Ewelinaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 CACIB Wawa Ch.Mł.Pl CORAL Karmazynowy Błękit - V1 dosk. CWC,BOS,CACIB,BOB ( finish Ch.Pl ) GRATULUJEMY !!! Ch.Mł.Pl CASSANDRA Karmazynowy Błękit - V1 dosk. CWC,BOS,CACIB a oto fotki pudli :
Ewelinaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a to fotki od oli za które pieknie dziękuję :D szczęśliwa i wyluzowana po ocenie :D
aneta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gabryjella - to się kręciłaś obok dogomaniackich pudlarzy i ich pudelków a zamieszczasz jakieś obce :mad: Bo ja tam widziałam tylko Velvię na ringu, mnie gdzieś w dalekim tle, psa z hodowli Sonya-Nero - no i wyeksponowaną ze swoimi pieknościami BuBu :lol: Czekamy na dalsze fotki, może się poprawisz :lol:
Sonya-Nero Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 pati napisał(a):Mam piekne avatarki zrobione przez właścicielki Taylorka ale nie wiem jak je wstawic do podpisu :( UDAŁO SIĘ!!!! super!!! Jak miło patrzyć na takie metamorfozy, jakie cuda potrafią uczynić dom i troszkę miłości:) Może i Filonkowi się uda...
Sonya-Nero Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No czekamy na warszawskie fotki;) Swoją drogą upał był koszmarny:shake:
pati Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Sonya Nero miały byc warszawsie fotki ale będą buskie :cool3: Jakby obowiązywały stroje wieczorowe to jestem gotów :p Taką robie stójke a Axel robi taką - zawsze mnie papuguje :roll: Sonya masz racje miłosc i opieka potrafią zdziałac cuda. Nikt by teraz moich pudliszonów nie poznał.
velvia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 i jeszcze ja coś wrzucę z Warszawskiej wystawy -pudle duze.
MagicJohnson Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 velvia napisał(a): pozdrawiam wujka mojego pudelka z BOB i BIG3:multi: czy ktos moze mi powiedziec, co to za pudelki duze czarne?
MagicJohnson Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 velvia napisał(a): Fiolka Vel Graal Zw.Młodzieży BOB bardzo milutka:happy1:
velvia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Zwycięzka Para -Ever Lasting Love Minarett, Quane White Sabine Ami-Ra
Recommended Posts