Kayahh Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A oto mój Weimar - Fart i jego talent do pozowania do zdjęć: Za niedługo więcej zdjęć :-))) Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 No proszę kolejny elegancki model na Dogo :wink: z niecierpliwością czekam na inne fotki :D Quote
Magda-Amir Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 prześliczny :angel: i dawaj wiecej fotek :D (i pomniejsz zdjęcia bo sa ciut za duże :wink: ) Quote
Marta_Ares Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Kolejny śliczny weimar na dogomani, piękny więcej fotek :D Quote
Pasavera Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Jaki śliczny :angel: :loveu: :angel: Więcej fotek :modla: :calus: prosto w nosek :P Quote
Patka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 co za przystojniak jak pozuje rasowy model :D Piękne foto prosimy więcej :D Quote
Evelina Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Weimary chyba tak maja, ze na zdjeciach nie chca zle wychodzic :lol: FART jest przesliczny :bigok: Quote
Kayahh Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 nie do konca tak jest... moj ma dopiero 4 miesiace wiec wierci sie i nie potrafi usiedziec w miejscu wiec trzeba naprawde sie napocic przy zrobieniu dobrego zdjecia, ale o tym wam opowiedziec moze artimagez, bo te fotki to jego dzielo. Quote
Hanna R. Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Evelina napisał(a):Weimary chyba tak maja, ze na zdjeciach nie chca zle wychodzic :lol: FART jest przesliczny :bigok: A wcale nieprawda :grab: Tylko PIĘKNE weimary wychodzą pieknie na zdjęciach. I my takie mamy. Brzydkie weimary wychodzą na zdjeciach brzydko :grab: Quote
Kayahh Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Evelina napisał(a):Weimary chyba tak maja, ze na zdjeciach nie chca zle wychodzic :lol: FART jest przesliczny :bigok: A wcale nieprawda :grab: Tylko PIĘKNE weimary wychodzą pieknie na zdjęciach. I my takie mamy. Brzydkie weimary wychodzą na zdjeciach brzydko :grab: I ja się zgadzam z Hanką :-) Quote
Kayahh Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 No więc pomyślmy... co tu jeszcze można dziś wykombinować Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Naprawdę wyśmieniete zdjęcia :D pięknego modela :D Quote
Kayahh Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 A może dziś uda mi się wyciągnąć rybę a nie kamień?! Quote
gośku. Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Fart jest przesliczny! Zdjecia tez niczego sobie ;) ja także mam cudna długoogoniastą weimarke. Jest równie piekna jak on :) Ma rodowód? Z jakiej hodowli? jak am w papierach? :angel: Buuuziaka mu prosze dac :D Quote
anetta Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 :eek2: jaki model :o jakie zdjecia :o REWELACJA :multi: I ogoniasty :D :angel: Quote
Evelina Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Kayahh napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Evelina napisał(a):Weimary chyba tak maja, ze na zdjeciach nie chca zle wychodzic :lol: FART jest przesliczny :bigok: A wcale nieprawda :grab: Tylko PIĘKNE weimary wychodzą pieknie na zdjęciach. I my takie mamy. Brzydkie weimary wychodzą na zdjeciach brzydko :grab: I ja się zgadzam z Hanką :-)No to ja mam pecha :oops: Nie spotkalam brzydkich weimarow :lol: Quote
Kayahh Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 .:::Gosia:::. napisał(a):Fart jest przesliczny! Zdjecia tez niczego sobie ;) ja także mam cudna długoogoniastą weimarke. Jest równie piekna jak on :) Ma rodowód? Z jakiej hodowli? jak am w papierach? :angel: Buuuziaka mu prosze dac :D Tak. Fart ma rodowód - pochodzi z Biebrzańskich Mokradeł. P.S Czy ty nie jesteś czasem sssgosiasss z ForumDogs? Quote
Kayahh Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Idziesz dalej, czy będziemy tu tak stać? Quote
Recommended Posts