Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Velvia:multi:- choć zawsze od czasów Capri'ego miałam słabość do czarnych to jeszcze przed kupnem Taffika, zaczęłam mieć poważne ale to poważne wątpliwości na co się zdecydować a wiesz dlaczego? Bo przypadkiem weszłam na Twoją stronkę, weszłam,pooglądałam galerię zdjeć i się zachwyciłam :loveu:tymi miodzikowymi słodkimi pyszczkami Twoich pudelków, ich kolorkiem- to wielki atut - ubarwienie tych psiaków- widać je świetnie i w słońcu i o zmierzchu a i obiektyw aparatu je kocha- są niezwykle fotogeniczne i piękne(to dla mnie ważne bo lubię pstrykać fotki). Zdecydowalam się jednak na czarnego bo słyszałam, że trudno jest utrzymać to ubarwienie przez całe ich życie- i marchewka ciągle w użyciu. Prawda to?

Posted

Witaj Kamaz:multi:

Cieszy mnie to bardzo że oprócz mnie Tobie również podobają się morelki:loveu:
Etap "czarnuchów" zaliczyłam naście lat temu był to średniak,i jak widać pozostałam wierna tej wielkości.
Tak ja Ty kocham pudle i fotografię:multi: wstawię niebawem fotki dla potwierdzenia,że moje pudliczki mają ciągle atrakcyjne kolor:lol:

Posted

cAROL napisał(a):
WITAMY!!!!!!!!!!!:loveu:
Super zobaczyć was na dogomanii:multi: :multi: :multi:

A o zobaczeniu Ciebie Carol w Sopocie marzę razem z Taffikiem szczególnie. Do dzisiaj sobie myślę, jak drogi musiał być dla Ciebie ten obecnie mój psiak, który zawsze gdzieś tam będzie Twoim- pozwalam:wink: Bo musicie wiedzieć Dziewczyny, że z wszystkich ośmioraczków Afinki, jak zdradziła mi p. Marysia Taffika Karolina umiłowała :loveu:szczególnie.

Posted

A więc do zobaczymy się w Sopocie:multi:-a, w który mniej więcej sektor hipodromu kierować się w poszukiwaniu pudelków?:roll:

Posted

no to i ja sie przedstawie nazywam sie ewelina mam dwa psiaki alaskan malamuta i pudla sredniego niestety oba sa bez rodowodu
Chaps- pudelek ma 5 latek
buck - malamuta ma 4 latka

moja mama z Chapsikiem

Posted

Jako nowa na forum, ;) witam Cię Ewelinabuck:lol: tym serdeczniej bo sama poczułam jak miło jest zostać serdecznie przywitaną przez stałe bywalczynie forum:multi:.
Twoja wesoła kompania- oba psiaki urocze i to, że tak się lubią, co widać ewidentnie(cudna jest szczególnie ta fotka nr 10-jak się tulą)-bardzo mi przypadła do gustu.Ciekawe zestawienie ras i nietypowe, może nawet nieco kontrowersyjne tzn. trudne dla wzajemnych pozytywnych kontaktów ale widzę :turn-l:, że im to naprawdę dobrze robi:bigcool::bigcool:.

Posted

kamaz napisał(a):
Jako nowa na forum, ;) witam Cię Ewelinabuck:lol: tym serdeczniej bo sama poczułam jak miło jest zostać serdecznie przywitaną przez stałe bywalczynie forum:multi:.
Twoja wesoła kompania- oba psiaki urocze i to, że tak się lubią, co widać ewidentnie(cudna jest szczególnie ta fotka nr 10-jak się tulą)-bardzo mi przypadła do gustu.Ciekawe zestawienie ras i nietypowe, może nawet nieco kontrowersyjne tzn. trudne dla wzajemnych pozytywnych kontaktów ale widzę :turn-l:, że im to naprawdę dobrze robi:bigcool::bigcool:.

oni bez siebie to zyc nie moga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oba wielkie dominanty zdarzaja sie sprzeczki jesli chodzi o jedzonko ale zaraz im przechodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam wrazenie ze w naszym domu w psiej swerze to pudlisko kroluje:evil_lol:
pelna symbioza

Posted

Oto moja spora;)(mam nadzieję, że mnie za to nikt nie prześwięci) relacyjka zdjęciowa z wystawy w Sopocie. Zdjęcia średniej jakości gdy chodzi o ostrość i doświetlenie ale chęci były wielkie by Wam to wszystko nieco przybliżyć. W posiadaniu mam więcej fajnych fotek także z osobami wystawiającymi z bliska ale ponieważ ochrona praw autorskich i wizerunku to taka ważna rzecz to wiele z tych zdjęć bez pozwolenia tychże osób nie chciałabym umieszczać.
Było trochę forumowych Dziewczyn- z tych, które ja świeżynka kojarzę to była:Sonya- Nero,Violonczela,Bibi,Betti,Ela. Były też wygrane:klacz:, pierwsze miejsca :multi: ale o tym opowiedzą zdjęcia a czego one nie dopowiedzą to pewnie później uzupełnią bardziej świadome :???: tej całej psiej procedury ocenowej, Dziewczyny. Z tego samego powodu nie umieszczam imion pieskow pod zdjęciami bo mogę coś pomieszać.
Jedno ważne, pudle choć wchodziły późno ok. 14.00 a miały wchodzić wcześniej to zakończyły swoją prezentację tuż przed(dosłownie z minutę)deszczem, który przegonił :mad: większosć publiki z terenu wystawy a potem to już była ulewa na całego.Mam nadzieję, że śliczne dopieszczone fryzurki pudlowe nie klapły na amen:smhair2:.

i to by było na tyle.:razz:

Posted

miniatura srebrna

I reszta fotek to tylko jako ciekawostka
:lol:

spójrzcie na "malowniczy" krajobraz z tyłu ;), no po prostu Rumunia :lol:

na smyczy u tego pana (którego nie widać, ale może to i lepiej) był taki sam pies ;)

i co prawda nie pudel, ale bardzo mi się podoba zdjęcie ;)

Posted

Ewelinaa napisał(a):
czy to średniak ?
Głowy nie dam ale z tego co kojarzę to była taka większa miniatura.Właścicielka Rosjanka. Zresztą ten apricot to jakiś champion z zeszłego roku.

Posted

MagicJohnson napisał(a):
Fotoreportaz:thumbs:
ladnie prosze o stawke pudli duzych:fadein:
Dzięki Magic:) Chętnie spełniłabym Twą prośbę, niestety pudli dużych wystawianych nie było w ogóle, jeden tylko kibic czarny się kręcił.Właściwie dominowały miniatury, i tylko kilka średnich.Moj średniak- zaroślaczek w tej chwili, ciekawie się temu wszystkiemu przyglądał-i przygotowywał na swoją wielką chwilę.;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...