam za niego opieprz...

Posted

Kayahh napisał(a):
Kayahh napisał(a):

no tak, kynologia jest szczegolnie mocna strona naszego ulicznego spoleczeniswa...
ale uwazam, ze najwiecej spotkac mozna "amstaffoznawcow", ktorzy zawsze powiedza nam prawde o tej rasie;)
o tu masz 100% rację .Mój rodowodowy ast jest mieszanką z labradorem i czort jeden wie z czym bo różne wersje słyszałam 8) :lol: :lol: :lol: a co do jego budowy i wyglądu , to też najwięcej do powiedzenia mają ,, znawcy rasy :evil: '' :wink:

Posted

a mnie pewien pan zapytal czy "to ten z tych labLadorow?"
nie wiem ile jest odmian labLadorow i czy sa takie psy bo slyszalam jedynie o labRadorach, ale moj weimar napewno nim nie jest:P

Guest bernulka
Posted

Twój Farciuszek jest śliczny :loveu: i do Labka ni podobny :evilbat: 8) A ja kiedys tez nie wiedziałam co to za śliczna rasa ;) I podziwiałam Na Wspólnowejgo Korka ;)

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
I podziwiałam Na Wspólnowejgo Korka ;)

heh, z tym sie czesto spotkac mozna, czesto sltsze teksty typu "patrz! korek z na wspolnej idze"

Guest bernulka
Posted

hihi :D Weimarki są cudowne ;) Mój wujek ma dwa weimarki, dwa wyżełki niemieckie szorstkowłose i jamnika szorstkowłosego Mietka :lol:

paździoszki

Posted

Lucy* napisał(a):
Ta minka to daje dużo do myślenia.... hahaha on jest cudowny... :iloveyou: :iloveyou:

no tak minek to on ma duzo w swoim reperuarze;) i to na kazda okazje <lol>