Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

-Magda- napisał(a):
PATIszon to jest taki nie do końca "modern" bo powoli przechodzi w puppy clip'a. Najlepiej zobacz sobie http://www.germanika.com/champions/pudle.htm tu masz 100% federała ;)
Ania.

PATIszon Ania ma rację - u Belli to chyba miała w przyszłości być fryzura puppy clip, czyli spięta grzywka w gumkę i grzywa na karku, bo na zdjęciu to mała ma coś koło 5 m-cy, więc włos rośnie. A typowy modern to mam nadzieję że ma wyglądać jak w linku podanym przez Anię na ostatnim zdjęciu i środkowym w drugim rzędzie. Póki co ludzie jeżdżą na wystawy w puppy clipie i nie ma problemu, zobaczymy co przyszłość przyniesie.

Posted

Co to za nowości jakieś z fryzurami.
Nie wyobrażam sobie mojej suki wystrzyżonej na lwa:shake: :evil_lol: Ciekawa jestem jak ma wyglądać, według wzorca, fryzurka modern:hmmmm:

Posted

ewelinabuck piękne fotki:loveu:

A mój Ford dorobił sobie drugą parę oczu chyba ma nadzieję że będzie przez to lepiej widział:evil_lol:

Posted

Tak się zastanawiałm czy wstawiać zdjęcia, bo moje strasznie mizernie będą wyglądały przy fotkach Eweliny, szczególnie że w aparacie baterie zdechły i robione telefonem, ale co tam:eviltong:

Ford powala inteligentnym wyrazem pyska:evil_lol:

a to powód tej inteligencji -
małpi rozumek jak widzi zabawkę, aportować nauczy się pewnie za następne 9 lat swojego życia:diabloti: :lol:

sępy czekają

nareszcie dorwał swoją zabawkę, oczywiście zabawka już zakończyła żywot:placz:

Bil padł

Posted

daję osobno w razie jakby mod chciał wywalić ten post za offa, ale nie mogłam się oprzeć

oto ktoś kto ma dość rozplaćkanego cycka:placz: :evil_lol: :eviltong: :lol:
ogóreczek kiszony DAJ DAJ

mmmmmm pycha

Posted

cała reszta, czyli Mafinka :cool3: głównie żebra pod stołem

i ma równie niszczycielskie zapędy co reszta

zadowolona z siebie - piłka pokonana

czy te oczy mogą kłamać:laugh2_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...