Jump to content
Dogomania

Czeskie Budziejowice - 08-09.10.2005

Recommended Posts

Posted

Ula powodzenia;] Rok temu my wrocilismy z tamtad z Bobem;] Wystawa jak na czeskie jakos mało mi sie podobała.. nie dojrze ze zimno to jeszcze padało z hali do hali wozilam psy samochodami. a Niektore rasy sa na dworze.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dla nas tez Ceske Bud. byly byly sczzesliwe - Trufla CAC CACIB BOB - zakonczony Ml.Ch.CZ i 3ci CACIB do intera w przeciagu 2 tygodni 8)

Ja niestety musialam szybko wracac do domu ( bylam pociagiem ) wiec nie zostalam na finaly i nawet nie mialam za bardzo jak porozgladac sie za rodakami :( Mam jednak nadzieje ze dogomaniacy jak zwykle zaszaleli :D

Ogolnie wystawa dobrze zorganizowana - my mielismy ring na dworzu, ale pogoda byla super. Duzo nagrod, organizacja sprawna, mnostwo stoisk - jak dla mnie wrazenia bardzo pozytywne.

Posted

My dopiero teraz wrocilismy.
Taresik V1, CAC (rozpoczety championat Czech) i Res. CACIB - Taresik mial wielkie szanse na wygrana, ale niestety nie chcial sie pokazywac, nie chcial biegac :(
mimo wszystko mysle ze jest to wielki sukces dla Taresa tym bardziej, ze sedzia p. Kaspar przekosil stawke WSS totalnie . Na 10 WSS tylko 5 bylo doskonalych (w tym jeden bez tytulow), 4 bdb i 1 db, a pomimo ze Tares nie pokazal sie nawet w 50% dostal doskonala CAC i nawet res. CACIB :)

Posted

Asiaczek przesylam Ci obiecana stawke :)
PSY
mlodziezy
ARIEL Gandajika
ASHLY Gandajika
ATREY Ferangi
posrednia
AFAR z Mysence
BALU Krumlos
championow
ARGO Owando
GREASY GUI Ananty

SUKI
mlodziezy
FEDORA z Ticha bantu
posrednia
AIMEE Ferangi
BLUEBERRY Krumlos
ELA Wenet
otwarta
ABANDA od nahvizdske studanky
BIRTHANY z vanderlindu

Posted

Jagoodka napisał(a):
Taresik V1, CAC (rozpoczety championat Czech) i Res. CACIB - Taresik mial wielkie szanse na wygrana, ale niestety nie chcial sie pokazywac, nie chcial biegac :(
mimo wszystko mysle ze jest to wielki sukces dla Taresa tym bardziej, ze sedzia p. Kaspar przekosil stawke WSS totalnie . Na 10 WSS tylko 5 bylo doskonalych (w tym jeden bez tytulow), 4 bdb i 1 db, a pomimo ze Tares nie pokazal sie nawet w 50% dostal doskonala CAC i nawet res. CACIB :)

no to gratulacje! czy moge prosic o stawke siberian husky? Interesuje mnie to głównie dlatego bo w przyszłym roku jade z moim (powiększajacym sie) stadkiem na wystawy do Czech :) Poprosze stawkee :wink:
Z góry dziękuje

Posted

truflaistrucel napisał(a):
No dla nas tez Ceske Bud. byly byly sczzesliwe - Trufla CAC CACIB BOB - zakonczony Ml.Ch.CZ i 3ci CACIB do intera w przeciagu 2 tygodni 8)

Ja niestety musialam szybko wracac do domu ( bylam pociagiem ) wiec nie zostalam na finaly i nawet nie mialam za bardzo jak porozgladac sie za rodakami :( Mam jednak nadzieje ze dogomaniacy jak zwykle zaszaleli :D

Ogolnie wystawa dobrze zorganizowana - my mielismy ring na dworzu, ale pogoda byla super. Duzo nagrod, organizacja sprawna, mnostwo stoisk - jak dla mnie wrazenia bardzo pozytywne.

