Cheritka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Zadzwoniła do mnie dziś jedna Pani z prośbą o pomoc w znalezieniu pudelka toy lub małego mini tu wkleiłam, http://free4web.pl/3/1,100348,257079,Threads.html;jsessionid=4C158FF4D1EA050524E8FD194CBD9A4A moze wiecie kto ma jeszcze dzieci.
velvia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 olaglowka napisał(a):Chcialam wstawic fotke ale sie nie udalo :( jak to się nie udało:lol:
Cheritka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bardzo prosimy podpisywać zdjęcia:roll: , bo nie :shake: wiem co to za pieski :oops: .
velvia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ewaa napisał(a):Bardzo prosimy podpisywać zdjęcia:roll: , bo nie :shake: wiem co to za pieski :oops: . Specjanie dla Ciebie Ewo - Srebrna miniatura to Megi Raciborski Puch:lol: Lisa De La Vega Raciborski Puch -to pudelek toy:bye:
olaglowka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 velvia napisał(a):Specjanie dla Ciebie Ewo - Srebrna miniatura to Megi Raciborski Puch:lol: Lisa De La Vega Raciborski Puch -to pudelek toy:bye: Bravo wygrala pani zestaw karmy whiskas Jedno srebro to Megi Racciborski Puch FCI a drugie to Matrix Raciborski Puch FCI
puli Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 velvia napisał(a): Czy on uciekł z reklamy wybielacza????:crazyeye:
Guest Reyes Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 http://wiadomosci.onet.pl/6067,21,10,pokaz.html ...
Sonya-Nero Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 pati napisał(a):Axel wzorowym tatusiem :p jak mi dobrze :loveu: jednym slowem... synek to wykapany tatuś:p :razz: :lol:
kamaz Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witam Was Drogie i Drodzy Pudlomaniacy :bye:- Dziewczyny i Chłopacy w każdym wieku! Mam na imię Kasia jestem Gdańszczanką. Jestem kolejnym, nowym nabytkiem tego forum a ponieważ nowym to bardzo niedoświadczonym, trochę też z nieśmiałością próbującym zaistnieć wśród Was w większości profesjonalistów całą gębą- bom "żółtodziub" i "świeżynka". Zachłystuję się więc na razie wszystkim co dotyczy profesjonalnej opieki nad pudlem, jego prowadzeniem, wystawami,obedience, agility, hodowlami w Polsce. itp. Nawet we wklejaniu zdjęć pomaga mi serdeczna ręka Gabryjelli. Od jakiegoś czasu podczytuję forum regularnie,wspominając stare dobre czasy gdy sama miałam przez 12 lat swego dzieciństwa i dorastania pudla.Był to średniak czarny rodowodowy-Capri Kulisty Piorun. Podziwiam i zachwycam się Waszymi przepięknymi pudelkami i dzięki tej podsycanej tęsknocie za powtórnym posiadaniem pudla, która to w końcu wzięła nade mną górę- oto po 12 latach nieposiadania psa powtórnie pudelek (bo tylko, wyłącznie i jedynie pudelek tak do mnie przemawia choć za wszystkimi psami przepadam) zawitał do mojego domu i serca i zawładnął nim maksymalnie. Mam więc pudelka czarnego, średniego dokładnie od dnia 8 lipca tego roku gdy to pani Marysia Bednarkiewicz(hodowla Złocisty Jastrun ze Swarzędza), z widocznym wzruszeniem w kącikach oczu przekazała mi go spod swoich opiekuńczych skrzydeł a są naprawdę wielkie i troskliwe- pod moje skromne ale też bardzo kochające. Mój syneczek jak go nazywamy z mężem, nazywa się Taffy Fori Złocisty Jastrun a po domowemu Taffi,Taffik,Tafficzek. Jest on psiakiem o wspaniałej osobowości, niezwykle pociesznym w swoich codziennych zachowaniach, adorującym mnie wprost do przesady, naturalnie posłusznym, nie mogę się wprost nadziwić na jak fajnego psiaka trafiłam. Taffi ma obecnie 26 tyg.- czyli ok.6 miesięcy. Poniżej załączam kilka fotek Taffika i mnie. No i proszę Was przyjmijcie mnie do Waszego miłego grona a wiem, ze jest miłe ogromnie bo kilka już z Was poznałam przynajmniej telefonicznie, choć i osobiście i odnoszę wrażenie, że posiadacze pudli mają jakąś specyficzną- szalenie otwartą, spontaniczną, młodą osobowość i nie jest to wazeliniarstwo z mojej strony ale rys zewnętrzny większości pudlarzy. Ale cóż się dziwić kiedy posiada się takie witalne i urocze psy.
aneta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witam serdecznie nowego posiadacza pudelka :multi: Na szczęście jest nas coraz więcej, to dobra wiadomość :multi: :multi: :multi:
cAROL Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 WITAMY!!!!!!!!!!!:loveu: Super zobaczyć was na dogomanii:multi: :multi: :multi:
Guest Reyes Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :cool1: Witamy witamy, pozdrawiamy :cool1: :cool1: Do wklejania fot zachętamy :cool1:
Recommended Posts