flashka-g Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ula powodzenia;] Rok temu my wrocilismy z tamtad z Bobem;] Wystawa jak na czeskie jakos mało mi sie podobała.. nie dojrze ze zimno to jeszcze padało z hali do hali wozilam psy samochodami. a Niektore rasy sa na dworze. Quote
truflaistrucel Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 No dla nas tez Ceske Bud. byly byly sczzesliwe - Trufla CAC CACIB BOB - zakonczony Ml.Ch.CZ i 3ci CACIB do intera w przeciagu 2 tygodni 8) Ja niestety musialam szybko wracac do domu ( bylam pociagiem ) wiec nie zostalam na finaly i nawet nie mialam za bardzo jak porozgladac sie za rodakami :( Mam jednak nadzieje ze dogomaniacy jak zwykle zaszaleli :D Ogolnie wystawa dobrze zorganizowana - my mielismy ring na dworzu, ale pogoda byla super. Duzo nagrod, organizacja sprawna, mnostwo stoisk - jak dla mnie wrazenia bardzo pozytywne. Quote
Atik Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Czy mogę prosić o stawkę bokserów żółtych i pręgowanych ? Quote
Jagoodka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 My dopiero teraz wrocilismy. Taresik V1, CAC (rozpoczety championat Czech) i Res. CACIB - Taresik mial wielkie szanse na wygrana, ale niestety nie chcial sie pokazywac, nie chcial biegac :( mimo wszystko mysle ze jest to wielki sukces dla Taresa tym bardziej, ze sedzia p. Kaspar przekosil stawke WSS totalnie . Na 10 WSS tylko 5 bylo doskonalych (w tym jeden bez tytulow), 4 bdb i 1 db, a pomimo ze Tares nie pokazal sie nawet w 50% dostal doskonala CAC i nawet res. CACIB :) Quote
Jagoodka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Asiaczek przesylam Ci obiecana stawke :) PSY mlodziezy ARIEL Gandajika ASHLY Gandajika ATREY Ferangi posrednia AFAR z Mysence BALU Krumlos championow ARGO Owando GREASY GUI Ananty SUKI mlodziezy FEDORA z Ticha bantu posrednia AIMEE Ferangi BLUEBERRY Krumlos ELA Wenet otwarta ABANDA od nahvizdske studanky BIRTHANY z vanderlindu Quote
Savannah Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jagoodka napisał(a):My dopiero teraz wrocilismy. Taresik V1, CAC (rozpoczety championat Czech) i Res. CACIB - Taresik mial wielkie szanse na wygrana, ale niestety nie chcial sie pokazywac, nie chcial biegac :( mimo wszystko mysle ze jest to wielki sukces dla Taresa tym bardziej, ze sedzia p. Kaspar przekosil stawke WSS totalnie . Na 10 WSS tylko 5 bylo doskonalych (w tym jeden bez tytulow), 4 bdb i 1 db, a pomimo ze Tares nie pokazal sie nawet w 50% dostal doskonala CAC i nawet res. CACIB :) no to gratulacje! czy moge prosic o stawke siberian husky? Interesuje mnie to głównie dlatego bo w przyszłym roku jade z moim (powiększajacym sie) stadkiem na wystawy do Czech :) Poprosze stawkee :wink: Z góry dziękuje Quote
Jagoodka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 truflaistrucel napisał(a):No dla nas tez Ceske Bud. byly byly sczzesliwe - Trufla CAC CACIB BOB - zakonczony Ml.Ch.CZ i 3ci CACIB do intera w przeciagu 2 tygodni 8) Ja niestety musialam szybko wracac do domu ( bylam pociagiem ) wiec nie zostalam na finaly i nawet nie mialam za bardzo jak porozgladac sie za rodakami :( Mam jednak nadzieje ze dogomaniacy jak zwykle zaszaleli :D Ogolnie wystawa dobrze zorganizowana - my mielismy ring na dworzu, ale pogoda byla super. Duzo nagrod, organizacja sprawna, mnostwo stoisk - jak dla mnie wrazenia bardzo pozytywne. Truflaistrucel wieeeeeeelkie gratulacje :) Quote
