Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyobraźcie sobie psa który stwierdził że za żadne skarby świata łapy nie poda. Mam 7 hasiorów i 6 z tego podaje łape i robi inne sztuczki ale jest pewna łajza zwana Lord Nikes który to jak na hasiora nawet piłke aportuje ale najwyraźniej twierdzi że czlowiek nie godzien by mu łape podawać :D Mimo iż próbowało go nauczyć kilka osób w tym 2 szkoleniowców on stwierdził że i tak nie poda. Podajcie jakieś przykłady świrowania i dziwnego zachowania sie waszych psiaków :D

Posted

a moja hasiorka jak wola sie ja na jedzenie do kuchni tzn. wolam kaja sprawdza o co chodzi i jak widzi ze chce jej dac jesc to ucieka i musze ja prosic aby jadla po czym sie odobraza i powoli zaczyna jesc wogole przy jedzeniu sa cale rytualy. musze ja rozbawic tzn. pokazuje granule i zabieram i tak chwile i dopiero ona postanawia ze bedzie jadla gorzej niz z dzieckiem :lol:

pozdrawiam

Posted

gdy wychodzimy z parku Brutus kładzie się na boku na trawie i ani drgnie można go tak ciągac i nic. Robi sie zbiegowisko - może chory, może sobie coś zrobił ale wystarczy zawrócic a on zrywa się i leci jak szalony.Również czesto się obraża robi ,,focha" i nawet nie spojrzy na nas. :Dog_run:

Posted

Jura ma skłonności samobójcze i samookaleczające... raz u znajomych próbowała wyskoczyć z okna z 3 piętra... siostra złapała ją w ostatniej chwili za tylne łapy :o jeszcze troche i byłoby za późno... :roll: ... Próbowała też odgryść sobie ten paznokieć z boku na przedniej łapie... widocznie jej przeszkadzał :evilbat: