Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

góral napisał(a):

Czy to nadmuchiwany model ?;)
Nie wierze, ze mozna takie cudo zrobic :loveu:
pieknie ostrzyzony
i jak sie pieknie prezentuje:loveu:

P.S. Czy mozecie polecic fachowca z Łodzi? Nie wystawowe fryzurki, ale ładne krotkie ( nie zwykle takie golenie ).

Posted

góral napisał(a):

;)

A co to za elegancki facecik ( ten na pierwszym planie oczywiście )???
ten w tle, to wiem bo to by było za proste...

Posted

O-l-g-a napisał(a):
Czy to nadmuchiwany model ?;)
Nie wierze, ze mozna takie cudo zrobic :loveu:
pieknie ostrzyzony
i jak sie pieknie prezentuje:loveu:

P.S. Czy mozecie polecic fachowca z Łodzi? Nie wystawowe fryzurki, ale ładne krotkie ( nie zwykle takie golenie ).

Jesteś zdaje się z Łodzi: 6-7 maja jest Międzynarodowa Wystawa Psów w Łodzi - wystarczy znależć ringi grupy IX (pudle do niej należą) - ta grupa jest w niedzielę 7.05 i tam wokół tych ringów zobaczysz same takie "nadmuchane modele" (i lepiej - będą właśnie przygotowywane) w różnych kolorach i wielkościach. Mnie nie będzie i już Ci zazdroszczę.

Posted

Betti napisał(a):

Jesteś zdaje się z Łodzi: 6-7 maja jest Międzynarodowa Wystawa Psów w Łodzi - wystarczy znależć ringi grupy IX (pudle do niej należą) - ta grupa jest w niedzielę 7.05 i tam wokół tych ringów zobaczysz same takie "nadmuchane modele" (i lepiej - będą właśnie przygotowywane) w różnych kolorach i wielkościach. Mnie nie będzie i już Ci zazdroszczę.

niestety nie bedzie mnie wtedy:-(
zaluje bardzo

Posted

Betti napisał(a):
A co to za elegancki facecik ( ten na pierwszym planie oczywiście )???
ten w tle, to wiem bo to by było za proste...

Nareszcie udało mi się wygospodarować trochę czasu i do Was :-o , a tu taki śliczyny piesek. Gratulacje dla Magika-Górala za wyczarowienie takiego cuda:multi: . A kto to taki, nasz bliski sąsiad ;)

Posted

Nareszcie udało mi się wygospodarować trochę czasu i do Was :-o , a tu taki śliczyny piesek. Gratulacje dla Magika-Górala za wyczarowienie takiego cuda:multi: . A kto to taki, nasz bliski sąsiad ;)[/quote]

Że średniak i czarny to było widać od razu ale że mieszka niedaleko mnie również (tego nie było widać) - zagadka łatwa bo jest tylko taki jeden.
Góral - brawo!!!

Posted

Nareszcie zdecydowałam się wstawić kolejne foty Tigry (tym razem po kapieli...), mam nadzieje ze sie spodobaja!!!
Ach jak mi dobrze... :) - Tigra dumnie pokazuje swoje mokre 'futerko' :D

Znowu ta zabawka - chyba ulubiona...

To chyba na tyle , bo wiecej mi sie nie chce zaladowac (problemy techniczne :/) bede jeszcze probowac

Posted

Jak tak bardzo chcesz.....;) Ten federałek to miniaturka z hodowli Meus Amicus, wiem tylko tyle, bo jego właścicielka nie pamięta jak się dokładnie w rodowodzie nazywa.

Posted

Chcę, chcę :multi:
Jak tak patrzę na tego federałka, to aż żałuję, że na wystawach takie dyskryminowane ;) Chociaż ja tam lubię swoje pomponiaste :p
A ten puppy clip stronę wcześniej?

Posted

góral napisał(a):
Jak tak bardzo chcesz.....;) Ten federałek to miniaturka z hodowli Meus Amicus, wiem tylko tyle, bo jego właścicielka nie pamięta jak się dokładnie w rodowodzie nazywa.
Heyka. A moja siostra właśnie kupiła Toy pudelka z hodowli Meus Amicus:multi:

Posted

Gośka napisał(a):
Chcę, chcę :multi:
Jak tak patrzę na tego federałka, to aż żałuję, że na wystawach takie dyskryminowane ;) Chociaż ja tam lubię swoje pomponiaste :p
A ten puppy clip stronę wcześniej?

Cześć Gosia, Góral jeat straaasznie tajemniczy, wkleja te cudeńka i zastanawiaj się tu. Ten przystojniak w puppy clipie z poprzedniej strony to SHERE KHAN Ebeneus - czarny średniak z Gdyni - i chyba sie nie mylę, co?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...