Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='velvia'][quote name='Gośka'][quote name='velvia']

To chyba "moje" sreberko - pies z kl. otw Dorian Gray's FCI NORMA. Od razu na początku wystawy rzucił mi się w oczy i dosłownie nie mogłam oderwać wzroku od niego, no i wygrał, jak dla mnie 100%zasłużenie, po prostu był super. A moim najbardziej "nieulubionym" kolorem jest właśnie srebrny i morelowy :wink:

Tak Gośka to Twój Faworyt :P .ja też nie mam katalogu i trzeba mi podpowiedzić .Dodam że apricoty to średniaki niemieckie.

:roll: ... tylko, że to jest suka :wink: :lol: , na pewno nic jej między nogami nie dyndało :lol:

Posted

Fajnie, że się Szelmek podoba :)

velvia napisał(a):
Chociaż jedną poproszę większą . :P

właśnie nie wiem dlaczego nie daje się kliknąc na zdjęcie, tak że powinno się powiekszyc :roll:

Posted

I czekamy na pompony na pupce :D bo z puppy clipa nie dało się uratowac...

Idziemy się kąpac, także możecie się dzis spodziewac nowej porji fotek 8)

Posted

velvia napisał(a):
Dzięki Sonya za podpowiedz

Mnie akurat też rzuciła się w oczy, bo bardzo pięknie się poruszała, była bardzo proporcjonalna, no i miała bardzo piękną główka :D

Posted

[quote name='-Magda-']I czekamy na pompony na pupce :D bo z puppy clipa nie dało się uratowac...

Idziemy się kąpac, także możecie się dzis spodziewac nowej porji fotek 8)

ćwiczcie, ćwiczcie , bo macie talent :P

Posted

Velvia, zdjęcia super, a może masz ich wiecej no TOYKI, byłabym wdzięczna, bo zdjecia robił moim aparatem brat i nie bardzo jest co pokazać, za daleka odległość. :modla:

Posted

Ogólnie wszędzie prawie jest zakaz lakierowania, ale na większości wystawach wystawcy lakierują, a sędzia jakoś nie sprzeciwia się.
Na niemieckich wystawach klubowych jest bezwzględny zakaz lakierowania i pisze to już w katalogu.
Mnie się wydaje, że pomału przyzwyczaimy się do nie lakierowania naszych psiaków, ale nie bedzie to łatwo, bo nie da sie ukryć, że wylakierowany pies wygląda dostojniej. A w porównaniu z innymi rasami, gdzie nie tylko lakierują ale i pudrują itp, to pudlarze są skromni.

Posted

[quote name='Olle']Ogólnie wszędzie prawie jest zakaz lakierowania, ale na większości wystawach wystawcy lakierują, a sędzia jakoś nie sprzeciwia się.
Na niemieckich wystawach klubowych jest bezwzględny zakaz lakierowania i pisze to już w katalogu.
Mnie się wydaje, że pomału przyzwyczaimy się do nie lakierowania naszych psiaków, ale nie bedzie to łatwo, bo nie da sie ukryć, że wylakierowany pies wygląda dostojniej. A w porównaniu z innymi rasami, gdzie nie tylko lakierują ale i pudrują itp, to pudlarze są skromni.

Dzięki Olle :)

Że zakaz obowiązuje to wiem :) chodziło mi o to czy był przestrzegany.

Posted

Ten moreloy to stawiam, na dużą sukę WILLOW von der Herbodsburg, ale nie jestem pewna :roll:

Duży biały to już wiadomo, a ta miniatura to nie mam pojęcia :roll:

Posted

Ta miniatura? To nie miniatura tylko Toy-ka, która kibicowała moim psiakom a nazywa się Woodsie Lubako. Nie była wystawiana, bo nie dostała na czas dyplomu championa.

Posted

Ta miniatura? To nie miniatura tylko Toy-ka, która kibicowała moim psiakom a nazywa się Woodsie Lubako. Nie była wystawiana, bo nie dostała na czas dyplomu championa.

Przepraszam Olle, ale nie było mnie w Poznaniu, a na zdjęciu wydląda na dośc sporą :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...