Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i to by było na tyle ostatnia fotka to "ciekawostka". :-? :-? :-?

w ubiegłym roku tak samo wyglądał i dostał ocenę doskonała,w tym roku sędzia był bardziej wymagający - nie do oceny!!!

Posted

ale oczywiście ,w końcu jestem Klubowym fotografem.
W nowym dwumiesięczniku Pies jest reportaż z Klubowej Pudla z Ostrowia zapraszam do lektury. :P

Posted

Na szczęście w tym roku sędzia nie dał się zastraszyć i wywalił psa z ringu dyskwalifikując go, powiedział facetowi żeby się zdecydował czy to pies wystawowy czy podwórzowy. Zresztą facet i w tym i w zeszłym roku chwalił się wszem i wobec, że jego pies to pies podwórzowy, pilnujący terenu. Takich ludzi to bym :2gunfire:
Mam nadzieję, że się więcej nie pokaże na wystawie, albo że jeśli już, to zgłosi w grudniu, ma sędziować p.Supronowicz :wink: :lol: . Podejrzewam, że ona też by się nie dała zastraszyć i nagadała tak facetowi, że więcej by się nie pokazał z takim zapuszczonym psem na wystawie.

Posted

Ej, mogliście podpowiedziec panu, żeby zamaist bawić się w wystawy, zaczął bawić się w szkolenie. Może IPO by z pieskiem zrobił? :wink:

Posted

Gośka napisał(a):
STIVEN Szemrowicki Dworek, czyli Ivan :D

Świetny! Strasznie mi się podoba! :) Ja lubię takie "naturalne" fryzurki, ale rzeczwiście ten pudelek morelowy na ringu to makabra. :roll:

Posted

Ja chciałam się wypowiedziec do powyżeszego zdjecia czy aby musowo takie zdjecie pokazywac na Stronia KLUBU PUDLA nie wystarczy ż ejest pokazywane na dogo i krytykowane. Widocznie właściciel nie potrafił zadbać o niego albo tak jak powiedział "że jest to pies stróżujacy" choc ja jestem takim meTodom przeciwna !!! PUDEL TO PIES DOMOWY A NIE PODWÓRKOWY

i to tyle co chciałam powiedzić na ten temat

Posted

No niestety nie dało się zrobić innego zdjęcia, bo pies tak wyglądał, a zdjęcie jest Velvii i ona dała pozwolenie na umieszczenie. To tylko co ja mam do powiedzenia.

Posted

pies nie ma tylko ładnej budowy ale takze inne bardzo ładne cechy a ja tylko ładnie proszę o usunięcie zdjecia z Klubowej stronki bo uważam że definitywnie nie nadaje się ono do publikacji

Posted

Ja przepraszam, że się wtrącę, ale nie mogę wytrzymać :cunao:

Ewelinaa, rozumiem, że psiak jest z tojej hodowli? :wink:
Przecież chyba nikt nie jest na tyle nierozsądny, by obarczać cię odpowiedzialnością za to w jakim stanie piesek został zaprezentowany na wystawie. A jak ktoś cię obarcza, to prezentuje tak niski poziom, że nie warto się nim przejmować :wink:
Tak więc wyluzuj :wink:
I pamiętaj, że nawet w najlepszych (cokolwiek to znaczy) hodowlach, po przemyślanych kryciach zdarzają sie pety. I co wtedy? Hodowca ma popaśc w depresję? :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...