pentu Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Na wystawie w Czestochowie COSMOPOLITAN YOREX ukonczyl Championat Polski. Dziekuje Kasi za cudownego psa <sobowtóra Didiego< Quote
pentu Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 wpisujcie sukcesy swoich Yorkshire terrierów Quote
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 pentu napisał(a):Na wystawie w Czestochowie COSMOPOLITAN YOREX ukonczyl Championat Polski. Dziekuje Kasi za cudownego psa <sobowtóra Didiego< gatulacje Ola!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Magdalena1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ja też Olu gratuluję :D :D 8) :D :D i mam cichą nadzieję,że też kiedyś doczekam się jakiegoś championika :wink: Quote
Yorkies Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 pentu: a my się chyba znamy 8) Gratuluje sukcesu Cosmowi super z niego piesek i z cała pewnoscia championat był zwieńczeniem jego sukcesów w tak młodym wieku... :wink: oby tak dalej :wink: :D pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 pentu napisał(a):Na wystawie w Czestochowie COSMOPOLITAN YOREX ukonczyl Championat Polski. Dziekuje Kasi za cudownego psa <sobowtóra Didiego< Mimo iż się nie znamy to gorące gratulacje przesyłamy :) Cosmo ... jest cudny :oops: Quote
Księżycowa_Pyza Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ja rowniez przesylam wielkie gratulacje, super :laola: Quote
grygy Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ach gratulacje dla naszego Yorexowego Cosmitka :lol: :lol: baaardzo sie ciesze, ze Cosmo już ukońćzył championacik :D uściskaj go tam od TOleczki mojej :wink: Quote
NNikka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Na wystawie klubowej w Nowym Dworze Mazowieckim Arin OFFERTA ukończył Championat Polski! Quote
pentu Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 na tej samej wystawie Cosmopolitan ukonczył Młódziezowy championat Polski i zdobył tytuł Mł.Zw.Klubu. Gratulacje dla wszystkich ktorym sie udało tam ukonczyc championaty Quote
Recommended Posts