Gośka Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Magda, Ani idzie coraz lepiej :D Na przyszły rok już się tak wprawi że bedzie strzygła nie tylko Szelmę :D
Sonya-Nero Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='velvia'][quote name='Gośka'][quote name='velvia'] To chyba "moje" sreberko - pies z kl. otw Dorian Gray's FCI NORMA. Od razu na początku wystawy rzucił mi się w oczy i dosłownie nie mogłam oderwać wzroku od niego, no i wygrał, jak dla mnie 100%zasłużenie, po prostu był super. A moim najbardziej "nieulubionym" kolorem jest właśnie srebrny i morelowy :wink: Tak Gośka to Twój Faworyt :P .ja też nie mam katalogu i trzeba mi podpowiedzić .Dodam że apricoty to średniaki niemieckie. :roll: ... tylko, że to jest suka :wink: :lol: , na pewno nic jej między nogami nie dyndało :lol:
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Fajnie, że się Szelmek podoba :) velvia napisał(a):Chociaż jedną poproszę większą . :P właśnie nie wiem dlaczego nie daje się kliknąc na zdjęcie, tak że powinno się powiekszyc :roll:
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 I czekamy na pompony na pupce :D bo z puppy clipa nie dało się uratowac... Idziemy się kąpac, także możecie się dzis spodziewac nowej porji fotek 8)
Sonya-Nero Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 velvia napisał(a):Dzięki Sonya za podpowiedz Mnie akurat też rzuciła się w oczy, bo bardzo pięknie się poruszała, była bardzo proporcjonalna, no i miała bardzo piękną główka :D
Sonya-Nero Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='-Magda-']I czekamy na pompony na pupce :D bo z puppy clipa nie dało się uratowac... Idziemy się kąpac, także możecie się dzis spodziewac nowej porji fotek 8) ćwiczcie, ćwiczcie , bo macie talent :P
Olle Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Velvia, zdjęcia super, a może masz ich wiecej no TOYKI, byłabym wdzięczna, bo zdjecia robił moim aparatem brat i nie bardzo jest co pokazać, za daleka odległość. :modla:
Olle Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Oj!!!!! zdublowałam zdjęcia. Ale na tym koniec mojego fotroreportażu.
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Zdjęcia super :) Powiedzcie mi proszę, czy obowiązywał zakaz lakierowania?
Olle Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ogólnie wszędzie prawie jest zakaz lakierowania, ale na większości wystawach wystawcy lakierują, a sędzia jakoś nie sprzeciwia się. Na niemieckich wystawach klubowych jest bezwzględny zakaz lakierowania i pisze to już w katalogu. Mnie się wydaje, że pomału przyzwyczaimy się do nie lakierowania naszych psiaków, ale nie bedzie to łatwo, bo nie da sie ukryć, że wylakierowany pies wygląda dostojniej. A w porównaniu z innymi rasami, gdzie nie tylko lakierują ale i pudrują itp, to pudlarze są skromni.
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Olle']Ogólnie wszędzie prawie jest zakaz lakierowania, ale na większości wystawach wystawcy lakierują, a sędzia jakoś nie sprzeciwia się. Na niemieckich wystawach klubowych jest bezwzględny zakaz lakierowania i pisze to już w katalogu. Mnie się wydaje, że pomału przyzwyczaimy się do nie lakierowania naszych psiaków, ale nie bedzie to łatwo, bo nie da sie ukryć, że wylakierowany pies wygląda dostojniej. A w porównaniu z innymi rasami, gdzie nie tylko lakierują ale i pudrują itp, to pudlarze są skromni. Dzięki Olle :) Że zakaz obowiązuje to wiem :) chodziło mi o to czy był przestrzegany.
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Trochę pudelsów z Poznania (przekopiowane z topiku poznańskiego) http://img458.imageshack.us/my.php?image=pict7110a7bz.jpg
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ten moreloy to stawiam, na dużą sukę WILLOW von der Herbodsburg, ale nie jestem pewna :roll: Duży biały to już wiadomo, a ta miniatura to nie mam pojęcia :roll:
Olle Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ta miniatura? To nie miniatura tylko Toy-ka, która kibicowała moim psiakom a nazywa się Woodsie Lubako. Nie była wystawiana, bo nie dostała na czas dyplomu championa.
.ania Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ta miniatura? To nie miniatura tylko Toy-ka, która kibicowała moim psiakom a nazywa się Woodsie Lubako. Nie była wystawiana, bo nie dostała na czas dyplomu championa. Przepraszam Olle, ale nie było mnie w Poznaniu, a na zdjęciu wydląda na dośc sporą :oops:
Violonczela Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Widzę że duży miał wzięcie fotograficzne :D http://www.album.com.pl/G938AxB458zsB/170165.jpg _______________ Pozdr.Violonczela
Recommended Posts