pati Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Elfi wygrzewa się na balkonie :cool3: Axelek morduje piłeczke :p
O-l-g-a Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 góral napisał(a): Czy to nadmuchiwany model ?;) Nie wierze, ze mozna takie cudo zrobic :loveu: pieknie ostrzyzony i jak sie pieknie prezentuje:loveu: P.S. Czy mozecie polecic fachowca z Łodzi? Nie wystawowe fryzurki, ale ładne krotkie ( nie zwykle takie golenie ).
Betti Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 góral napisał(a): ;) A co to za elegancki facecik ( ten na pierwszym planie oczywiście )??? ten w tle, to wiem bo to by było za proste...
Betti Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 O-l-g-a napisał(a):Czy to nadmuchiwany model ?;) Nie wierze, ze mozna takie cudo zrobic :loveu: pieknie ostrzyzony i jak sie pieknie prezentuje:loveu: P.S. Czy mozecie polecic fachowca z Łodzi? Nie wystawowe fryzurki, ale ładne krotkie ( nie zwykle takie golenie ). Jesteś zdaje się z Łodzi: 6-7 maja jest Międzynarodowa Wystawa Psów w Łodzi - wystarczy znależć ringi grupy IX (pudle do niej należą) - ta grupa jest w niedzielę 7.05 i tam wokół tych ringów zobaczysz same takie "nadmuchane modele" (i lepiej - będą właśnie przygotowywane) w różnych kolorach i wielkościach. Mnie nie będzie i już Ci zazdroszczę.
O-l-g-a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Betti napisał(a): Jesteś zdaje się z Łodzi: 6-7 maja jest Międzynarodowa Wystawa Psów w Łodzi - wystarczy znależć ringi grupy IX (pudle do niej należą) - ta grupa jest w niedzielę 7.05 i tam wokół tych ringów zobaczysz same takie "nadmuchane modele" (i lepiej - będą właśnie przygotowywane) w różnych kolorach i wielkościach. Mnie nie będzie i już Ci zazdroszczę. niestety nie bedzie mnie wtedy:-( zaluje bardzo
Violonczela Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Betti napisał(a):A co to za elegancki facecik ( ten na pierwszym planie oczywiście )??? ten w tle, to wiem bo to by było za proste... Nareszcie udało mi się wygospodarować trochę czasu i do Was :-o , a tu taki śliczyny piesek. Gratulacje dla Magika-Górala za wyczarowienie takiego cuda:multi: . A kto to taki, nasz bliski sąsiad ;)
Betti Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Nareszcie udało mi się wygospodarować trochę czasu i do Was :-o , a tu taki śliczyny piesek. Gratulacje dla Magika-Górala za wyczarowienie takiego cuda:multi: . A kto to taki, nasz bliski sąsiad ;)[/quote] Że średniak i czarny to było widać od razu ale że mieszka niedaleko mnie również (tego nie było widać) - zagadka łatwa bo jest tylko taki jeden. Góral - brawo!!!
patrychaha Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nareszcie zdecydowałam się wstawić kolejne foty Tigry (tym razem po kapieli...), mam nadzieje ze sie spodobaja!!! Ach jak mi dobrze... :) - Tigra dumnie pokazuje swoje mokre 'futerko' :D Znowu ta zabawka - chyba ulubiona... To chyba na tyle , bo wiecej mi sie nie chce zaladowac (problemy techniczne :/) bede jeszcze probowac
patrychaha Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ladna... i mokra.... Narazie udalo mi sie tylko to.... :/ ale jak komp przestanie szwankowac to wstawie, chyba ze nie chcecie?
Ewelinaa Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 a tu moja sesja zdjeciowa i szaleństwa spółki KB http://www.karmazynowy.fora.pl/viewtopic.php?t=34
Gośka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Góral, moża oprócz samych zdjęć jakieś podpisy :lol: ;) A psy super:crazyeye:
góral Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jak tak bardzo chcesz.....;) Ten federałek to miniaturka z hodowli Meus Amicus, wiem tylko tyle, bo jego właścicielka nie pamięta jak się dokładnie w rodowodzie nazywa.
Gośka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Chcę, chcę :multi: Jak tak patrzę na tego federałka, to aż żałuję, że na wystawach takie dyskryminowane ;) Chociaż ja tam lubię swoje pomponiaste :p A ten puppy clip stronę wcześniej?
Ibolya Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 góral napisał(a):Jak tak bardzo chcesz.....;) Ten federałek to miniaturka z hodowli Meus Amicus, wiem tylko tyle, bo jego właścicielka nie pamięta jak się dokładnie w rodowodzie nazywa. Heyka. A moja siostra właśnie kupiła Toy pudelka z hodowli Meus Amicus:multi:
Betti Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gośka napisał(a):Chcę, chcę :multi: Jak tak patrzę na tego federałka, to aż żałuję, że na wystawach takie dyskryminowane ;) Chociaż ja tam lubię swoje pomponiaste :p A ten puppy clip stronę wcześniej? Cześć Gosia, Góral jeat straaasznie tajemniczy, wkleja te cudeńka i zastanawiaj się tu. Ten przystojniak w puppy clipie z poprzedniej strony to SHERE KHAN Ebeneus - czarny średniak z Gdyni - i chyba sie nie mylę, co?
velvia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 trochę pudli kolorowych......wiosna to piękna pora roku:lol:
IraKa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Też dorzucę mojego rudzielca do kompletu:p Najpierw było "stój" i "siad" później bieganie a później wietrzenie
Recommended Posts