Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewaa napisał(a):
Bardzo prosimy podpisywać zdjęcia:roll: ,
bo nie :shake: wiem co to za pieski :oops: .

Specjanie dla Ciebie Ewo - Srebrna miniatura to Megi Raciborski Puch:lol:
Lisa De La Vega Raciborski Puch -to pudelek toy:bye:

Guest Reyes
Posted

Wstawiam foto na proźbe Oli :

Posted

velvia napisał(a):
Specjanie dla Ciebie Ewo - Srebrna miniatura to Megi Raciborski Puch:lol:
Lisa De La Vega Raciborski Puch -to pudelek toy:bye:

Bravo wygrala pani zestaw karmy whiskas

Jedno srebro to Megi Racciborski Puch FCI a drugie to Matrix Raciborski Puch FCI

Posted

Witam Was Drogie i Drodzy Pudlomaniacy :bye:- Dziewczyny i Chłopacy w każdym wieku!
Mam na imię Kasia jestem Gdańszczanką.
Jestem kolejnym, nowym nabytkiem tego forum a ponieważ nowym to bardzo niedoświadczonym, trochę też z nieśmiałością próbującym zaistnieć wśród Was w większości profesjonalistów całą gębą- bom "żółtodziub" i "świeżynka". Zachłystuję się więc na razie wszystkim co dotyczy profesjonalnej opieki nad pudlem, jego prowadzeniem, wystawami,obedience, agility, hodowlami w Polsce. itp. Nawet we wklejaniu zdjęć pomaga mi serdeczna ręka Gabryjelli.

Od jakiegoś czasu podczytuję forum regularnie,wspominając stare dobre czasy gdy sama miałam przez 12 lat swego dzieciństwa i dorastania pudla.Był to średniak czarny rodowodowy-Capri Kulisty Piorun.
Podziwiam i zachwycam się Waszymi przepięknymi pudelkami i dzięki tej podsycanej tęsknocie za powtórnym posiadaniem pudla, która to w końcu wzięła nade mną górę- oto po 12 latach nieposiadania psa powtórnie pudelek (bo tylko, wyłącznie i jedynie pudelek tak do mnie przemawia choć za wszystkimi psami przepadam) zawitał do mojego domu i serca i zawładnął nim maksymalnie. Mam więc pudelka czarnego, średniego dokładnie od dnia 8 lipca tego roku gdy to pani Marysia Bednarkiewicz(hodowla Złocisty Jastrun ze Swarzędza), z widocznym wzruszeniem w kącikach oczu przekazała mi go spod swoich opiekuńczych skrzydeł a są naprawdę wielkie i troskliwe- pod moje skromne ale też bardzo kochające. Mój syneczek jak go nazywamy z mężem, nazywa się Taffy Fori Złocisty Jastrun a po domowemu Taffi,Taffik,Tafficzek.
Jest on psiakiem o wspaniałej osobowości, niezwykle pociesznym w swoich codziennych zachowaniach, adorującym mnie wprost do przesady, naturalnie posłusznym, nie mogę się wprost nadziwić na jak fajnego psiaka trafiłam. Taffi ma obecnie 26 tyg.- czyli ok.6 miesięcy.
Poniżej załączam kilka fotek Taffika i mnie.

No i proszę Was przyjmijcie mnie do Waszego miłego grona a wiem, ze jest miłe ogromnie bo kilka już z Was poznałam przynajmniej telefonicznie, choć i osobiście i odnoszę wrażenie, że posiadacze pudli mają jakąś specyficzną- szalenie otwartą, spontaniczną, młodą osobowość i nie jest to wazeliniarstwo z mojej strony ale rys zewnętrzny większości pudlarzy. Ale cóż się dziwić kiedy posiada się takie witalne i urocze psy.

Posted

Witam serdecznie nowego posiadacza pudelka :multi:
Na szczęście jest nas coraz więcej, to dobra wiadomość :multi: :multi: :multi:

Guest Reyes
Posted

:cool1: Witamy witamy, pozdrawiamy :cool1:
:cool1: Do wklejania fot zachętamy :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...