Truflaistrucel wieeeeeeelkie gratulacje :)

Posted

Savannah napisał(a):
Jagoodka napisał(a):

no to gratulacje! czy moge prosic o stawke siberian husky? Interesuje mnie to głównie dlatego bo w przyszłym roku jade z moim (powiększajacym sie) stadkiem na wystawy do Czech :) Poprosze stawkee :wink:
Z góry dziękuje

Savannah dziekujemy pieknie za gratulacje. siberiany zgloszone byly az uwaga uwaga.........................2 !!!!
pies w mlodziezy - TIM BLUE Akbara
suka w posredniej - BRITA Milacek Moniky

Posted

Jagoodka napisał(a):
Savannah napisał(a):
Jagoodka napisał(a):

Z góry dziękuje

Savannah dziekujemy pieknie za gratulacje. siberiany zgloszone byly az uwaga uwaga.........................2 !!!!
pies w mlodziezy - TIM BLUE Akbara
suka w posredniej - BRITA Milacek Moniky

o ........ (bez komentarza!)
A możesz jeszcze napisac po czym są te psy? :)
DZIĘKIII!

Posted

A my nie dotarłyśmy na wystawę z przyczyn zdrowotnych, a szkoda bo już wiem jaką miałam konkurencje - i można było powalczyć :(

Posted

kasia_frodo napisał(a):
noooo........... Kika a ja Cię tak szukałam bo chciałam osobiście pogratulować tego intera............. :(

Nie ma sprawy - myślę,że gdzieś w najbliższym czasie spotkamy się.

Za to ja gratuluję Wam wszystkim osiagnięć na czeskiej wystawie :D

Posted

ja chętnie służę stawkami, ale dopiero od piątku!
Mam starsznie zakrecony tydzien i ledwo znajduje czas na spanie :(
Więc jesli nikt Wam nei napisze stawek to ja chetnie sluze, ale jak juz napisalam - dopiero w piatek.

Posted

truflaistrucel napisał(a):
ja chętnie służę stawkami, ale dopiero od piątku!
Mam starsznie zakrecony tydzien i ledwo znajduje czas na spanie :(
Więc jesli nikt Wam nei napisze stawek to ja chetnie sluze, ale jak juz napisalam - dopiero w piatek.

OK :D Poczekamy więc cierpliwie do piątku :D :wink: Chyba ,że jakaś inna dobra duszyczka zlituje się wcześniej 8)

Posted

Wielkie gratulacje dla zaprzyjaźnionych!!!! Zaszalałyście!!!!Ja przymierzam się w przyszłym roku pojechac do Czech. Może wreszcie się zdecyduję. Zobaczymy. I z tego powodu, uprzejmie proszę o stawkę basenji + sędziego. Na pewno jakieś były.
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):

A możesz jeszcze napisac po czym są te psy? :)
DZIĘKIII!

Savannah pies jest po City Cowboy Beneton i Kiki Blue Akbara
a suka po Bill Volani Vysociny i Bonny blue Flake Siwash Legend

Posted

Atik napisał(a):
Czy mogę prosić o stawkę bokserów żółtych i pręgowanych ?

ZOLTY
PSY
mlodziezy
GORBAG HORA Osudu
IGOR Jisuko
otwarta
BARON z Dobrichova
YAN ANKA Czecho
YWO Hosana-Box
uzytkowa
CHRIS Dracinec
F'OSEPH ze Zeme Lva
championow
MULEN z Dybohurky

SUKI
mlodziezy
IDYLLE Jisuko
JULIA Jisuko
posrednia
APOLE Fortuna Viva
ASSET Hebe Box
HATTY Bretorri
otwarta
BESSI z Dobrichova
CAYENNE Six-Er
FIXE Jisuko
uzytkowa
QUENNY Czech Ja-Ka

PREGOWANY
PSY
posrednia
COLIN Angiebox

SUKI
mlodziezy
CHARLEY Canis Ludens
CHELSIE z Kampy
CHETIT z Kampy
OLIAR Malave Gem
posrednia
DANJA z Nemecanky
HILLARY Jisuko
otwarta
COCO CHANEL Kett Box
GYPSI od Stribrnaku

Posted

króliczek napisał(a):
Przyłaczę się do KIKowych gratulacji .GRATULUJĘ!!!!
Oczywiście w wolnej chwili proszę o napisanie stawki zmarszczaków :wink:
...i sędziego 8) :D

SHAR-PEI
PSY
mlodziezy
EDDIE MURPHY Quasar
posrednia
ALIVIO z Krasne Horky
IRO BLACK BOY Ruze Sumavy
otwarta
ALMANAHAJ Syrech Czoutai
ARTUS z Krasne Horky