Savannah Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 moge prosic dobra duszyczke o stawke :) ? Quote
Jagoodka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Savannah napisał(a):Jagoodka napisał(a):My dopiero teraz wrocilismy. Taresik V1, CAC (rozpoczety championat Czech) i Res. CACIB - Taresik mial wielkie szanse na wygrana, ale niestety nie chcial sie pokazywac, nie chcial biegac :( mimo wszystko mysle ze jest to wielki sukces dla Taresa tym bardziej, ze sedzia p. Kaspar przekosil stawke WSS totalnie . Na 10 WSS tylko 5 bylo doskonalych (w tym jeden bez tytulow), 4 bdb i 1 db, a pomimo ze Tares nie pokazal sie nawet w 50% dostal doskonala CAC i nawet res. CACIB :) no to gratulacje! czy moge prosic o stawke siberian husky? Interesuje mnie to głównie dlatego bo w przyszłym roku jade z moim (powiększajacym sie) stadkiem na wystawy do Czech :) Poprosze stawkee :wink: Z góry dziękuje Savannah dziekujemy pieknie za gratulacje. siberiany zgloszone byly az uwaga uwaga.........................2 !!!! pies w mlodziezy - TIM BLUE Akbara suka w posredniej - BRITA Milacek Moniky Quote
Savannah Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jagoodka napisał(a):Savannah napisał(a):Jagoodka napisał(a):My dopiero teraz wrocilismy. Taresik V1, CAC (rozpoczety championat Czech) i Res. CACIB - Taresik mial wielkie szanse na wygrana, ale niestety nie chcial sie pokazywac, nie chcial biegac :( mimo wszystko mysle ze jest to wielki sukces dla Taresa tym bardziej, ze sedzia p. Kaspar przekosil stawke WSS totalnie . Na 10 WSS tylko 5 bylo doskonalych (w tym jeden bez tytulow), 4 bdb i 1 db, a pomimo ze Tares nie pokazal sie nawet w 50% dostal doskonala CAC i nawet res. CACIB :) no to gratulacje! czy moge prosic o stawke siberian husky? Interesuje mnie to głównie dlatego bo w przyszłym roku jade z moim (powiększajacym sie) stadkiem na wystawy do Czech :) Poprosze stawkee :wink: Z góry dziękuje Savannah dziekujemy pieknie za gratulacje. siberiany zgloszone byly az uwaga uwaga.........................2 !!!! pies w mlodziezy - TIM BLUE Akbara suka w posredniej - BRITA Milacek Moniky o ........ (bez komentarza!) A możesz jeszcze napisac po czym są te psy? :) DZIĘKIII! Quote
Jagoodka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Atik napisał(a):Czy mogę prosić o stawkę bokserów żółtych i pręgowanych ? Jutro wieczorkiem napisze, bo dzisiaj nie mam juz sily, a troche duzo tego jest :) Quote
Kika Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 A my nie dotarłyśmy na wystawę z przyczyn zdrowotnych, a szkoda bo już wiem jaką miałam konkurencje - i można było powalczyć :( Quote
kasia_frodo Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 noooo........... Kika a ja Cię tak szukałam bo chciałam osobiście pogratulować tego intera............. :( Quote
Kika Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 kasia_frodo napisał(a):noooo........... Kika a ja Cię tak szukałam bo chciałam osobiście pogratulować tego intera............. :( Nie ma sprawy - myślę,że gdzieś w najbliższym czasie spotkamy się. Za to ja gratuluję Wam wszystkim osiagnięć na czeskiej wystawie :D Quote
króliczek Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Przyłaczę się do KIKowych gratulacji .GRATULUJĘ!!!! Oczywiście w wolnej chwili proszę o napisanie stawki zmarszczaków :wink: ...i sędziego 8) :D Quote
