Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

JustynaJK
Gosia i Luka
Czy słodziutka to ja nie wiem jeszcze nie próbowałam ( nie smakowałam ) hehehe ;) to tak dla żartu

Gośka
dzięki też jesteśmy z nich zadowoleni :multi:

Betti
Zdjęcie udało się tylko cudem !!! bo mała szaleje jeszcze nie widziałam tak zwinnego i prędkiego pudla a może dlatego że to toy ?!

Vilonczela to zdjęcie chyba najbardziej udane bo aż rozkoszne :cool3:

Zdjęcie jak wspomniałam wyżej udało mi się zrobić jakimś cudem a to tylko dlatego że mała biegła w moją stronę J Powiem wam że z 30 zdjęć udało mi się zrobić kilka bo mała jest dla mojego aparatu za prędka i zbyt zwinna ale za to niunia jest wspaniałą i kochana ma niezwykła temperament i usposobienia jest FANTASTYCZNA nie wspomnę tu o reszcie maluszków

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, takie zdjęcia to kwestia przypadku i łutu szczęścia ;)

na myślę, że galeria latających pudli nie może sie obyć;) bez nieco odgrzewanych "duchów poznańskich" :crazyeye: :lol:

Posted

A teraz kilka scen śnieżnych. Jeszcze jak śnieżek był puszysty.

Niby takie spokojne :lol:

A tu już mała zadyma;)

Uwaga !!! nadlatują:crazyeye:

Oj :-o już przeleciały

nie wspomnę ile zdjęć zrobiłam samego śniegu :oops:

Posted

aneta napisał(a):
Sonya-Nero
A może masz gdzieś to zdjęcie i skaner
Oraz zajrzyj w emaile :placz:

Postaraj się ,bo nam aneta topic zaleje łzami:lol:

Posted

Popatrzyłam i masz juz odpowiedzi;)
A niejaka Violonczela, by też mogła zaglądnąć do skrzynki :razz: :diabloti:
Niestety nie mam skanera, gazetę ze zdjęciem mam, tylko to jest długie przekopywanie mojego archiwum:roll: , ale przy okazji będę pamiętać;)

Posted

[quote name='Sonya-Nero']No prosze Violonczela sie przylożyła;) , widać, że Korka ma jeszcze niezły motorek...

Ten motorek jest czasem niebezpieczny dla niej samej:grins:

Przyłożę się jeszcze troszeczkę i zaraz :scared: bo jutro czeka mnie dość ciężki dzień.

Chłopczysko ma tutaj trochę smutną minkę ale dzięki temu udało się zrobić zdjęcie.

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Popatrzyłam i masz juz odpowiedzi;)
A niejaka Violonczela, by też mogła zaglądnąć do skrzynki :razz: :diabloti:
Niestety nie mam skanera, gazetę ze zdjęciem mam, tylko to jest długie przekopywanie mojego archiwum:roll: , ale przy okazji będę pamiętać;)

Może zrób zdjęcie zdjęciu w gazecie cyfrówką, a do skrzynki już zaglądam.

Posted

[quote name='Violonczela']...

Chłopczysko ma tutaj trochę smutną minkę ale dzięki temu udało się zrobić zdjęcie.

Violonczela :smhair2: co ty zrobiłaś temu chłopakowi :???: , on ma normalnie łzy w oczach :shake: !!!!!!

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
aneta; to bedzie dłuższe szukanie, bo gazeta jest przecież sprzed klikunastu lat, ale postaram się coś wykombinować w przyszłym tygodniu:smile:

Chyba roczniki 1989-1990, ale nie dam sobie gowy uciąć, może do 1992.....

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Violonczela :smhair2: co ty zrobiłaś temu chłopakowi :???: , on ma normalnie łzy w oczach :shake: !!!!!!

Bo chodzi na krótkiej smyczy:evil_lol: , więc ma ciężkie życie:lol:

Posted

Ewelinaa napisał(a):
no to mamy Elvisa Prasleya (nie wiem jak sie pisze) na Forum

Jednego Elvisa to ja znam, bo to brat Vitki. Szkoda, że nie wystawiany przez hodowcę bo śliczny, malutki, urokliwy i super biegał po ringu. Raz był tylko w Poznaniu w 2004 i swoje wygrał w młodzieży. Gdyby nie był chłopczykiem to pewnie by mi się trafił.

Posted

Elvis jest bardzo piękny :)
Szkoda, że go Jarek nie wystawia bo to jest pies który powinien być psem hodowlanym :)
Ma bardzo dużo świetnych cech.

Posted

Nie mogłam się oprzeć i porobiłam fotki. Co prawda nie ma na nich psów, ale zima po prostu cudna. Chociaż zdjęcia nie oddają rzeczywistości.
To nasz sad.

i choinka przed domem

i ulica

Posted

Gośka,
Ty lepiej napisz jaka u Ciebie temperatura, bo to tak bliżej mrozów syberyjskich chyba niż normalnych temperatur. No i masz cudnie.
Reszta forumow(-iczek/-iczów) chyba znów siedzi po domach i marzą gdzie by tu brązik albo inny "red"...;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...