Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Marzena GRATULUJĘ udanego debiutu. Pierwsze koty za płoty :multi:
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Coś ostatnio mało zdjęć było, to Wam trochę powklejam:eviltong: Pieszeństwo zawsze należy się starszym więc na początek dziadek Fordzik, stary ale jary:cool3: Fordzik wypatruje czy sąsiedzi wypuścili już kozy czy jeszcze nie ;)
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Polowanie na kotka w końcu kotka załatwiła cegła:evil_lol:
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Ech ci ludzie pies im tłumaczy a oni nic nie rozumią
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Przyczyna dla której Mafina popadła w niełaskę :mad: :placz: Zbliżenie jednej z nieszczęsnych agaw, które śmiały stać na drodze hrabiance:razz: :angryy:
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Obiadek złodziej się zbliża od tyłu, ostrzegawcze warczenie o chyba będzie zadyma na szczęscie zrozumiał, że nie warto zadzierać ;)
.ania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 UWAGA! UWAGA! TADAM TADAM TADAM SZElMEK skończył dziś 4 latka :loveu: oto kilka fotek z dzisiejszego spaceru jubilatki ;) co prawda to nie pudel, ale nasza kochana babcia zielarka /uśmiech colgate :evil_lol: / pędząca Szelma... ...a raczej lecąca ;) święta trójca prawie wystawowo :razz:
.ania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 dziwna pozycja :-o chwila wytchnienia pasinek w poszukiwaniu niewiadomo czego Sonia vel Słonik nasz superaśny mix :loveu: gdzie ta "lalka" :mad: uwodzicielsko :loveu: pilnujemy pani torebki, w końcu w środku jest piłak i frisbee :diabloti: Ania.
.ania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Gośka suuuper fotki ;) a Fordzik to chyba do światówki się szykuje, że tak ładnie wygląda :) gentelman pełna klasa :) Ania
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Aniu śliczne foty, buldożerek niezwykle fotogeniczny. Szelma w różowych gumeczkach wygląda super:lilangel: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday::tort::BIG:
Gośka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='-Magda-']Fordzik to chyba do światówki się szykuje, że tak ładnie wygląda :) gentelman pełna klasa :) :lol: :lol: :lol: Fordzik na tym zdjęciu nie był kąpany od 3 tyg., nie wiem jak to jest ale teraz się nie brudzi aż tak bardzo;) Miał wygolony tylko pysk, łapy i ogonek, bo zarośnięte miał wszystko na okrętkę, a ja jakoś nie lubię kudłatych pyszczkó:eviltong: Na światówkę na pewno się nie szykujemy z Fordzikiem, chociaż pewnie on by się chętnie wybrał ;)
Betti Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :loveu::loveu::loveu: no to :new-bday: :tort: laluńka!!!
IraKa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 beta napisał(a):Witam, A my chciałyśmy sie pochwalić naszą pierwszą wystawą. Była to Krajowa Wystawa Psów w Warszawie 09.09.2006. Załapałyśmy sie na ostani dzień klasy szczeniąt. A oto kilka zdjęć. Coffe Brown Teshiro -- jedyny średni pudel na wystawie. Wiatj, śliczna czekoladka!!! Nie wpadniecie przypadkiem do Wrocławia w najbliższy weekend? Wogóle kto nas odwiedzi na wrocławskiej wystawie z dogomaniackich pudliszonów;) ? Gosiu, Aniu świetne zdjęcia i pięne pudle przede wszystkim:multi: Tylko nie wiem czy tego kota i cegłówki nie należy ocenzurować . Wiesz TOZ...:evil_lol:
.ania Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 IraKa napisał(a):Wiatj, śliczna czekoladka!!! Nie wpadniecie przypadkiem do Wrocławia w najbliższy weekend? Wogóle kto nas odwiedzi na wrocławskiej wystawie z dogomaniackich pudliszonów;) ? Gosiu, Aniu świetne zdjęcia i pięne pudle przede wszystkim:multi: Tylko nie wiem czy tego kota i cegłówki nie należy ocenzurować . Wiesz TOZ...:evil_lol: My miałyśmy być ale niestety transport nie wypalił i się nie zjawimy... :placz: strasznie żałuję bo liczyłam na ocenę od tej sędziny... :shake:
ALMA2 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Magda, dla Szelmiczki :buzi: buziaczki urodzinowe od Suzetki.
velvia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :tort::new-bday: Wszystkiego Najlepszego Szelma na Urodzinki.
olaglowka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Wszystkiego najlepszego :) !! Czy ktos wybiera sie d oWroclawia lub Rybnika lub Zabrza???
olaglowka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ja w zabrzu bede ale nie z pudlem tym razem z sealyhmem i beaglem :)
aneta Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Gośka napisał(a): będziemy w Zabrzu:p My też :cool3:
Guest Reyes Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :oops: Witam kochani pudlarze: mam pytanko:oops: Czy ktos mógłby mi pudla pozyczyć na JH w rybniku :oops: Bylabym Heppy
Gośka Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 aneta napisał(a):My też :cool3: Hurrra, nareszcie się spotkamy :multi: Ja tym razem jadę z chłopakami ;)
aneta Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Gośka napisał(a):Hurrra, nareszcie się spotkamy :multi: Ja tym razem jadę z chłopakami ;) :evil_lol: Ja też
Recommended Posts