Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda nie musisz mnie przepraszać, na zdjęciach te nasze psiaki wychodzą nieraz jak średnie. Mam jedno takie zdjęcie. Ja napisałam tylko dla wyjaśnienia co to jest za apricot. :talker:

Posted

Niestety.przykro mi Olle nie mam żadnej fotki.
Jak były wystawiane toye ,musiałam już wracać.
Może następnym razem ,brązik z Twojej hodowli super :D :D

Posted

Przykro mi powiadomić, że strona klubu została zdjęta z serwera.
Strona była źle prowadzona, wszystko co się na niej pojawiło było niezgodne z przesłaniami klubu.

Posted

Mnie również jest przykro, z żalem pożegnałam strony Klubu Pudla, ale z przyjemnością pragnę powiadomić, że Serwis Pudel.Pl stoi otworem dla wszystkich miłośników rasy.

Posted

Wielka szkoda :( powoli strony zaczynały się zozbudowywa i robiło się coraz ciekawiej...

Strona była źle prowadzona, wszystko co się na niej pojawiło było niezgodne z przesłaniami klubu.

A ja myślałam, że właśnie o to chodzi, by ludzie mogli zobaczyc relację z wystaw i poczytac o najnowszych osiągnięciach... :roll: Trodno, mam nadzieję, że osoby, które to zarządziły same podejmą się prowadzenia stron i wtedy wszystko będzie ok.

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):
Olle napisał(a):

:iloveyou: :loveu: :iloveyou: :klacz: :klacz: :klacz: :lilangel:

:hmmmm: Karolina :wink:

SI :oops: :oops: :oops: :oops: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

Gośka napisał(a):
Mnie również jest przykro, z żalem pożegnałam strony Klubu Pudla, ale z przyjemnością pragnę powiadomić, że Serwis Pudel.Pl stoi otworem dla wszystkich miłośników rasy.

nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :wink: :D
czyli bedzie "pudelkowo" :P

Posted

o to nasz świeżutki MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI

CORAL- Tofi na Poznańskiej wystawie otrzymał Zwycięstwo Młodzieży, tytuł MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA POLSKI 2005 tym samym spelnil wszystkie warunki do uzyskania MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI !!
Gratulacje dla pańci Tofiego !
Podziękowania dla pani Ewy za ufryzowanie Tofiego :)

Tofi to drugi Mł.Ch.Pl z miotu "C"

Posted

To wiatr jej poobgryzał tylne łapki i wlakierował grzywę :wink: :lol: Ona jest tylko uczesana. dzisiaj okropnie wiało i niechcący tak ładnie wyszło :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...