truflaistrucel Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 ja chętnie służę stawkami, ale dopiero od piątku! Mam starsznie zakrecony tydzien i ledwo znajduje czas na spanie :( Więc jesli nikt Wam nei napisze stawek to ja chetnie sluze, ale jak juz napisalam - dopiero w piatek. Quote
dorotal Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ja poprosze o stawke king charles spaniel (nie cavalier) i buldoga francuskiego tylko psy Quote
króliczek Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 truflaistrucel napisał(a):ja chętnie służę stawkami, ale dopiero od piątku! Mam starsznie zakrecony tydzien i ledwo znajduje czas na spanie :( Więc jesli nikt Wam nei napisze stawek to ja chetnie sluze, ale jak juz napisalam - dopiero w piatek. OK :D Poczekamy więc cierpliwie do piątku :D :wink: Chyba ,że jakaś inna dobra duszyczka zlituje się wcześniej 8) Quote
PSYLLA Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 A ja bardzo ładnie poproszę o stawkę posokowców bawarskich (bavorsky barvar) i sędziego. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Wielkie gratulacje dla zaprzyjaźnionych!!!! Zaszalałyście!!!!Ja przymierzam się w przyszłym roku pojechac do Czech. Może wreszcie się zdecyduję. Zobaczymy. I z tego powodu, uprzejmie proszę o stawkę basenji + sędziego. Na pewno jakieś były. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Jagoodka - bardzo duże podzkękowania!!! I jeszcze raz - gratulacje!!! Pzdr. Quote
Jagoodka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Savannah napisał(a): A możesz jeszcze napisac po czym są te psy? :) DZIĘKIII! Savannah pies jest po City Cowboy Beneton i Kiki Blue Akbara a suka po Bill Volani Vysociny i Bonny blue Flake Siwash Legend Quote
Jagoodka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Atik napisał(a):Czy mogę prosić o stawkę bokserów żółtych i pręgowanych ? ZOLTY PSY mlodziezy GORBAG HORA Osudu IGOR Jisuko otwarta BARON z Dobrichova YAN ANKA Czecho YWO Hosana-Box uzytkowa CHRIS Dracinec F'OSEPH ze Zeme Lva championow MULEN z Dybohurky SUKI mlodziezy IDYLLE Jisuko JULIA Jisuko posrednia APOLE Fortuna Viva ASSET Hebe Box HATTY Bretorri otwarta BESSI z Dobrichova CAYENNE Six-Er FIXE Jisuko uzytkowa QUENNY Czech Ja-Ka PREGOWANY PSY posrednia COLIN Angiebox SUKI mlodziezy CHARLEY Canis Ludens CHELSIE z Kampy CHETIT z Kampy OLIAR Malave Gem posrednia DANJA z Nemecanky HILLARY Jisuko otwarta COCO CHANEL Kett Box GYPSI od Stribrnaku Quote
Jagoodka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 króliczek napisał(a):Przyłaczę się do KIKowych gratulacji .GRATULUJĘ!!!! Oczywiście w wolnej chwili proszę o napisanie stawki zmarszczaków :wink: ...i sędziego 8) :D SHAR-PEI PSY mlodziezy EDDIE MURPHY Quasar posrednia ALIVIO z Krasne Horky IRO BLACK BOY Ruze Sumavy otwarta ALMANAHAJ Syrech Czoutai ARTUS z Krasne Horky ARUN Tabat weteranow PAN-HAJ Bullit SUKI mlodziezy BEAUTY Pet-Pei BELLSHOU Formula Lubui posrednia AIRIN Gampi pei ANTARES Lazenska Hvezda DEMI z Kutne Hory DORA Dan-Scala championow EN-LI Qualt Pei weteranow C-HITA Pei Amana ETOSHA Alma-Tadema sedziowala Hana Petrusova Quote
PARSONRK Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 A ja slicznie prosze o staweczkę parson russell terrierów :fadein: Quote
Recommended Posts