Gośka Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Tfu nie Violonczela, tylko Velvia robiła fotki i może coś wstawi :D Justyna zdjęcia są z wczorajszego Legionowa.
velvia Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 wystawa Nowy Dwór i Zwycięzcy.ciąg dalszy mnie też zastrajkował aparat :-?
velvia Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 i to by było na tyle ostatnia fotka to "ciekawostka". :-? :-? :-? w ubiegłym roku tak samo wyglądał i dostał ocenę doskonała,w tym roku sędzia był bardziej wymagający - nie do oceny!!!
Gośka Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Velvia czy mogę użyć niektórych Twoich zdjęć do foto relacji z Legionowa na strony klubowe?
velvia Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 ale oczywiście ,w końcu jestem Klubowym fotografem. W nowym dwumiesięczniku Pies jest reportaż z Klubowej Pudla z Ostrowia zapraszam do lektury. :P
Ewelinaa Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 velvia napisał(a): ze zdjecia BUFFO K.B a tak wyglądał jak był mały : http://img73.imageshack.us/img73/3104/10012029df.jpg Aż nie do uwierzenia !!!! co za ... BRAVO BRAVO BRAVO dla Magdy i jej pieska CORAL Karmazynowy Błękit Toffi trzymaj tak dalej !!!
aneta Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Facet na siłę próbuje wylansować nową fryzurę - "dredy&brud" Szkoda, bo pies ładny ....
Gośka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Na szczęście w tym roku sędzia nie dał się zastraszyć i wywalił psa z ringu dyskwalifikując go, powiedział facetowi żeby się zdecydował czy to pies wystawowy czy podwórzowy. Zresztą facet i w tym i w zeszłym roku chwalił się wszem i wobec, że jego pies to pies podwórzowy, pilnujący terenu. Takich ludzi to bym :2gunfire: Mam nadzieję, że się więcej nie pokaże na wystawie, albo że jeśli już, to zgłosi w grudniu, ma sędziować p.Supronowicz :wink: :lol: . Podejrzewam, że ona też by się nie dała zastraszyć i nagadała tak facetowi, że więcej by się nie pokazał z takim zapuszczonym psem na wystawie.
aneta Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Wiadomo, ze pudle to super stróż -ale nazwać go psem podwórzowym to już gruba przesada 0X Facet zdeczka przesadził :evilbat:
asher Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ej, mogliście podpowiedziec panu, żeby zamaist bawić się w wystawy, zaczął bawić się w szkolenie. Może IPO by z pieskiem zrobił? :wink:
Gosia_i_Luka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Gośka napisał(a):STIVEN Szemrowicki Dworek, czyli Ivan :D Świetny! Strasznie mi się podoba! :) Ja lubię takie "naturalne" fryzurki, ale rzeczwiście ten pudelek morelowy na ringu to makabra. :roll:
Ewelinaa Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ja chciałam się wypowiedziec do powyżeszego zdjecia czy aby musowo takie zdjecie pokazywac na Stronia KLUBU PUDLA nie wystarczy ż ejest pokazywane na dogo i krytykowane. Widocznie właściciel nie potrafił zadbać o niego albo tak jak powiedział "że jest to pies stróżujacy" choc ja jestem takim meTodom przeciwna !!! PUDEL TO PIES DOMOWY A NIE PODWÓRKOWY i to tyle co chciałam powiedzić na ten temat
Gośka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 No niestety nie dało się zrobić innego zdjęcia, bo pies tak wyglądał, a zdjęcie jest Velvii i ona dała pozwolenie na umieszczenie. To tylko co ja mam do powiedzenia.
Gośka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 I nie jest krytykowany pies tylko właściciel, bo pies jak każdy widzi ma bardzo ładną budowę.
Ewelinaa Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 pies nie ma tylko ładnej budowy ale takze inne bardzo ładne cechy a ja tylko ładnie proszę o usunięcie zdjecia z Klubowej stronki bo uważam że definitywnie nie nadaje się ono do publikacji
Gośka Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Ktoś jeszcze źle wyszedł na zdjęciu??? To może usunę wogóle wszystkie? Zdjęcie zostaje.
asher Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ja przepraszam, że się wtrącę, ale nie mogę wytrzymać :cunao: Ewelinaa, rozumiem, że psiak jest z tojej hodowli? :wink: Przecież chyba nikt nie jest na tyle nierozsądny, by obarczać cię odpowiedzialnością za to w jakim stanie piesek został zaprezentowany na wystawie. A jak ktoś cię obarcza, to prezentuje tak niski poziom, że nie warto się nim przejmować :wink: Tak więc wyluzuj :wink: I pamiętaj, że nawet w najlepszych (cokolwiek to znaczy) hodowlach, po przemyślanych kryciach zdarzają sie pety. I co wtedy? Hodowca ma popaśc w depresję? :wink:
Recommended Posts